Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lepiej nie Ola ;) Moja śp. mama zawsze mówiła, że ona tylko zobaczyła męskie majtki i już w ciąży była funny.gif A że płodność odziedziczyłam po mamusi, to nie będę ryzykować jezyk.gif

Posted
3 godziny temu, Alicja napisał:

Która w ciąży bo czytać mi się nie chce. 

Chyba żadna, ale bokserki Damiana im w głowie :P

Ostatnio nie chce mi się ciągać aparatu, więc foty z komórki Damiana. Trasa spacerowa ostatnio do znudzenia- nasze Jezioro Złotnickie- tym razem widok na http://www.zlotypotokresort.pl/ ,

mamy tam na przyszły rok zarezerwowaną komunię Gabi. Ale tak sobie myślę, że mogłybyśmy kiedyś zrobić tam dogomaniakowe spotkanie- fajne domki i akceptacja zwierząt - blisko Zamek Czocha i góry.

IMG-20170715-WA0006.thumb.jpg.8005a68c8332aad7a87b84f73f43daf1.jpg

20170715_135718.thumb.jpg.fa00f34fdd1dd30ed19a6672070ff428.jpg20170715_140254.thumb.jpg.102f97f825ce577b47afd025bb50b38b.jpgIMG-20170715-WA0007.thumb.jpg.7ac7b21a54e78a63245cae05ebe4a745.jpg

Posted
7 godzin temu, mar....ka napisał:

Chyba żadna, ale bokserki Damiana im w głowie :P

I to pisze ta, która sama mi wysłała na WhatsApp'ie zdjęcie gaci swojego męża, choć o nie nie prosiłam :P

Posted
21 minut temu, *Magda* napisał:

I to pisze ta, która sama mi wysłała na WhatsApp'ie zdjęcie gaci swojego męża, choć o nie nie prosiłam :P

A wyprane chociaż ? :P

Super miejscówka ;)

Posted
17 godzin temu, łamAga napisał:

A wyprane chociaż ? :P

Raczej wyprane, bo wisiały na sznurku ;) Chyba że ona tak specjalnie, żebym myślała, że czyste :D

15 godzin temu, Alicja napisał:

Kurde , ale same bokserki bez wnętrza ? cienko :(

Cała Mariolka. Wysłała mi zdjęcie samych gaci, zamiast ich zawartości :D

Posted
2 godziny temu, mar....ka napisał:

ale marudzicie, a najbardziej Madzia. Gatki Damiana wyprane , a propos Madzia nie zamierza brać majtoch nad morze. Ekologicznie chce się wywietrzyć !!!!

Fajnie będziecie tam miały xd

Posted
Dnia 21.07.2017 o 13:37, mar....ka napisał:

ale marudzicie, a najbardziej Madzia. Gatki Damiana wyprane , a propos Madzia nie zamierza brać majtoch nad morze. Ekologicznie chce się wywietrzyć !!!!

Ty nie zapomnij spakować tych bokserek Damianowi ;) Chętnie go w nich zobaczę :P

Posted
Dnia 22.07.2017 o 17:01, *Magda* napisał:

Ty nie zapomnij spakować tych bokserek Damianowi ;) Chętnie go w nich zobaczę :P

A może będą lepsze widoki jak ich zapomni :D