Niewiasta_21 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Irysek i Astra dzis opuszczają schronisko. Quote
zuzka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Niewiasta_21 napisał(a):Irysek i Astra dzis opuszczają schronisko. O to super wiadomość :Cool!::Cool!::Cool!:że ktoś pokochał nasze staruszki Quote
wanda szostek Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Niewiasta_21 napisał(a):Irysek i Astra dzis opuszczają schronisko. Cieszę się bardzo tylko napiszcie gdzie do domku pojechała. Quote
anovip1 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='wanda szostek']Cieszę się bardzo tylko napiszcie gdzie do domku pojechała. :multi: :lol: [SIZE=6]Astrunia :lol: :multi: ze swoimi ukochanymi opiekunami opuściła schronisko :bigcool::sweetCyb::smilecol::sweetCyb::bigcool: Dziś w schronisku poznałam rodzinkę Astry. Sunieczka bardzo im się spodobała, są nią zachwyceni . Mam obiecane fotki i relację z aklimatyzacji Astry w swoim domku. Jeszcze przez jakiś czas będzie w Polsce ,do Niemiec wyjeżdżają za 3 tygodnie. Jako że za tydzień znów będą w Łodzi ,jeśli dla Astry nie będzie to zbyt dużym stresem jest szansa,że przyjadą ją pokazać. :loveu: Powodzenia skarbie :loveu: Quote
zuzka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Bądź szczęśliwa Astruniu w nowej rodzince.:bye::bye::bye: Quote
szajbus Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Sunia, niech ci się wiedzie. Bądź zdrowa i szczęśliwa :loveu::loveu::loveu: Quote
wanda szostek Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 A czy nowi pańcie wejdą na wątek i będą o niej pisać? Zaprosiłaś? Quote
anovip1 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Renata5 napisał(a):Dziewczynki macie jakieś wieści o Astruni? Astrunia jest ze swoją panią jeszcze w Polsce. Do Niemiec wyjeżdżają za dwa tygodnie. Coraz ładniej chodzi na smyczy i śmielej dochodzi do swojej pani, nieśmiało zaczyna się tulić . Przed wyjazdem spotkam się z jej opiekunką i opowie mi o postępach Astruni. Prosiłam o wieści i fotki .Mam obiecane,że po wyjeździe do Niemiec wiadomości o Astrze ( i Kolusi ) będą do Polski przesyłane. Mam nadzieję,że się nie zawiodę Kasiu . Quote
Lionees Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='anovip1']Astrunia jest ze swoją panią jeszcze w Polsce. Do Niemiec wyjeżdżają za dwa tygodnie. Coraz ładniej chodzi na smyczy i śmielej dochodzi do swojej pani, nieśmiało zaczyna się tulić . Przed wyjazdem spotkam się z jej opiekunką i opowie mi o postępach Astruni. Prosiłam o wieści i fotki .Mam obiecane,że po wyjeździe do Niemiec wiadomości o Astrze ( i Kolusi ) będą do Polski przesyłane. Mam nadzieję,że się nie zawiodę Kasiu . Ja też mam taką nadzieję:roll: Quote
Lionees Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Renata5']Ja też mam taką nadzieję:roll:[/quote] Cały czas mam nadzieję:cool1: Quote
anovip1 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Renatko napisałam maila do Kasi. Czekam na odpowiedź. Myślę o Astrze i jeszcze jednej ,takiej sunieczce którą wtedy Kasia zabrała .Śliczna maleńka miniaturka collie. Quote
Lionees Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='anovip1']Renatko napisałam maila do Kasi. Czekam na odpowiedź. Myślę o Astrze i jeszcze jednej ,takiej sunieczce którą wtedy Kasia zabrała .Śliczna maleńka miniaturka collie. Ja tez o niej myslę... Quote
Recommended Posts