hop! Posted May 26, 2016 Author Posted May 26, 2016 Mamy duży zapas pieluszek. :-) Radość wielka! ;-)) Nadziejka, dzięki za kciuki i pozdrowionka. :-) Oluś pozdrawia... 1 Quote
hop! Posted July 16, 2016 Author Posted July 16, 2016 Olo mimo ciężkiej pogody trzyma się dzielnie. Oby jak najdłużej. :-) Quote
hop! Posted September 2, 2016 Author Posted September 2, 2016 W ostatnich dniach Olo ma spadek formy. Czeka go wizyta u weta. Quote
Nadziejka Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Stokroc pozdrawiam sciskam sciskam kciuki za zdrowko misiunia uroczego przecuuuudnego dziadziunia ale tam pieknie u Was 1 Quote
hop! Posted September 19, 2016 Author Posted September 19, 2016 Nadziejka, dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa. :-) Byłam z Olo u weterynarza. Został przebadany, miał zrobione badania krwi i moczu. Wyniki ma przyzwoite. Dostał preparat wspomagający wątrobę. Niestety, na zębach ma kamień. Ze względu na wiek i duże ryzyko nie będzie miał czyszczonych zębów pod narkozą. Dostaje specjalny antybiotyk Stomorgyl i już jest lepiej. :-) Quote
Nadziejka Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Dziadziuniu tak przecudny tak rozczulajacy mam suplametaski jeszcze po mojej najcudowniejszej gwiazdeczce ostaly .. zyc nie potrafie nic nie potrafie bez moje skarbuni te tabletunie na stawy dla starszych serduszek sciskuniam pozdrawiam lapenki Quote
hop! Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 5 godzin temu, azalia napisał: Jak się czuje Olo? Ogólnie nieźle, ale wczoraj miał niedyspozycję żołądkową. Zaszkodził mu dodatkowy żwacz jagnięcy. ;-) Quote
azalia Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Cieszę się ,że chłopak daje jeszcze radę,oby jak najdłużej. A żwacz to łakomy kąsek... Quote
hop! Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 Olo czuje się dobrze, ale dzisiejszy wynik kontrolnego badania moczu wskazuje na stan zapalny. Czeka dziadka leczenie. Fotki z dzisiaj... Quote
hop! Posted December 6, 2016 Author Posted December 6, 2016 12 godzin temu, azalia napisał: Co u malucha?Zdrowy już? Jest w trakcie leczenia. W czwartek badanie moczu i zobaczymy, co dalej. Quote
azalia Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Hop,napisz proszę jak Oluś się miewa,jak zdróweczko chłopaka? Quote
hop! Posted February 19, 2017 Author Posted February 19, 2017 6 godzin temu, azalia napisał: Hop,napisz proszę jak Oluś się miewa,jak zdróweczko chłopaka? U Olusia wszystko w porządku. Zdrowy, samopoczucie dobre. W cieplejsze, słoneczne dni chętnie maszeruje po ogródku. Oby tak dalej. :) Quote
azalia Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Hop.dziękuję za odpowiedź,cieszę się bardzo,że Oluś w dobrej formie jak na jego latka. Niech maszeruje chłopak po ogródku jak najdłużej. 1 Quote
5_klepka Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Cudny dziadeczek, oby pożył jak najdłużej..U mnie sama geriatria poza Tusieńką i strasznie martwią mnie schody..Pozdrowienia od dziaduchowa :) 1 Quote
Loczka Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Przybiegłam pooglądać starsze zdjęcia kochanego staruszka. Na FB przeczytałam, że nie ma go już z nami. Smutne... Quote
hop! Posted April 20, 2017 Author Posted April 20, 2017 8 godzin temu, Loczka napisał: Przybiegłam pooglądać starsze zdjęcia kochanego staruszka. Na FB przeczytałam, że nie ma go już z nami. Smutne... Niestety, nie ma... Quote
Recommended Posts