Jump to content
Dogomania

Fred,Viola,Astusia,Mika,Majka,Maliniak,czyli marcowe nowosci-W DOMACH! Trojmiasto

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, to zabieramy małą czarną sunieczkę w sobotę. Czeka na nią dom+ogród i 2 stęsknione psiaka serca :)

Posted

właśnie dostałam informację, że akcja odbioru małej odwołana :placz::placz::placz:
Wnuk Pani, do której miała jechać sunia, właśnie przed chwilą przyniósł innego pieska/znajdę.....

szukamy dalej !

Posted

Mała czarna to raczej długo nie posiedzi (chociaż po Lorci to ja juz w nic nie wierzę). Szkoda tylko, że nie wycięta i jak nie trafi w znane ręce to nie wiadomo czy ktoś się nie pokusi na "śliczne, małe szczeniaczki".

Posted

Jestem zakochana w małej czarnej - ona wprost lgnie do ludzi.
Żal mi jej, że musi jeszcze czekać na domek, na dobry domek.
Wszędzie ją rozreklamowałam - czekamy...

Wczoraj poznałam Lidzię, ma piękne uszy i oczy :loveu: wymaga jeszcze pracy ale dziewczyna ma to coś i jest taka mięciutka :)

Posted

tak,to widac,ze serce Gobo ciagnie do małej czarnej.

zwlaszcza,ze ona ma juz za soba jedna adopcje-taka kilkugodzinna.Wieczorem zabrali,a rano juz czekali pod schroniskiem,aby sunie zwrocic-szlachetnie,bo nie chcieli pieniedzy (30 zl),ktore za nia dzien wczesiej zaplacili (to nie moj wymysl-tak mowili)
Suczka strasznie ich rozczarowala....doprawdy.Chcieli dac dom i miec malenkiego pieska,a ona co?
-zrobila kupe na srodku dywanu
-zdemolowala (nie moje slowo) drzwi harmonijkowe,bo chciala sie przedostac pod ich nieobecność do innego pokoju,aby ich poszukac
- i najgorsze.... ukradla śniadanie synka i je zjadla.

Niedobry,zly szczeniak!