Jump to content
Dogomania

" Miesieczniny" Agata - przerodzilo sie w galerie.

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:i co z tym arbuzem ....skoczył Darecki do sklepu ??[/B][/COLOR][/FONT][/quote]taa, skoczyl, pozarl i znow skoczyl:)i pewno znow pozre ... i taka tu robota z chlopem...

Posted

[quote name='sota36']taa, skoczyl, pozarl i znow skoczyl:)i pewno znow pozre ... i taka tu robota z chlopem...[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a to mosz recht ...z chłopami to tak jest :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='sota36']jeeeeeeeeeeeeeeeeeee:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

No, bo już myślałam, że zapomniałaś o własnej galerii ;)

Posted

[quote name='jbk']Niestety, tak czasem jest... A kto zajmuje się psiakami, jak pracujesz?[/quote]

[I][B]a to róznie...albo siedzą ze mną w robocie albo jest z nimi mój mąz :loveu:[/B][/I]

[I][B]doberek niedobra sisterko :eviltong::eviltong:[/B][/I]....

Posted

[quote name='jbk']Dalej nie widzę :placz::placz::placz:[/quote]czego ryczy? Bo nie widzi? Widzisz - jestem a foty i cd psiego pamietniczka jutro - bo dzis Pan Pies nie ma weny!

Posted

[quote name='sota36']czego ryczy? Bo nie widzi? Widzisz - jestem a foty i cd psiego pamietniczka jutro - bo dzis Pan Pies nie ma weny![/quote]

No to kochana muszę Ci powiedzieć, że już jest jutro i prawdę mówiąc wiele go już nie zostało.......

Posted

[quote name='sota36']czego ryczy? Bo nie widzi? Widzisz - jestem a foty i cd psiego pamietniczka jutro - bo dzis Pan Pies nie ma weny![/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A to ja juz nie zasługuję, zeby mi odpisać:mad::obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A to ja juz nie zasługuję, zeby mi odpisać:mad::obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000][COLOR=black]hihihi tera widzisz jak to jest jak sie kogos olywo[/COLOR] :diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='zuzolandia']
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000][COLOR=black]hihihi tera widzisz jak to jest jak sie kogos olywo[/COLOR] :diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Że kogo ja niby olewam:crazyeye: Jolę? Kiedy?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Ula i Ałek']O Boże,Briard! Jak ja marzę o takim psie! Pozdrowienia![/quote]
Witamy Was - mam nadzieje, ze bedziesz zagladac do duzego psa o malym rozumnku i ogromnym serduszku!