ewa36 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ojej Tolinka :crazyeye: Jaki kochany gremlinek :cool1: Dobrze zrobiłaś Ewusku, zbite dredy u DONków nie dają się rozczesać :shake: Ja Bonusi też miejscowo wycinałam takie zbitki :-( Futro odrośnie w ciagu 2-3 miesięcy :multi: i będzie jak nowe :evil_lol: Na szczęscie jest już ciepło :lol: Quote
Dorothy Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 o rety jaka gola doopka, dobrze ze juz cieplo jest, bo by marzla :-) \musi jakos przetrwac, pewnie sie troche wstydzi ze lata z goła...;) ale za to jak odrosnie- ech, bedzie PIEKNA:loveu: Quote
Ewusek Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 tylko psy pomyslaly, ze to 'nowy" osobnik i byly nieufne a buldożek juz chcial bzyknac... Najwieksze odparzenie bylo w okolicy cipeczki i pupy... wszystko jest teraz wyciete i sobie oddycha :-) Tola chodzi w sweterku, spala w swoim koszyku + dodadkowa koldra u nas w sypialni, bo tam jest cieplej niz na dole - moj TZ zaproponowal takie rozwiazanie, bo ona jest "spokojna, nie chrapie, nie chrumka, nie rzyga i nie pierdzi, wiec moze z nami spac" :evil_lol: i jak tu go nie nie kochac ??? :evil_lol: Quote
ewa36 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Nooooo, takiego TZ też bym kochała :loveu: Ale dobrze kosmata Tola trafiła :loveu: Kochana Pańcia i Pańcio :loveu: A nie wstydzi się po opitoleniu ? :evil_lol: Quote
ewa36 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 A na niższe partie też ma nakładany sweterek ? :lol: Bo doopina goła na wierzchu :cool1: Quote
Ewusek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 w domu chodzi w dresiku Tomka :-) na dworzu musi byc tylko w sweterku, zeby ne narobiła w galotki :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Matko kochana, coś Ty z owczarkiem zrobiła! To nie grzywacz chiński:evil_lol: Polecam szampon Allermyl firmy Virbac - rewelacyjny na wszystkie problemy skórne. Quote
ewa36 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Futerko odrośnie :cool3: Ważne, że wszystko się wygoi i nie będzie więcej odparzać :loveu: Prosimy o zdjęcie w dresiku w wolnej chwili :loveu: Quote
mysza 1 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Bidulka, mam nadzieję, że futerko szybko odrośnie. Quote
ewa36 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ciocia Ewusek, rewela :loveu::loveu::loveu: Tego jeszcze nie było - szczuropies :evil_lol: Futro odrośnie co do tego mogę się założyć :cool3: w ciągu jakiś dwóch miesięcy :lol: Quote
ewa36 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 I oczywiście bardzo prosimy o focie w dresiku :loveu: Quote
ewa36 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Tola po wizycie u fryzjera wygląda jak hiena :loveu: :crazyeye: :lol: A ja poproszę na pw dane do wpłaty - coś dla niej wygospodaruję :loveu: Quote
ewa36 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Jak tam nasza hienka ? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosia70 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Tolcia rewelka:loveu:. I jeszcze Pańcio, któremu w spanku łużeczkowym nie przeszkadza, to juz skarb prawdziwy:evil_lol:. Chyba też bym jej nie oddała, a zasiedzenie to pierwszorzędna sprawa:lol:. Powodzenia dla całej wspaniałej rodzinki:multi: Quote
ewa36 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Tola dziewuszko korzystaj ze spacerków na słoneczku :loveu: Pamiętam o tobie, mialaś szczęście że Ciocia Ewusek cię znalazła :loveu: Bo nie wiadomo, co by się z tobą stało :shake: Quote
Ewusek Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 najprawdopodobniej w srode jedziemy na konsultacje ortopedyczna, bo nie podoba mi sie jak Tola sie porusza... Teraz jak jest goła to lepiej to widac... wyglada to jak skradajacy sie Charli Chaplin... Wiem, ze ONki sa bardzo obciazone dysplazja i zastanawiam sie, czy to nie to... ma czasami trudnosci ze wstaniem, co moze swiadczyc o zwyrodnieniu kregoslupa... Jak mi sie ja uda wkrecic to od razu zrobie jej ekg, bo bede u dr Niziołka na echo i ekg. To bedzie masakra... dwoje dzieci, trzy psy... dwie lecznice... Quote
ewa36 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 O nie ...........:shake: Ewusku, tolinko, jestem z Wami Quote
ewa36 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Tola dziewczynko kochana sprawuj się dobrze :razz: Ewusku trzymajcie się ja trzymam za Was mocno oby to nie było nic poważnego i tak masz dużo na głowie :shake: Quote
Ewusek Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 po wczorajszej wizycie u dr Niziołka stwierdzono arytmie oddechową, ktora jest w tym wypadku fizjologia. Ekg bez zmian, osłuchowo brak szmerów sercowych. jak chcecie dokladne parametry to moge przepisac. Wizyta u ortopedy jednak w poniedzialek. Quote
mysza 1 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Śliczna:loveu: A z tą arytmią coś się robi? Jakieś leki czy tak musi być? Quote
Recommended Posts