kasiainat Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 O 5.12.2016 o 18:03, Bjuta napisał: . A jak tam Kora? Macie dużo śniegu? :) Kora kocha tarzanie się w śniegu! Kora w międzyczasie dostała jeszcze 3 zastrzyki Iwermektyny w związku z tym świądem okolic odbytu Nie pisałam bo nie miałam paragonów - nic nie płaciłam - muszę się dopytać wetki czy to w gratisie było bo jak przyjeżdżaliśmy na zastrzyk to prowadzącej lekarki nie było i ta druga nie kasowała nas;-) Śniegu u nas na razie malutko także nie ma się w czym tarzać - Kora wykorzystuje do tego legowiska;) Ogólnie Kora super się trzyma na spacer pierwsza wybiega ogrodu pędem niczym błyskawica ;) Problem mamy tylko z jedzeniem - nie chce nam jeść Kora suchej karmy ;-/wcina za to gotowane - czasami zastanawiamy się czy miski też nie zjadła jak nie możemy znaleźć :-))) Quote
Bjuta Posted December 7, 2016 Author Posted December 7, 2016 O spryciula! W schronisku nie było wyboru, to wsuwała tropidoga aż miło! Quote
kasiainat Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Dnia 7.12.2016 o 19:17, Bjuta napisał: O spryciula! W schronisku nie było wyboru, to wsuwała tropidoga aż miło! U nas jak już do południa nic innego nie dostanie to zjada suchą karmę ale be entuzjazmu :-) Taka Kora z ostatnich dni :-) 2 Quote
Toska1 Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Śliczności nasze :) byle tylko zdrówko dopisywało ! Quote
Sara2011 Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Przepraszam: Szukam osoby do przeprowadzenia wizyty PA dla EMI w miejscowości Łazy 42-450, woj. śląskie !!!!!! Quote
Bjuta Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 Uzupełniłam rozliczenia - jak zwykle pięknie dziękuję! Dziś w Zabrzu było -25... Rano pomyślałam, jak to cudnie, że Kora sobie leży w wygodnym, ciepłym łóżeczku! Quote
Ingrid44 Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Dziekujemy za rozliczenie. Ale u was zimno. Chyba dawno nie bylo takiej zimy. Quote
kasiainat Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Dnia 7.01.2017 o 12:44, Bjuta napisał: Dziś w Zabrzu było -25... Rano pomyślałam, jak to cudnie, że Kora sobie leży w wygodnym, ciepłym łóżeczku! U nas też kilka dni takich mrozów było, jak otwierałam tylko drzwi to Kora pierwsza wpadała z ogrodu do domu :-) 1 Quote
Nadziejka Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Zagladam do przecudnej Bjuto wplacilam teraz za listopad 5zl za grudzien 5 zl pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Zagladam z pozdrowieniami Bjuta - wyslalam pw przeczytaj pr bede starac wplacac deklaracyjki jak tylko bede mogla Quote
Bjuta Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 Nadziejko, ja nic nie mam w wiadomościach. Albo nie umiem znaleźć ... Ale tak czy siak - dajemy radę na tym wątku! :) :) Quote
Nadziejka Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Wplace za styczen pw slalam 18 ale czasem trzeba szukac w tych naszych wiadomosciach pozdrawiam ogromnie Koruniu cudna Quote
Nadziejka Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Pozdrawiam Korusiu poleciala za styczen ciociu Bjuto Quote
Bjuta Posted March 1, 2017 Author Posted March 1, 2017 Kochane, uzupełniłam rozliczenia, wysłałam czynsz za luty i ustawiłam zlecenie żeby następny czynsz sam się wysłał 1 kwietnia za marzec. Mam nadzieję, że to zadziała. Tak się składa, że od połowy marca do początku maja nie będę w stanie zaglądać na dogo. (Może w okolicach Wielkanocy). Nie będę niczego rozliczać - przepraszam, wszystko nadgonię w maju. Czynsz będzie się płacił sam (taką mam nadzieję) Wysłałam od siebie dodatkowo stówkę gdyby była jakaś potrzeba weterynaryjna. Nie wprowadzam tego w księgowość, bo to taka moja dodatkowa inicjatywa z własnej kasy. Gdyby była jakaś katastrofa finansowa (weterynarz, czy cokolwiek) to zostawię Was do maja z tym kłopotem - albo do Wielkanocy. Bardzo Was przepraszam, ale po prostu mam pracę wyjazdową taką po kilkanaście godzin dziennie, codziennie. Niczego nie ogarnę. Jeżeli jest ktoś chętny żeby poprowadzić przez te dwa miesiące księgowość (albo wogóle przejąć) - to to może być dobra opcja! Quote
Bjuta Posted March 1, 2017 Author Posted March 1, 2017 A tak nawiasem mówiąc - 21 II stuknął Korze roczek u Kasi! :) Quote
Ingrid44 Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 To juz rok minal. Niesamowite. Pamietam jak przywiozlas Kore do Kasi bo byl tam juz " moj " Henio I naglaral fajny filmik z Heniem w roli glownej :) Quote
kasiainat Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 Dnia 1.03.2017 o 21:17, Ingrid44 napisał: To juz rok minal. Niesamowite. Pamietam jak przywiozlas Kore do Kasi bo byl tam juz " moj " Henio I naglaral fajny filmik z Heniem w roli glownej :) Czas biegnie strasznie szybko :-/ Korunia generalnie jest w bardzo dobrej kondycji :-) Uwielbia spacery ale już takie krótsze, raczej koło domu- gdzieś dalej to tylko jak jest przypięta na smyczce. Suchej karmy nadal nie chce jeść więc gotuje jej mięso z ryżem:) dzisiejsze fotki 1 Quote
Ingrid44 Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 Bardzo dziekujemy za foteczki. Alez ona szczesliwa . Usmiech od ucha do ucha :) :) :) Quote
Olena84 Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Dnia 28.03.2017 o 14:10, kasiainat napisał: ale minka;) Quote
Bjuta Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 Kochani, dziękuję za cierpliwość! Prawie dwumiesięczną! Już wróciłam do rzeczywistości. Uaktualniłam rozliczenia. Zerknijcie proszę, czy wszystko jest OK. Quote
Recommended Posts