Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
40 minut temu, Ziutka napisał:

Kejt nie zapeszaj proszę!!! Bo wiesz, że jak coś napiszemy za wcześnie to się może posypać :(

heh może z zazdrości ktoś na nas klątwę rzuca ????

żartuję oczywiście bo chyba się jeszczetaki głupi nie urodził aby długu 5tys koła zazdrościł hahahahahah

Posted
Godzinę temu, Kejciu napisał:

heh może z zazdrości ktoś na nas klątwę rzuca ????

żartuję oczywiście bo chyba się jeszczetaki głupi nie urodził aby długu 5tys koła zazdrościł hahahahahah

Twoje teksty pozwalają mi chociaż na chwilę zapomnieć o mojej migrenie/ bólu głowy... (bo nie wiem co za czort)

Niespodzianka !!!!

Kto poznaje ?

2016-06-09 17.39.15.png

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Ziutka napisał:

Twoje teksty pozwalają mi chociaż na chwilę zapomnieć o mojej migrenie/ bólu głowy... (bo nie wiem co za czort)

Niespodzianka !!!!

Kto poznaje ?

2016-06-09 17.39.15.png

Ja nie poznaję, ale widok piękny :-)

Posted

Teksty może pozwalają zapomnieć ale przypomnij sobie jakiego Ci dzisiaj mms z moim paluszkiem wysłałam :D hahahaha mówiłaś że ból się pogłębił :D

Posted

Pepsi

W weekend znowu dyżurowałam bo rodzice wyjechali i Pepsi zdarzaja się takie odpały że wskoczy na łóżko jak np. leżę podejdzie obwącha i spitala :)

• Upvote 1
Posted

I jeszcze zgrywa się filmik jak psiaki się cieszyły że wrócili rodzice.

Jakiś czas temu był u mnie kilka dni piesek bo znajomi znajomych wyjechali na wakacje i zgodziłam się zająć psiakiem. Jak wrócili psina na ich widok uciekła w krzaki...smutne to :(

Posted

no i padłam i filmik do końca się nie wgrał - dzisiaj postaram się go wrzucić :-)

Ziutka zrobi korektę faktury za karmę dla Hery i otrzymamy jednak zwrot :) wielkie uffffffffffff

• Upvote 1
Posted
24 minut temu, konfirm31 napisał:

To był film pt "Oczekiwanie " :). Puściłam z głosem i moje psice z zainteresowaniem(bardziej Lerka), wysłuchały ścieżki dialogowej :)

hehehe  :-) dokładnie tak OCZEKIWANIE :D i tak nie pokazały wszystkiegona co je stać :D