szachrajka14 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 niestety byłam w CK dziś i Oskar został chyba że po 3 po niego przyjechali Quote
Ana_Zbyska Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Niestety Oskar nigdzie nie pojechał, tej osoby nawet u niego nie było. ale są b.duże szanse na dt. Quote
dczn Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 :(:(:(:(:(:( Domeczku.............. zechcij go :( jaka bylaby ulga *** tymczasowa .... Quote
Ana_Zbyska Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Niestety wszytsko się pokomplikowało u rodziny, gdzie miał jechać Oskar na DT i z przykrością, Oskar nadal zostaje w schronisku:-( Było nawet zapoznanie z psami państwa, które Oskar przeszedł bez zarzutu. Tak bardzo chciał wsiąść z nimi do samochodu... :( :placz: Quote
Sally (od Koanka) Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
agaga21 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 MOŻE ZDARZY Się cud i jakiś domek przyjmie oskarka:-( Quote
Macho Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Oskarku, nie poddawaj się... znajdzie się Ktoś, dla kogo będziesz całym światem... Quote
dczn Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Oskarek z chora lapka czeka!!!! zauwazcie go!!!! Quote
agaga21 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 myślałyście o jakimś płatnym dt lub hoteliku|? Quote
Ana_Zbyska Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 agaga21 napisał(a):myślałyście o jakimś płatnym dt lub hoteliku|? ale płatnym, czyli jakim?? Tak jak pisałam, utrzymanie, opeikę weterynaryjną zapewniamy. ale płacić za co? Komuś, żeby pies mógł u niego przebywać?? Quote
dczn Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 agaga21 napisał(a):myślałyście o jakimś płatnym dt lub hoteliku|? Ja juz kiedys o to pytalam- chyba tam nie kumaja o co lotto :) Nie, nie ! To nie to, ze za opieke sie bedzie komus placic. Kij z hotelem. Ale platny DT... Ktos bedzie z nim w kolko! Nie bedzie siedzial zamkniety- tylko bedzie u kogos w domku. Bedzie chodzil na spacery... zapewni sie mu nalezyta opieke. Jednakze osoba, ktora wizelay Oskarka na DT mialaby zapewniona pomoc finansowa. Czy to na zabiegi, czy pomoc w zywieniu. No zwyczajnie- nie zostala by z tym sama. Do czasu znalezienia oczywiscie Domu Stalego! O tym trzeba myslec!!!!!!! To super rozwiazanie. Oby takowy nawet Domek Tymczasowy sie znalazl .............. Quote
Ana_Zbyska Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='dczn']Ja juz kiedys o to pytalam- chyba tam nie kumaja o co lotto :) Nie, nie ! To nie to, ze za opieke sie bedzie komus placic. Kij z hotelem. Ale platny DT... Ktos bedzie z nim w kolko! Nie bedzie siedzial zamkniety- tylko bedzie u kogos w domku. Bedzie chodzil na spacery... zapewni sie mu nalezyta opieke. Jednakze osoba, ktora wizelay Oskarka na DT mialaby zapewniona pomoc finansowa. Czy to na zabiegi, czy pomoc w zywieniu. No zwyczajnie- nie zostala by z tym sama. Do czasu znalezienia oczywiscie Domu Stalego! O tym trzeba myslec!!!!!!! To super rozwiazanie. Oby takowy nawet Domek Tymczasowy sie znalazl .............. No, ale od początku pisałam, że takową, w sensie wyżywienia, utrzymania, opieki weterynaryjnej zapewniamy! Zawsze gdy pies od nas idzie do dt, to to zapewniamy. Nigdy nie zostawiamy samej z tym tej osoby. Wiem na czym DT polega, jednak słowo PŁATNY nie za bardzo mi w tym wsyztskim pasuje. Quote
agaga21 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 jaki cudny uśmiechnięty pycholek!:loveu::loveu::loveu: Quote
Ana_Zbyska Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Na pewo jest lepiej, jak do nas przyszedł.. NA początku chodził bardzo źle, teraz już lepiej..Buta co mu się założy, to go w try migu ściąga..staramy się go pilnować, ale jest ciężko..Ma takie brzydkie otarcie z boku. Uwielbia spacery..gdy się go głaszcze, przytula..serce się kraje, że nie możemy mu poświęcić tyle, ile potrzbeuje.. Quote
dczn Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ana_Zbyska napisał(a):No, ale od początku pisałam, że takową, w sensie wyżywienia, utrzymania, opieki weterynaryjnej zapewniamy! Zawsze gdy pies od nas idzie do dt, to to zapewniamy. Nigdy nie zostawiamy samej z tym tej osoby. Wiem na czym DT polega, jednak słowo PŁATNY nie za bardzo mi w tym wsyztskim pasuje. No w sumie racja .... Zeby tylko ten domcio sie znalazl. PIekna ma mordunie :loveu:... przepiekna........ Quote
Recommended Posts