sylwija Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 nie wybiera się ktoś niedługo jakoś do Zgorzelca? Warszawa-Zgorzelec? :) domek czeka na słodziaka Quote
Livka Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Godzinę temu, sylwija napisał: nie wybiera się ktoś niedługo jakoś do Zgorzelca? Warszawa-Zgorzelec? :) domek czeka na słodziaka ooo coś nowego ... super ! Quote
sylwija Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 nono :) https://www.facebook.com/runapomaga/videos/1260030710683225/ może ktoś się wybiera niedługo do Zgorzelca? Warszawa-Zgorzelec Warka-Zgorzelec Kozienice-Zgorzelec ..-Zgorzelec?śliczna Lusia i dom stały czekają na Toffika :) Toffi chciałby się tam sprawnie i pod dobrą opieką dostać a szczegóły: Pani zadzwoniła jakoś w tygodniu, niezobowiazująco - szukała psiaka, towarzysza dla swojej yorczki, zastanawiała się nad kilkoma psami wczoraj była wizyta pa - robiła Sabina z Adopcje Bullowatych - pod innego psa, ale ponieważ nie ma co mnożyć wizyt, a Pani i jej rodzina jednak zdecydowani na naszego Toffika, to Sabina dała opinię, zaoferowała się, ze poadpocyjną też może zrobić :) generalnie wszystko wygląda dobrze, tylko ta odległość, kwestia transportu.. daleko.. Quote
Gusiaczek Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Domek dla Toffika ! Cudowna wiadomość :) Quote
sylwija Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 9 minut temu, Gusiaczek napisał: Domek dla Toffika ! Cudowna wiadomość :) ale Zgorzelec!!! Quote
Livka Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Sylwio, Zgorzelec to nie koniec świata ;) Quote
sylwija Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 ale kto chlopaka powiezie taki kawał drogi Quote
Gusiaczek Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 33 minut temu, sylwija napisał: ale Zgorzelec!!! 32 minut temu, Livka napisał: Sylwio, Zgorzelec to nie koniec świata ;) Wiem, to ponad 500 km w jedną stronę, ale jeśli domek wart Toffika .... możne udałoby się coś znaleźć na transportowym, połączyć? Nie chcę się wymądrzać ... Quote
sylwija Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 tak, Pani nawet znalazła gościa co za 50 zł z warszwy do Zgorzelca zawiecie, z noclegieme we wroclawiu ale .. wolalabym jakby to 'psiarz' byl.. Quote
Gusiaczek Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 13 godzin temu, sylwija napisał: tak, Pani nawet znalazła gościa co za 50 zł z warszwy do Zgorzelca zawiecie, z noclegieme we wroclawiu ale .. wolalabym jakby to 'psiarz' byl.. Bardzo rozumiem Twoje obawy Sylwio .... a serce boli, bo domek czeka .... i szto diełać? Quote
sylwija Posted September 10, 2016 Author Posted September 10, 2016 no właśnie - kurier może go po prostu zgubić :( szcz. że Toffi będzie zestresowany ja znalazłam 1pln/km, ale to i tak wychodzi ponad tysiąc :( - bo ktoś by specjalnie jechał, tak sobie kombinowałam, że może Pani zainteresowana Zeldą by do Zgorzelca mogła, wtedy by się połączyło ale to w dalszym ciągu straszna kwota :( jak na jedzenie, weta ciężko uzbierać, to co mówić o trasnporcie Quote
Jo37 Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Dziewczyny - zapytajcie ZuziM czy nie wybiera się do Warszawy. Ona chyba mieszka w okolicach Zgorzelca. Quote
Poker Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 A może dałoby radę go w klatce wysłać przy pomocy bla bla car albo car pooling?Jest szansa,żeby pani trochę podjechała? Quote
sylwija Posted September 10, 2016 Author Posted September 10, 2016 do Zuzi jeszcze nie pisałam, ale czy ktoś ma konto na blablacar? ja nie moge wejsc z kompa sluzbowego, a podobno w srode jest Patrycja, ktora jedzie Grójec-Zgorzelec i i jest ok z psami. bo sporo calkiem jest wyjazdów, ale bez akcpetacji zwierząt dzwonił do mnie pan Grzegorz, który od 6 lat wozi psy, ale koszt byłby koło 600pln gdyby ktoś mógł sparwdzić ta srode na blablacar i wziazc kontakt do Patrycji? do Grojca jest ode mnie 50 pare km chyba, wiec bym spokojnie go dowiozła Quote
Poker Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Jestem daleko od domu , nie pamiętam hasła i mam problem z dostępem do internetu. Założenie konta na blabla jest proste.Czy chodzi o pati_c? Może też na miau spytać. Quote
sylwija Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 napisalam do ZuziaM, pati_c - nie moze odbierac wiadomosci, moze ktoś ma telefon do niej? edit: ad. blabla - wlasnie proste, tylko kot ja nie mam prywatnego kompa i pewnie dlugo nie bede miala, (kot mi wylal cole i calkiem padl) a ze sluzbowego mam zablokowane duzo stron, w tym blabla, tzn, jeszcze podejrzec moge, ale nic wiecej i wlasnie niejaka Patrycja w srode jedzie z Grójca do Zgorzelca, i nie wiem, jak kontakt złapać, jak nie moge sie zarejstrwoac Quote
Livka Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Mamy kontakt z pati_c. Nikus już pisze do niej sms-a. Dam znać jak się odezwie. Quote
Dżesulina Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Cześć. Nie znamy się, ale podczytuję wątek. Mam konto na blabla, i widzę ten przejazd. Pani Patrycja W. liczy 89 zł od osoby. Jak jechałam z kimś innym i ze swoją owczarką to mi za psa nie ta osoba nie policzyła, choć przecież zajęłyśmy cały tył. Może i tym razem tak będzie. Czy mam napisać do tej Pani? I jeszcze - przewidywany przyjazd do Zgorzelca 22.40, pasuje Wam to? Quote
sylwija Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 4 minuty temu, Livka napisał: Mamy kontakt z pati_c. Nikus już pisze do niej sms-a. Dam znać jak się odezwie. dziekuję :) 5 minut temu, Livka napisał: Mamy kontakt z pati_c. Nikus już pisze do niej sms-a. Dam znać jak się odzwie. 1 minutę temu, Dżesulina napisał: Cześć. Nie znamy się, ale podczytuję wątek. Mam konto na blabla, i widzę ten przejazd. Pani Patrycja W. liczy 89 zł od osoby. Jak jechałam z kimś innym i ze swoją owczarką to mi za psa nie ta osoba nie policzyła, choć przecież zajęłyśmy cały tył. Może i tym razem tak będzie. Czy mam napisać do tej Pani? byłabym wdzięczna, dziękuję - tylko tu chodzi o podróż samego psiaka, wielkości kota, co prawda, ale jednak ktoś musi miec baczenie, mam nadzieję, że się zgodzi bardzo się boję puszczać samego malca w drogę. ale to jedyne wyjście, dlatego ważna jest bardzo osoba, ktora się tego podejmie :) Quote
Livka Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 7 minut temu, Livka napisał: Mamy kontakt z pati_c. Nikus już pisze do niej sms-a. Dam znać jak się odezwie. Patrycja to nie pati_c, niestety. Pati_c jutro jedzie do Częstochowy. Będzie pamiętała o nas gdyby wyskoczyła jej trasa w kierunku Zgorzelca. Quote
Dżesulina Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Napisałam w takim razie do Pani z blabla, jak mi odpowie dam znać. Quote
Dżesulina Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Pani się odezwała, pyta skąd konkretnie miałaby zabrać psa. Quote
sylwija Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 13 minut temu, Dżesulina napisał: Pani się odezwała, pyta skąd konkretnie miałaby zabrać psa. ja bym mogła w środę to go podwieźć do Grójca, ode mnie to 50pare km - dam radę :) Quote
Dżesulina Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 No dobrze, ale Pani pyta z jakiego miejsca w Grójcu. Quote
sylwija Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 Teraz, Dżesulina napisał: No dobrze, ale Pani pyta z jakiego miejsca w Grójcu. dostaję adres, wpisuję w nawigację i jadę - jak Pani wygodnie, bo ja i tak nie znam Grójca, więc mi całkiem wszystko jedno - miejsce i godzina- dostosuję się Quote
Recommended Posts