Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Godzinę temu, sylwija napisał:

nie wybiera się ktoś niedługo jakoś do Zgorzelca? Warszawa-Zgorzelec?

:) domek czeka na słodziaka

ooo coś nowego ... super !

Posted

nono :)

https://www.facebook.com/runapomaga/videos/1260030710683225/

może ktoś się wybiera niedługo do Zgorzelca?
Warszawa-Zgorzelec
Warka-Zgorzelec
Kozienice-Zgorzelec
..-Zgorzelec?
śliczna Lusia i dom stały czekają na Toffika :)
Toffi chciałby się tam sprawnie i pod dobrą opieką dostać

a szczegóły:

Pani zadzwoniła jakoś w tygodniu, niezobowiazująco - szukała psiaka, towarzysza dla swojej yorczki, zastanawiała się nad kilkoma psami

wczoraj była wizyta pa - robiła Sabina z Adopcje Bullowatych - pod innego psa, ale ponieważ nie ma co mnożyć wizyt, a Pani i jej rodzina jednak zdecydowani na naszego Toffika, to Sabina dała opinię, zaoferowała się, ze poadpocyjną też może zrobić :)

generalnie wszystko wygląda dobrze, tylko ta odległość, kwestia transportu.. daleko..

Posted
33 minut temu, sylwija napisał:

ale

Zgorzelec!!!

32 minut temu, Livka napisał:

Sylwio, Zgorzelec to nie koniec świata ;)

Wiem, to ponad 500 km w jedną stronę, ale jeśli domek wart Toffika .... możne udałoby się coś znaleźć na transportowym, połączyć? Nie chcę się wymądrzać ...

Posted
13 godzin temu, sylwija napisał:

tak, Pani nawet znalazła gościa co za 50 zł z warszwy do Zgorzelca zawiecie, z noclegieme we wroclawiu

ale .. wolalabym jakby to 'psiarz' byl..

Bardzo rozumiem Twoje obawy Sylwio .... a serce boli, bo domek czeka .... i szto diełać?

Posted

no właśnie - kurier może go po prostu zgubić :( szcz. że Toffi będzie zestresowany

ja znalazłam 1pln/km, ale to i tak wychodzi ponad tysiąc :( - bo ktoś by specjalnie jechał,

tak sobie kombinowałam, że może Pani zainteresowana Zeldą by do Zgorzelca mogła, wtedy by się połączyło

ale to w dalszym ciągu straszna kwota :( jak na jedzenie, weta ciężko uzbierać, to co mówić o trasnporcie

Posted

do Zuzi jeszcze nie pisałam, ale czy ktoś ma konto na blablacar? ja nie moge wejsc z kompa sluzbowego, a podobno w srode jest Patrycja, ktora jedzie Grójec-Zgorzelec i i jest ok z psami. bo sporo calkiem jest wyjazdów, ale bez akcpetacji zwierząt

dzwonił do mnie pan Grzegorz, który od 6 lat wozi psy, ale koszt byłby koło 600pln

gdyby ktoś mógł sparwdzić ta srode na blablacar i wziazc kontakt do Patrycji? do Grojca jest ode mnie 50 pare km chyba, wiec bym spokojnie go dowiozła

Posted

Jestem  daleko od domu , nie pamiętam hasła i mam problem z dostępem do internetu. Założenie konta na blabla jest proste.Czy chodzi

o pati_c? Może też na miau spytać.

Posted

napisalam do ZuziaM, pati_c - nie moze odbierac wiadomosci, moze ktoś ma telefon do niej?

edit:

ad. blabla - wlasnie proste, tylko kot ja nie mam prywatnego kompa i pewnie dlugo nie bede miala, (kot mi wylal cole i calkiem padl)

a ze sluzbowego mam zablokowane duzo stron, w tym blabla, tzn, jeszcze podejrzec moge, ale nic wiecej i wlasnie niejaka Patrycja w srode jedzie z Grójca do Zgorzelca, i nie wiem, jak kontakt złapać, jak nie moge sie zarejstrwoac

Posted

Cześć.

Nie znamy się, ale podczytuję wątek. Mam konto na blabla, i widzę ten przejazd. Pani Patrycja W. liczy 89 zł od osoby.

Jak jechałam z kimś innym i ze swoją owczarką to mi za psa nie ta osoba nie policzyła, choć przecież zajęłyśmy cały tył. Może i tym razem tak będzie.

Czy mam napisać do tej Pani?

I jeszcze - przewidywany przyjazd do Zgorzelca 22.40, pasuje Wam to?

Posted
4 minuty temu, Livka napisał:

Mamy kontakt z pati_c.

Nikus już pisze do niej sms-a.

Dam znać jak się odezwie.

dziekuję :)

5 minut temu, Livka napisał:

Mamy kontakt z pati_c.

Dam znać jak się odzwie.

1 minutę temu, Dżesulina napisał:

Cześć.

Nie znamy się, ale podczytuję wątek. Mam konto na blabla, i widzę ten przejazd. Pani Patrycja W. liczy 89 zł od osoby.

Jak jechałam z kimś innym i ze swoją owczarką to mi za psa nie ta osoba nie policzyła, choć przecież zajęłyśmy cały tył. Może i tym razem tak będzie.

Czy mam napisać do tej Pani?

byłabym wdzięczna, dziękuję - tylko tu chodzi o podróż samego psiaka, wielkości kota, co prawda, ale jednak ktoś musi miec baczenie, mam nadzieję, że się zgodzi

bardzo się  boję puszczać samego malca w drogę. ale to jedyne wyjście, dlatego ważna jest bardzo osoba, ktora się tego podejmie :)

Posted
7 minut temu, Livka napisał:

Mamy kontakt z pati_c.

Dam znać jak się odezwie.

Patrycja to nie pati_c, niestety.

Pati_c jutro jedzie do Częstochowy. Będzie pamiętała o nas gdyby wyskoczyła jej trasa w kierunku Zgorzelca.

Posted
13 minut temu, Dżesulina napisał:

Pani się odezwała, pyta skąd konkretnie miałaby zabrać psa.

ja bym mogła w środę to go podwieźć do Grójca, ode mnie to 50pare km - dam radę :)

Posted
Teraz, Dżesulina napisał:

No dobrze, ale Pani pyta z jakiego miejsca w Grójcu.

dostaję adres, wpisuję w nawigację i jadę - jak Pani wygodnie, bo ja i tak nie znam Grójca, więc mi całkiem wszystko jedno - miejsce i godzina- dostosuję się