Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, magdabroy napisał:

Powidła śliwkowe mojej teściowej są mniam mniam :)

wiesz ile trzeba się przy nich narobić, raz w życiu robiłam. Najpierw drylowanie, a potem gotowanie, na drugi dzień znowu gotowanie- no masakra (i z tylu śliwek robi się marne parę słoiczków)

Posted
10 godzin temu, Alicja napisał:

kurcze tu już wczasy pozamawiane a my jeszcze nic :P

Ja chciałam poczekać na koniec marca, początek kwietnia, jak już urodzę. Z głupoty zadzwoniłam wcześniej i jak się okazało, że już nie ma miejsc, to trzeba było zacząć szukać czegoś ;)

Posted

Hej !!

My nigdy nie wyjeżdzamy na "rezerwowane" wakacje więc z tym mam spokój ale już nie mogę się ich doczekać.I jak zwykle planuję gdzie pojedziemy apotem połowa planów niestety siada :(

Mam nadzieję,że się uda wyjazd pod namiot-dzieci raz przeżyły .Teraz dzieci plus pies,może być ciekawie ;)

Posted

Erykowa widzę, że Wy tacy sami namiotowcy jak my :D
W tamtym roku byliśmy kilka dni pod namiotem z Theodorem, to dla niego spanie pod namiotem, w śpiworze, było najlepsze z całego wyjazdu ;) W tym roku niestety, z niemowlakiem namiot odpuszczamy i dlatego szukałam czegoś bardziej cywilizowanego ;) Ale pewnie w następnym roku, znowu zrobimy wypad pod namiot, nad morze :)

Posted

A ja muszę mieć wszystko dużo wcześniej zaplanowane, zarezerwowane- po prostu chory charakter (opłaty zawsze przed terminem, biblioteka tez w terminie). Niestety uważam to po części za wadę, bo się stresuję i jestem nerwowa- bo Damian to moje przeciwieństwo. Mój tato mówi, że warto u niego śmierć zamówić, bo jeszcze parę lat się pożyje :P Co do wyjazdów, to ja wolę komfort (może nie jakiś wypasiony, ale spanie dla wszystkich- nawet z mężem muszę mieć osobne łóżko- bo mi piasku nanosi). Do tego net (ale to raczej z konieczności, bo czasem Damian ma pilne rzeczy firmowe), oczywiście łazienka na wyłączność. Tak już mam, każdy co innego lubi i to jest fajne :)

Wracając do teraźniejszości, wieje za oknem niemiłosiernie, nie mogłam aparatu w rękach ustabilizować. By było ciekawiej , na koniec spaceru zaczęło padać i obecnie leje :(

084.JPG.8140bfc499806f3ff33b7c95dbadfa48033.JPG.d43e806b39cbda6cbfdba70d31bc6967062.JPG.f18cbf4ca2d77542183fac97b947810f092.thumb.JPG.7c76c932bbbe37ce81facb10a0106.JPG.0d6cccce4949ced9abdaa055c0a8d479

Posted
O 07/02/2016o20:48, magdabroy napisał:

Ja w tym roku nigdzie nie mam zamiaru wyjezdzac ;) najwyzej rodzinne wyjazdy. Dogomaniackie wyjazdy to juz przeszlosc z mojej strony.;] moze, jak Iwona przyjedzie w wakacje, to jakis jednodniowy wypad.. Wroclaw, Krakow czy cos ^^

Posted

bandama po Łukasza niebieska (pewnie dla Shadowa czerwoną lub czarną bym kupiła), ale ładnie pasuje do brązu (lubię czekoladki labradorowe w niebieskim, kiedyś o easy walkach na labkach czytałam  (oglądałam foty) i stwierdzam, że niebieski z brązem jest idealny)

Posted
2 minuty temu, KamaJot napisał:

jejku 260zł za dobę !!!

to ja jednak chyba nie doceniam tego, że mieszkam nad morzem

jak za domek dwupokojowy, to jeszcze cena w miarę oki (ale jak się doliczy dniówkę żywieniową, to już niezła kwota wychodzi). Ale się zbuczałam, puściłam sobie Osińską na eurowizję- śliczna piosenka, a potem wróciłam do ktoś do kochania i jak zwykle wycisnęło łzy (uwielbiam ten utwór)

Posted
31 minut temu, KamaJot napisał:

jejku 260zł za dobę !!!

to ja jednak chyba nie doceniam tego, że mieszkam nad morzem

To nic, tylko trzeba na tym zarabiać :D

27 minut temu, majoka napisał:

jak za domek dwupokojowy, to jeszcze cena w miarę oki (ale jak się doliczy dniówkę żywieniową, to już niezła kwota wychodzi).

Ja mam zamiar codziennie jeść ryby, ryby, ryby i jeszcze raz ryby :D Więc na bank wrócę z pustym portfelem :D

Posted
6 minut temu, magdabroy napisał:

To nic, tylko trzeba na tym zarabiać :D

Ja mam zamiar codziennie jeść ryby, ryby, ryby i jeszcze raz ryby :D Więc na bank wrócę z pustym portfelem :D

jeszcze z rybą w brzuchu, jak nie zdążysz przetrawić (ja też będę jadła ryby, babka zaoferowała mi obiady po 9,90 dwa dania i kompot- ale podziękowałam, bo wolę RYBY hehehe)

Posted
5 minut temu, magdabroy napisał:

Jak się jedzie nad morze, to trzeba jeść, to co tam najlepszego, a nie jakieś obiady barowe :D

znowu się z Tobą zgodzę :P

z innej beczki, czy Wam też się dogo muli, tzn. chwila mija zanim można dodać odpowiedź???