dzodzo Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 niestety jakis gnoj wyrzucil kolejnego malego szorsciaka....przy drodze krajowej u mnie,zastalam go dzis pod naszym "marketem" jak pojechalam do bankomatu. Jakies dziewczyny kupily mu jedzenie a potem zostal biedak na tym parkingu przed sklepem.Swiateczne porzadki czas zaczac:((((,jesli jutro jeszcze tam bedzie bede myslec jak mu pomoc,strasznie mily psiak. Quote
Tyśka) Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Koniecznie zdjęcia, bez tego ani rusz :(((( Quote
dzodzo Posted December 6, 2017 Author Posted December 6, 2017 Odgrzebalam watek bo corcia pamieta o Dudusiu o czasem pyta czy wiem co u niego.Czy sa jakies wiadomosci od chlopaczka?, mam nadzieje ze wszystko ok bo minal ponad rok od adopcji. Quote
Anecik Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Dnia 6.12.2017 o 11:22, dzodzo napisał: Odgrzebalam watek bo corcia pamieta o Dudusiu o czasem pyta czy wiem co u niego.Czy sa jakies wiadomosci od chlopaczka?, mam nadzieje ze wszystko ok bo minal ponad rok od adopcji. U Dudusia wszystko w jak najlepszym porządku. Poproszę kiyoshi o wstawienie zdjęcia "spod choinki". Quote
dzodzo Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 Super bardzo sie ciesze i oczywiscie foteczki mile widziane Quote
Anecik Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Dziękuję serdecznie Iza za wstawienie zdjęcia :) 1 Quote
Recommended Posts