Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potwierdzam, Cocainka ma cieczkę, która już się właściwie kończy.

Cocainka nie zawsze ma wywalony ozorek. Wystawia go gdy jest wyluzowana. Wygląda wtedy bardzo pociesznie.

Posted

Nie wiem dlaczego żaden domek nie jest zainteresowany Cocainką.

W niedzielę minęło 3 tygodnie odkąd Cocainka jest u nas w domu.

Będę się powtarzać, ale uważam, że Coca jest psem idealnym. Jest takim "psim aniołem". Ma bardzo groźny wygląd, a kocha wszystko i wszystkich, których spotka na swojej drodze. Chociaż na spacerach podejrzane typy raczej omijają nas z daleka.

Jest niezwykle inteligentna - opanowała już wszystkie zasady panujące w naszym domu. Nuczyła się też kilku komend (daj głos, na miejsce, zostań). Nie narzuca się, ale potrzebuje bardzo dużo miłości i ciepła.

Uwielbiam psy o takim charakterze.

Coca zachowuje się jakby była u nas od zawsze.

Nie wiem jak się z nią rozstaniemy. Domek w którym będzie miała zamieszkać musi być naprawdę wyjątkowy

Posted

Cocaina nadal czeka....czy naprawdę nie ma człowieka, który chciałby dać jej domek?

Dzisiaj mijają 4 tygodnie jak trafiła do nas na DT...

Myśleliśmy, że pies z takim charakterem szybko znajdzie swoich ludzi, a nie mam żadnych telefonów w sprawie jej adopcji

Posted

Naprawdę nie wiem co jest przyczyną braku zainteresowania.

Cocaina skończy w kwietniu 7 lat, więc nie jest starym psem. Nie jest też schorowana. Nie sika w domu. Ma cudowny charakter. Same zalety, a nikt jej nie chce.

Posted

nie-do-wia-ry.

male ptysie maja w polsce powodzenie, a duze nie?????
ja BA spotykam codziennie na spacerze z moim Cudenkiem.
czy to jest kwestia mody?

do gory!!!!!:multi:

Posted

To naprawdę nie do wiary, że suczka wciąż nie ma domu. Trzymamy mocno kciuki żeby jednak Małej się udało.
Mam tak jak Invictus Hilaritas, uwielbiam buldogi zaraz po dobermanach i bullkach.