Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

buraskowy anioł jest aniołem nie tylko buraskowym:lol:ale to prawdziwy anioł,z krwi i kości i ledwo mu sie skrzydła w samochodzie mieszczą(zawija je żeby mógł wejść)aniele zaloguj sie na dogo:razz:

Posted

kikou napisał(a):
miałam wieści od buraskowego Anioła;)
mocno pracuje nad prawdziwym domkiem dla niego.... co z tego wyniknie jeszcze nie wiadomo....
musimy trzymac kciuki...

Niestety okazalo sie ,ze to nie jest dobry dom dla Buraska.On musi miec taki najlepszy .Burasku szukamy dalej.

Posted

Burasek juz nie biega tak dużo luzem jak kiedyś bo sie chłopak za bardzo zaklimatyzował i zaczał "podszczypywać" inne psiaki:) kto by pomyślał,ze on miał niby mieć padaczkę!!padaczkę to on ma ale chyba odmianę ADHD:)

Posted

nie każdy psiak boi się burzy.... moje staruszki śpią zupełnie obojętne...
więc może i na Burasku nie pare grzmotów nie zrobi wrażenia.....

Posted

baldek2 napisał(a):
Burasku nie wyglupiaj sie ,co sie tak u pani Wandy zasiedziales.Przeciez wiesz ze,jestes tam tylko w gosciach i do domku swojego zmykasz.

U mnie Tosia(sunia) też jest w gościach,a zasiedziała się już 9-ty miesiąc:roll:

Posted

Wiesz, po prostu wystawiłam od nowa to allegro ze zdięciami,
bede je odnawiac dopoki nie znajdzie domu

[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=674907682]szukam domu na dobre i na złe!!!! (674907682) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

• 4 weeks later...
Posted

A co slychac u Buraska ? Jestes juz grzeczniejszym chlopakiem i nie podgryzasz juz kolegow ? O domek tak trudno ale mysle ,ze w koncu ktos sie przekona ze Burasek to fajny piesek.

• 2 weeks later...