Ziutka Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Nadal się nikt nie znalazł na Dt dla maluszka na czas rehabilitacji ? Pytam, bo z doskoku jestem na kompie i nie czytałam dawno watku. A rehabilitacja gdzie dokładnie i w jakich godzinach ? Quote
Bgra Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 Nadal się nikt nie znalazł na Dt dla maluszka na czas rehabilitacji ? Pytam, bo z doskoku jestem na kompie i nie czytałam dawno watku. A rehabilitacja gdzie dokładnie i w jakich godzinach ? Najlepiej dla Malca gdyby znalazł DT w Warszawie,tam mógłby korzystać z dobrodziejstw genialnej rehabilitacji w Animal Center ! Żeby nie tracić czasu Stinky jeździ do DT do Będzina i stamtąd najprawdopodobniej na rehabilitację 3 x w tyg w Mikołowie-kawał drogi ! albo w Częstochowie-szmat drogi! Na razie ćwiczy w domku,ćwiczenia bierne i czynne i wszystko co w domku można samemu zrobić,plus spacerki w szeleczkach. info z DT w Bedzinie :) "...Stinky robi duże postępy, przynajmniej takie mam wrażenie - jak się nie śpieszy, to przebiera tylnymi łapcimi, troszkę jeszcze sztywno, ale to naprawdę koślawe chodzenie już jest ..." Ziutko godziny można spokojnie ustawić pod opiekuna . Emotikon smile Quote
Bgra Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 Zaglądam do kruszynki. zaopiekowany jest :) z tego musimy się cieszyć,ale tam gdzieś majaczy myśl,że mogłby być lepiej ... Quote
marga3 Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Bgra to gdzie on jest ? W Nasielsku czy w DT? Pytam bo nie doczytałam czy cóś... Quote
marmosia Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 No ja właśnie też nijak rozebrać tego nie mogę... Quote
Bgra Posted November 15, 2015 Author Posted November 15, 2015 Bgra to gdzie on jest ? W Nasielsku czy w DT? Pytam bo nie doczytałam czy cóś... no i o to mi chodziło,żeby pobudzić wszystkich ,przy tej pogodzie ;) No ja właśnie też nijak rozebrać tego nie mogę... rozbieraj,rozbieraj ;) ok ,dobra :) już piszę :) Stinky jest u jednej z wolontariuszek w Będzinie,w Nasielsku to było nie do ogarnięcia,żeby ktoś z Azylu 3 razy w tyg jeździł z maluchem na reh do Animal Center. Więc nie było wyjścia :) zamieszkał na razie w Będzinie,jest pod czujnym okiem Gosi :) Z Będzina na rehabilitację będzie jeździł do Mikołowa ,albo do Częstochowy,tego do końca jeszcze nikt nie wie. To spore odcinki do przebycia niestety,ale na razie innego wyjścia niestety... czekam na nowe foty :) Quote
b-b Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Niestety ze zdjęć nici bo jeszcze gości dzisiaj miała. Już nie piszę kiedy ale się postaram! Quote
Bgra Posted November 15, 2015 Author Posted November 15, 2015 Biez wodki nie razbieriosz :P No to na zdrowie ! ;) Niestety ze zdjęć nici bo jeszcze gości dzisiaj miała. Już nie piszę kiedy ale się postaram! Spokojnie Bogda :) ciesz się gośćmi :) Quote
Figunia Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Trzymam za zdrowie Malucha a właściwie to za Całokształt Jego Nowego Szczęśliwego w Pełnym Zdrowiu Życia...:) Quote
Bgra Posted November 15, 2015 Author Posted November 15, 2015 Trzymam za zdrowie Malucha a właściwie to za Całokształt Jego Nowego Szczęśliwego w Pełnym Zdrowiu Życia... :) dzięki kochana :) jak już dojdzie do siebie to wtedy się dopiero ustawi kolejka do adopcji :) teraz szkoda,że nie mieszka w Warszawie,rehabiltacja w Animal Center ma dobre godziny,można się ustawić jak komu pasuje,to z 40 minut ćwiczeń,potem suszenie i do domku tak 3 x w tyg. Quote
Bgra Posted November 16, 2015 Author Posted November 16, 2015 Pokazuj się maluchu plaskaty :) :) Podrzucę małego i ja :) :) może tutaj na dogo jakimś cuden zajrzy Ciocia,albo Wujcio z Warszawy ;) Quote
Figunia Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Na pewno wiele osób chciałoby pomóc, tylko z różnych względów, nie może. Jednak ktoś w końcu się zjawi, MUSI... Quote
marga3 Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Oby się ktoś taki zjawił jak najszybciej Quote
Bgra Posted November 16, 2015 Author Posted November 16, 2015 Na pewno wiele osób chciałoby pomóc, tylko z różnych względów, nie może. Jednak ktoś w końcu się zjawi, MUSI... szkoda,że u mnie tylko reh ludzka :( czekajmy więc ... Oby się ktoś taki zjawił jak najszybciej u Gosi jest cudownie zaopiekowany :) ale lepsza reh bylaby jednak w Animal Center jak mówi Gosia "...wolałabym żeby miał dom w Wawie - tam mamy w Animal Center genialne warunki i dziewczyny na pewno go dopieszczą..." na razie musimy się cieszyć tym ,że Gosia łączy wszystko ze swoimi obowiązkami :) wspaniała dziewczyna "...więc na razie ćwiczymy w domu - ćwiczenia bierne i czynne, zginanie nóżek, ustawianie, dociążanie tyłu..." to właśnie Gosia przywiozła do Katowic mojego Alesia :) Quote
Bgra Posted November 17, 2015 Author Posted November 17, 2015 Zagladam i ja :) mamy nowe foty malucha :) dla tych co Fb wydarzenia Stinkiego nie śledzą :) jeszcze jedno,ze spacerku :) Quote
Bgra Posted November 18, 2015 Author Posted November 18, 2015 Kochane maleństwo - jest śliczny! zębolek kochany :) Quote
Bgra Posted November 18, 2015 Author Posted November 18, 2015 Przypominamy o trwającym bazarkach : z kalendarzami : plaskatych pysiów i drugi z uroczymi Azylowymi kotkami : http://www.dogomania.com/forum/topic/333863-plaskaty-kalendarz-z-cudnymi-zdj%C4%99ciami-pies%C3%B3w-i-drugi-kociamberkowy-na-rok-2016/ kolejny skarpetkowo/kolanówkowy z motywami kocimi : http://www.dogomania.com/forum/topic/333860-skarpetkowyna-plaskaty-azyl/ oraz naszej kochanej b-b dla Stinusia : http://www.dogomania.com/forum/topic/333847-misz-masz-od-1z%C5%82-wyprzeda%C5%BC-na-shih-z-wypadaj%C4%85cymi-dyskami-do-2311-2000/ zaparszamy serdecznie :) Quote
Recommended Posts