Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:i co z tym arbuzem ....skoczył Darecki do sklepu ??[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:i co z tym arbuzem ....skoczył Darecki do sklepu ??[/B][/COLOR][/FONT][/quote]taa, skoczyl, pozarl i znow skoczyl:)i pewno znow pozre ... i taka tu robota z chlopem... Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='sota36']taa, skoczyl, pozarl i znow skoczyl:)i pewno znow pozre ... i taka tu robota z chlopem...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a to mosz recht ...z chłopami to tak jest :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='jbk']To znowu ja...........[/quote]jeeeeeeeeeeeeeeeeeee:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='sota36']jeeeeeeeeeeeeeeeeeee:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] No, bo już myślałam, że zapomniałaś o własnej galerii ;) Quote
Katerinas Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 A myślałam, że sobie nowe zdjęcia pooglądam.... a tu nic :cool3: ;) Quote
zuzolandia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']Niestety, tak czasem jest... A kto zajmuje się psiakami, jak pracujesz?[/quote] [I][B]a to róznie...albo siedzą ze mną w robocie albo jest z nimi mój mąz :loveu:[/B][/I] [I][B]doberek niedobra sisterko :eviltong::eviltong:[/B][/I].... Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Widzę, że jesteś:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Widzę, że jesteś:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A ja niczego nie widzę ;) Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Cze Joluchna :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='jbk']Dalej nie widzę :placz::placz::placz:[/quote]czego ryczy? Bo nie widzi? Widzisz - jestem a foty i cd psiego pamietniczka jutro - bo dzis Pan Pies nie ma weny! Quote
jbk Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='sota36']czego ryczy? Bo nie widzi? Widzisz - jestem a foty i cd psiego pamietniczka jutro - bo dzis Pan Pies nie ma weny![/quote] No to kochana muszę Ci powiedzieć, że już jest jutro i prawdę mówiąc wiele go już nie zostało....... Quote
LAZY Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Heloł, helol! Witamy się po długiej nieobecności...Zimowo-uponkowe foty widziałam, pozachwycałam się i lecę dalej!:cool3: Quote
apple Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='sota36']czego ryczy? Bo nie widzi? Widzisz - jestem a foty i cd psiego pamietniczka jutro - bo dzis Pan Pies nie ma weny![/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A to ja juz nie zasługuję, zeby mi odpisać:mad::obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A to ja juz nie zasługuję, zeby mi odpisać:mad::obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000][COLOR=black]hihihi tera widzisz jak to jest jak sie kogos olywo[/COLOR] :diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='zuzolandia'] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000][COLOR=black]hihihi tera widzisz jak to jest jak sie kogos olywo[/COLOR] :diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Że kogo ja niby olewam:crazyeye: Jolę? Kiedy?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 I dalej nie ma fotek? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Ula i Ałek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 O Boże,Briard! Jak ja marzę o takim psie! Pozdrowienia! Quote
sota36 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Ula i Ałek']O Boże,Briard! Jak ja marzę o takim psie! Pozdrowienia![/quote] Witamy Was - mam nadzieje, ze bedziesz zagladac do duzego psa o malym rozumnku i ogromnym serduszku! Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ciotka, wstawiłam dziś fotki domowe dla Ciebie ;) Idź zobacz, bo jutro znów wstawiam zimowe zewnętrzne ;) Quote
apple Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Odcisnęłam conieco:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts