*Magda* Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Dziś Mariolka ciocią została, więc tym bardziej nie będzie miała dla nas czasu :D Quote
Tyśka) Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Brak słów... To znaczy gratulacje :) aleee mogłaby zajrzeć jednak. Quote
Patikujek Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 31 minut temu, *Magda* napisał: Dziś Mariolka ciocią została, więc tym bardziej nie będzie miała dla nas czasu :D To na dziś wyjątkowo ma wymówkę, ale na dni wcześniejsze nie Quote
łamAga Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 3 minuty temu, *Magda* napisał: Ze ślicznym imieniem :) Dokładnie tak ;) Quote
Patikujek Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Nie wiem, czyją ciocią, ale dalej jej tu nie ma :/ Quote
Ania :) Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Też nic nie wiem :) Mariolka czekamy :D Quote
Patikujek Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 9 godzin temu, Tyś(ka) napisał: A co to za śliczne imię? No właśnie. Mogłybyście coś zdradzić chociaż Quote
łamAga Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Dnia 31.01.2018 o 00:22, Tyś(ka) napisał: A co to za śliczne imię? Lenka <3 Quote
Tyśka) Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 7 minut temu, łamAga napisał: Lenka <3 Sporo teraz tych Lenek się posypało :) Ale imię cudne. Quote
Patikujek Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Lenek i Emilek. W ostatnim roku u 4 koleżanek pojawiła się Emilka... Quote
łamAga Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 A mi i tak najbardziej do dziewczynki podoba się Marika :P Quote
angineuuka Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Mam znajomą Marikę :P Mariolka groziła Shadowi, ze go do mnie podrzuci. Ale chyba jest bezpieczny, bo okazało się ze nie wie w jakim miescie mieszkam :P Quote
łamAga Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 1 minutę temu, angineuuka napisał: Mam znajomą Marikę :P Mariolka groziła Shadowi, ze go do mnie podrzuci. Ale chyba jest bezpieczny, bo okazało się ze nie wie w jakim miescie mieszkam :P napisz jej że w najbardziej "smogowym" z możliwych to się może dokapuje :P Quote
Patikujek Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 1 minutę temu, angineuuka napisał: Mam znajomą Marikę :P Mariolka groziła Shadowi, ze go do mnie podrzuci. Ale chyba jest bezpieczny, bo okazało się ze nie wie w jakim miescie mieszkam :P hahahaha, ale przecież ty nawet tu w profilu masz! Ale ona na dogo nie wchodzi to faktycznie bezpieczna jesteś :P Quote
Tyśka) Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Ja też znam Marikę :D Ja uwielbiam dość zapomniane imiona: Dawid (ok, Daiwd jeszcze nie zapomniane), Jeremiasz, Tobiasz :) Rebeka, Estera, Zuzanna :) Quote
angineuuka Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 5 minut temu, Tyś(ka) napisał: Ja też znam Marikę :D Ja uwielbiam dość zapomniane imiona: Dawid (ok, Daiwd jeszcze nie zapomniane), Jeremiasz, Tobiasz :) Rebeka, Estera, Zuzanna :) Chyba znamy tą samą xD Rebeka mi się nie podoba, kojarzy mi się z reebokiem :P A Zuzkę znam, w sumie też z dogo :P Quote
Tyśka) Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 1 minutę temu, angineuuka napisał: Chyba znamy tą samą xD Rebeka mi się nie podoba, kojarzy mi się z reebokiem :P A Zuzkę znam, w sumie też z dogo :P W sumie to znam dwie :D Tą "wspólną naszą" na żywo nie widziałam nigdy, więc nie wiem czy mogę mówić, że znam. Hahaha :D no kwestia gustu. Mnie np, moje się nie podoba :D Zuzki fajne są! Quote
Ania :) Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Imię Zuzia bardzo mi się podoba :) tak samo jak Zosia :D Quote
Tyśka) Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Przed chwilą, Ania :) napisał: Imię Zuzia bardzo mi się podoba :) tak samo jak Zosia :D Zosia mi też, ale Zosia to moja Babcia :) Zresztą też mam kuzynkę Zuzię :D Quote
Patikujek Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Ja mam wiele chłopięcych imion które mi się podobają, ale z dsiewczęcymi zawsze miałam problem U mnie chyba Lidia, Emma i Klara na tą chwilę. Natomiast dla chłopca od lat niezmiennie Nathaniel, Misha i Ian Quote
angineuuka Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 ej, w sumie mój kot ma na imie Zuzia xD Miałabyć Zosią, ale w tamtym okresie często bywały u nas osoby które miały córkę imieniem Zosia :D Quote
Recommended Posts