Havanka Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Kejla, powodzenia sunieczko ! Masz być tylko zdrowa i szczęśliwa ! Quote
elik Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Kejla bądź grzeczna i szczęśliwa. Kochaj i bądź kochana :) Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ! Kiedy wyjazd ? Quote
Agniesiulka K. Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Kejlę odbieramy jutro:) Wprawdzie nie jestem jeszcze tak gotowa jak chciałam, ale z taką przeprowadzką to chyba długo jeszcze nie będę;) Jakoś damy radę. Okazuje się, że dzisiaj wieczorem muszę się pojawić w Lublinie, a że to jednak jest kawałek to przy okazji zabierzemy Kejlę i nie będziemy później musieli specjalnie przyjeżdżać. Trzymajcie kciuki :) 1 Quote
Havanka Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 2 godziny temu, Agniesiulka K. napisał: Kejlę odbieramy jutro:) Wprawdzie nie jestem jeszcze tak gotowa jak chciałam, ale z taką przeprowadzką to chyba długo jeszcze nie będę;) Jakoś damy radę. Okazuje się, że dzisiaj wieczorem muszę się pojawić w Lublinie, a że to jednak jest kawałek to przy okazji zabierzemy Kejlę i nie będziemy później musieli specjalnie przyjeżdżać. Trzymajcie kciuki :) Agniesiulka, na nasze kciuki mozesz liczyć ! Dbaj o naszą księżniczkę i pilnuj jak oka w głowie ! Bardzo się cieszę, ze Kejla zamieszka z Wami. Powodzenia !!! Quote
Anecik Posted March 5, 2016 Author Posted March 5, 2016 Pilnuj Agniesiulko Kejli, pilnuj. I kochajcie bardzo mocno :) Quote
b-b Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Trzymamy kciuki ale nie mocno bo wiemy ,że będzie Wam razem jak w niebie :D Quote
Nadziejka Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Serdecznie ogromnie Najlepsiutkiego Wszystkiego kciukam sciskam calunki czas Quote
elik Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Z Waszej strony miłość już zakwitła, to się czuje :) a Keila pokocha Was bezgranicznie, jak tylko wyczuje Waszą miłość do niej :) Quote
Nadziejka Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Sciskam krusztyneczko za wszystko najlepsze Quote
elik Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 55 minut temu, anecik napisał: Ciekawe jak Kejla Pewnie już NA SWOIM :) Quote
Anecik Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 53 minut temu, elik napisał: Pewnie już NA SWOIM :) Pewnie tak Elu. Czekamy zatem na info z domku :) Quote
b-b Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Trzymam kciuki aby wspólne zapoznanie wyszło jak trzeba. Quote
Agniesiulka K. Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Właśnie dojechaliśmy. Kejla była bardzo grzeczna, cała drogę pięknie leżała. Jest jeszcze oniesmielona ale właśnie zwiedza swój nowy dom. Fafik zdezorientowany, ale awantur nie było więc na pewno się zaprzyjaznia. Quote
Anecik Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 33 minut temu, Agniesiulka K. napisał: Właśnie dojechaliśmy. Kejla była bardzo grzeczna, cała drogę pięknie leżała. Jest jeszcze oniesmielona ale właśnie zwiedza swój nowy dom. Fafik zdezorientowany, ale awantur nie było więc na pewno się zaprzyjaznia. No to pierwsze koty za płoty :D Quote
elik Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Hip, hip, hurrraaa !!!! Najważniejsze, że od razu nie doszło do awantury, chociaż jeszcze wszystko przed nimi :) Quote
Anecik Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 Czyli czekamy na dalsze wieści z domku. Quote
Agniesiulka K. Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Pierwsza noc minęła zupełnie spokojnie. Kejla wprawdzie nie skorzystała z legowiska bo wolała spać przy przy łóżku Kuby, ale rano zastaliśmy ich już razem na jednej poduszce. Wczoraj po kolacji udało jej się też wskoczyć na stół, ale rozczarowała się tylko bo nic nie zostało, a z zejściem nie mogła sobie poradzić. Fafik traktuje ją z wyniosłą obojętnością póki co, mam nadzieję, że tak nie będzie zawsze. Zachowuje się w stosunku do niej identycznie jak do perskiej kotki moich rodziców. Ustępuje, schodzi jej z drogi i narazie to wszystko. Na spacerze byli osobno, Kejla ładnie szła na smyczy. Sunia jest gruba! Pewnie posterylkowy efekt uboczny, bo wydaje mi się, że na pierwszych zdjęciach na wątku nie wygląda na taką. Trochę diety i więcej spacerów powinno jej przywrócić formę;) Popołudniu wrzucę jakieś zdjęcia :) 1 Quote
Anecik Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 No przecież nie będzie spać na legowisku jak można w łóżku :D Bidulka może chciała na tym stole poczekać na śniadanie. Może lepsza wyniosła obojętność niż kłapanie zębami i warkolenie - dotrą się :) Taki grubasek z niej? Czekamy na zdjęcia i dziękujemy za pierwsze zdjęcia z domku. Quote
Agniesiulka K. Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Kejla zaprzyjaźnia się z Kubą. Mały mi akurat choruje więc siedzi w domu i ma czas na zajmowanie się nową towarzyszką;) Quote
Agniesiulka K. Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 A tu jeszcze wczorajsza podróż. Fafik później wprawdzie się zdecydował zająć miejsce obok Kejli, ale i tak całą drogę odwracał się do niej ogonem. 1 Quote
Recommended Posts