Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nadziejka, to chyba na moje konto:

Hotelik u Murki
66 2490 0005 0000 4500 9421 4126

Jeśli chodzi o DS, to byłoby super:) 

Trzeba pamiętać jednak, że Snikers to psiak z temperamentem. Ludzie muszą wiedzieć, że on na wstępie może podsikać w domu to i owo (dla zaznaczenia): u nas w domu był drugi raz i za każdym razem się przymierzał (szybka reakcja i udało się sytuację opanować). Być może to dlatego, że w domu są inne psy i Snikers je czuł. Myślę, że nawet jeśli nowe lokum zaznaczy, to zrobi to tylko na początku, bo w boksie nie podsikuje cały czas. Ale terytorialny jest bardzo, na spacerach rzeczą najważniejszą jest oznaczenie stałych punktów:)

Posted

Wizyte zgodzila sie zrobic Tereszka,miala ja zrobic dzisiaj,ale remont mieszkania jej to uniemozliwil

zrobi jutro,ale pan do mnie dzwonil i sie troche niecierpliwil....ze miala przyjsc,a nie ma nikogo

pozniej nie odbieral od Tereszki telefonu

zobaczymy jutro.......

Posted
O ‎10‎/‎3‎/‎2016 o 22:38, Ingrid44 napisał:

Trzymam kciuki za wizytę PA. 

Nie rozumiem dlaczego cytuje sama siebie. Dogo mnie dobija :(

Czy sa jakies wiesci z wizyty PA ?

Posted

Sa....a jakze...:)

Snikers juz w DS:)

Bardzo dziekuje Tereszce za zrobienie tej wizyty.DS  psiaka to malzenstwo,mieszkajace na 4 pietrze,oboje pracuja,mieszkanko male i skromne/cyt.Tereszke/

ale serce dla zwierzat maja,a to najwazniejsze.

Teresz  Dzieki wielkie,ze pojechalas:)

Tz  Murki dzisiaj zawiozl Snikersa do Lublina.Wiecej moze napisze Murka.

Panstwo do mnie dzwonili i powiedzieli,ze psiak bardzo im sie podoba.Moze bedzie dobrze.

• Upvote 2
Posted

Tz mówił, że Państwu psiak się bardzo spodobał. Ja się trochę martwiłam czy nie stwierdzą, że na żywo jest większy niż im się wydawało, a okazało się, że myśleli, że jest większy:) W każdym razie Państwo byli przygotowani, mieli już akcesoria, smyczkę, obróżkę itd. Powinno być ok:) Pan od razu Snikersa wygłaskał na dzień dobry:)

• Upvote 2
Posted
O ‎10‎/‎3‎/‎2016 o 22:38, Ingrid44 napisał:

Bardzo sie ciesze z takich wiesci. Napewno bedzie dobrze. Snikers musi byc szczesliwy ze ma wreszcie swoich ludzikow :) :) :)

Posted

na razie nie moge...poczekajmy chwile...bo tam jest jeszcze malutka sunia,nie chcemy jej zaszkodzic,jest dla niej miejsce,tylko nie wiem czy uda sie z patologii ja uratowac.Pieska tez zabierzemy,zgadaja sie go oddac,ale z takimi ludzmi nic niw eiadomo..napewno go nie zostawie.....na razie chodze codziennie go karmic

• Upvote 1
Posted

Dorciu

a moze zmienie tytul bazareczku

boc ten kolejny jest dla Sabci i Snikersika

jeszcze trwa

moze zmienic na tego maluszka

wpisze w tytule na ratunek maluczkiemu od  Dory,,?

Posted
1 godzinę temu, Ingrid44 napisał:

Czy sa jakies wiesci z domku Snikersa ? Czy dostal nowe imie ?

Dzwonilam dzisiaj....wszystko ok... na spacerach rowniez,apetyt psiakowi dopisuje,je sucha i puszki z ryzem lub makaronrm....

za jakis czas moze BeciaLublin tam zajrzy

• Upvote 4