Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']kurcze ja już sie zaplątałam gdzie się te skrzaty lansują :evil_lol:
Chyba za słabo się lansują :roll:, bo za przeproszeniem, pies z kulawą nogą się nimi nie interesuje :angryy:.
Korzystając z tego, że gluty śpią ze mną w gabinecie siedzę i grzebie w portalach ogłoszeniowych.
Jakoś mi się nie uśmiecha wylądować z całą menażerią pod mostem. Mój mąż jest bardzo kochany i wyrozumiały, ale wszystkie moje fanaberie mają jakąś granicę.
Potem bedę dawała ogłoszenia - Kto przygarnie bezdomną z pięcioma psami, trzema kotami i dwoma królikami - bo zakładam że dzieci sobie zostawi :evil_lol:

Posted

•`
(*`v´*)
`
`•.¸.•´°*«
` DOBRY WIECZOR!!!
`
»*° .•´°.¸¸.°
°.`
(¸¸.•´*`•»°.¸¸.°
°.¸¸.°
*•.¸_¸.•*
*•.¸_¸.•**•.¸_¸.•*

Jakoś pusto u nas, tylko Kamila zajrzała :-(.

Posted

Chociaż wątek podrzucisz na pierwszą stronę, to też pomoc :-D....

1184 podglądaczy - mamy powodzenie :hmmmm:, żeby to jeszcze na jakiś superowy domek sie przełożyło :roll:.

Posted

[quote name='Alicja']podniosę .......................

1236

ღ•`
(*`v´*)♥`
`•.¸.•´°*«ღ` Buziaczki`♥»*°ღ
.•´°.¸¸.°ღ♥ღ°.`Miłej Niedzieli
(¸¸.•´*`•»°.¸¸.°ღ♥ღ°.¸¸.°życzą Maluchy i ja.
*•.¸_¸.•*ღ♥ღ*•.¸_¸.•*ღ♥ღ*•.¸_¸

Posted

[quote name='maja602']Spoko. Widocznie to nie te osoby. Będą następne.
Narazie jeszcze jestem spokojna, zacznę się denerwowac za jakiś tydzień... niecierpliwa jestem...

[quote name='GameBoy']Poświata wysłałam maile z prośba o próbki z Twoim adresem jeżeli nic nie dojdzie za jakiś tydzien mozna wyslac jeszcze raz, daj znac Dzięki, kochana jesteś, dam znać.

[quote name='jayo']Wystawiamy szczyle dalej - na pewno cos sie dla nich znajdzie - dobre domy !! Mam nadzieję że wiesz co mówisz :evil_lol:.

pogoda za oknem okropna, szaro, mokro bleeee - a moje Maluszki ładnie mówią dzień dobry i

___$$$___$$$____(* " " *)
__$$$$$_$$$$$_(")(=''= )
__$$$$$$$$$$$__/´,, `´,,(,,)
____$$$$$$$____)........(
______$$$_____(,,,,)^(,,,,)
_______$miłego
_$$$___$$$____(* " " *)
$$$$$_$$$$$_(")(=''= )
$$$$$$$$$$$__/´,, `´,,(,,)
__$$$$$$$____)........(
____$$$_____(,,,,)^(,,,,)
_____$Dnia Życzą♥ 1344

Posted

esperanza napisał(a):
Znajdziemy domki :p

Mam nadzieję, bo dziś miałam trochę nieprzyjemną rozmowę z mężem :oops:. Nie ma go co prawda na miejscu, ale śledzi losy maluchów i wątki na dogomanii i szczerze mówiąc zaczyna mieć obawy :roll:.
Ja póki co jestem dobrej myśli i energię do opieki nad wszędobylskimi maluchami jeszcze mam :evil_lol:. Jak mi zacznie poweru brakować dam znać :mdleje:

Posted

Poświata napisał(a):
Mam nadzieję, bo dziś miałam trochę nieprzyjemną rozmowę z mężem :oops:. Nie ma go co prawda na miejscu, ale śledzi losy maluchów i wątki na dogomanii i szczerze mówiąc zaczyna mieć obawy :roll:.
Ja póki co jestem dobrej myśli i energię do opieki nad wszędobylskimi maluchami jeszcze mam :evil_lol:. Jak mi zacznie poweru brakować dam znać :mdleje:

Jeszcze nikomu szczeniaki na stanie nie zostaly - bez obaw :evil_lol:

Posted

Wstaliśmy, zjedliśmy śniadanko, już dwa razy byliśmy w ogródku na siu... i ku.... i grzecznie mówimy

________$$$$______________________
_______$$$$_______________________
_____$$$__$$$________$$$__________
____$$$_____$$_____$$$$_$$________
____$$_$$____$$_$$$____$$_$_______
______$$______$_$$$$__$$_$$$______
________$$______________$_$$______
__________$$__________$$_$$_______
___________$$_____$$$___$$________
____________$$__$$$_____$$$_______
_________$$_$_$$$$$$____$$$$______
_________$$$$$_$$$_$$___$$$$$_____
___________$$_______$$___$$$$_____
___________$$_$$______$___$$$___$_
__________$$__$$$$_____$_______$__
_________$$__$$$$_$$____$$______$_
_____$$_$$__$$$__$$______$$_____$_
_$$_$$_____$$$$__$$_________$___$_
$$$$__$$$_$$$__$$$$$_______$$__$__
__$$$$_$$$$___$$$$$ $$$$$_$$$$$___
_______$$_$$_$$$$$ $$$_$$$$$$$____
________$$$$$_$$$$ $$$$$$$$$_______
___________________$$_$_$$________
____________________$$$$$_________
*'¯*•.DZIEŃ DOBRY :cool3:.

Pogoda nieco do kitu, pada śnieg jest mokro, ale maluchom to zupełnie nie przeszkadza. Co mają zrobić załatwiają na dworzu, w nocy zdarza im sie tylko siku i to na rozłożony podkład :multi:.
Mały zauważyłam, że zaczyna sygnalizować chęć wyjścia stając przed drzwiami tarasowymi, małą trzeba obserwować, jak zaczyna się kręcić, to hop na dworek.
No i stały cykl dnia - spacerek po jedzonku, po spanku i zawsze uda się trafić - genialne maluszki - szybciutko załapały :razz:.