Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety wszytsko się pokomplikowało u rodziny, gdzie miał jechać Oskar na DT i z przykrością, Oskar nadal zostaje w schronisku:-(
Było nawet zapoznanie z psami państwa, które Oskar przeszedł bez zarzutu. Tak bardzo chciał wsiąść z nimi do samochodu... :(
:placz:

• 2 weeks later...
Posted

agaga21 napisał(a):
myślałyście o jakimś płatnym dt lub hoteliku|?

ale płatnym, czyli jakim??
Tak jak pisałam, utrzymanie, opeikę weterynaryjną zapewniamy.
ale płacić za co? Komuś, żeby pies mógł u niego przebywać??

Posted

agaga21 napisał(a):
myślałyście o jakimś płatnym dt lub hoteliku|?

Ja juz kiedys o to pytalam- chyba tam nie kumaja o co lotto :)
Nie, nie ! To nie to, ze za opieke sie bedzie komus placic. Kij z hotelem. Ale platny DT... Ktos bedzie z nim w kolko! Nie bedzie siedzial zamkniety- tylko bedzie u kogos w domku. Bedzie chodzil na spacery... zapewni sie mu nalezyta opieke. Jednakze osoba, ktora wizelay Oskarka na DT mialaby zapewniona pomoc finansowa. Czy to na zabiegi, czy pomoc w zywieniu. No zwyczajnie- nie zostala by z tym sama. Do czasu znalezienia oczywiscie Domu Stalego! O tym trzeba myslec!!!!!!! To super rozwiazanie. Oby takowy nawet Domek Tymczasowy sie znalazl ..............

Posted

[quote name='dczn']Ja juz kiedys o to pytalam- chyba tam nie kumaja o co lotto :)
Nie, nie ! To nie to, ze za opieke sie bedzie komus placic. Kij z hotelem. Ale platny DT... Ktos bedzie z nim w kolko! Nie bedzie siedzial zamkniety- tylko bedzie u kogos w domku. Bedzie chodzil na spacery... zapewni sie mu nalezyta opieke. Jednakze osoba, ktora wizelay Oskarka na DT mialaby zapewniona pomoc finansowa. Czy to na zabiegi, czy pomoc w zywieniu. No zwyczajnie- nie zostala by z tym sama. Do czasu znalezienia oczywiscie Domu Stalego! O tym trzeba myslec!!!!!!! To super rozwiazanie. Oby takowy nawet Domek Tymczasowy sie znalazl ..............

No, ale od początku pisałam, że takową, w sensie wyżywienia, utrzymania, opieki weterynaryjnej zapewniamy!
Zawsze gdy pies od nas idzie do dt, to to zapewniamy. Nigdy nie zostawiamy samej z tym tej osoby.
Wiem na czym DT polega, jednak słowo PŁATNY nie za bardzo mi w tym wsyztskim pasuje.

Posted

Na pewo jest lepiej, jak do nas przyszedł..
NA początku chodził bardzo źle, teraz już lepiej..Buta co mu się założy, to go w try migu ściąga..staramy się go pilnować, ale jest ciężko..Ma takie brzydkie otarcie z boku.
Uwielbia spacery..gdy się go głaszcze, przytula..serce się kraje, że nie możemy mu poświęcić tyle, ile potrzbeuje..

Posted

Ana_Zbyska napisał(a):
No, ale od początku pisałam, że takową, w sensie wyżywienia, utrzymania, opieki weterynaryjnej zapewniamy!
Zawsze gdy pies od nas idzie do dt, to to zapewniamy. Nigdy nie zostawiamy samej z tym tej osoby.
Wiem na czym DT polega, jednak słowo PŁATNY nie za bardzo mi w tym wsyztskim pasuje.

No w sumie racja ....

Zeby tylko ten domcio sie znalazl. PIekna ma mordunie :loveu:... przepiekna........