isabelle Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 I my tez wszystkiego naj, naj, naj w te piekne rocznicowe urodzinki (ach, niektorzy chcieliby wlasnie miec 20 lat!) :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: i pamietaj Magdo, ze [color=red]milosc niejedno ma imie...[/color] Quote
Magdalena1 Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 [b][color=darkred][size=6]Ojej,jesteście wspaniali :D aż mi się łezka w oku zakręciła :oops: jesteście cudowni i tak dobrze mi z wami,serdecznie dziękuję za życzenia,które naprawdę są wspaniałe :D aż brak mi słów. :oops: [/size][/color][/b] Quote
bazylia Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 [b]Madziu[/b] - ode mnie również przyjmij najlepsze życznia!!!!! Niech spełnią się wszystkie Twoje najskrytsze marzenia :new-bday: STO LAT!!!!! :BIG: P.S. Widzę, że dzieli nas niewielka różnica wieku... :wink: Quote
Deborah Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 ode mnie też [color=darkred][b]Madziu[/b][/color] z okazji 20 tych urodzin [size=6][b][color=darkblue]W S Z Y S T K I E G O N A J L E P S Z E G O [/color][/b][/size] :new-bday: :new-bday: Spełnienia marzeń, sto lat szczęścia :BIG: :BIG: życzy Aga 8) Quote
Magdalena1 Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 jejku,wam też dziewczyny serdecznie dziękuję za wspaniałe życzonka,jesteście kochane :D Quote
Panula Posted January 31, 2005 Author Posted January 31, 2005 [img]http://www.gify.org.pl/gify/natura/kwiaty/29.gif[/img] [color=darkred]MADZIU, NA NASTEPNE DZIESIATKI LAT ;) ZYCZE CI MAGII, KTORA SWOJA CUDNA MOCA UTRWALI, CO DOBRE I WAZNE - A SPRAWI, ZE SMUTKI I RZECZY ZLE NIE BEDE SIE LICZYLY ....WCALE. WIELKIE BUZIAKI!!![/color] Quote
onia Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Madziu, piękne urodziny. :D :D :D Nie miej smutnej minki - życzę Ci, by marzenia się spełniały, byś wstając co dzień sie uśmiechała a kładąc się spać myślała"cóż za cudowny dzień". Uśmiechaj się - to jedyne takie urodziny!!!!!!!!!!!!:new-bday: Quote
Marca_Besi Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 [b]Madziu[/b] Życzę Ci wszystkiego Najlepszego, zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń! :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: Quote
waldek2 Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 [b]Magdalena[/b] :BIG: [color=red][size=7][b]Wszystkiego najlepszego[/b][/size][/color] Quote
tygrysek-kr Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 [color=indigo][size=6] Madziu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :buzi: zdrówka, szczęścia, miłości i kasiorki ;) [/color][/size] Quote
grygy Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Magdziu [b][color=green][size=6]Naj Naj Najserdeczniejsze Życzonka [/color][/size][/b] :new-bday: :BIG: :bday: :B-fly: :laola: Quote
Magdalena1 Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 [b][color=darkred]jejku,jejku,dziękuję wszystkim z całego serduszka,jakoś miło tak na duszy się robi jak takie rzeczy się czyta,jestem zachwycona :D co ja bym bez was wszystkich najwspanialsi,drodzy yorkofiołki zrobiła... naprawdę,dzięki wam poprawił mi się humor.....kocham was wszystkich :wink: :D [/color][/b] Quote
Gosiek Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [size=6]Agatko[/size] [b] [color=violet]Jak masz na imię ja dobrze wiem więc dziś życzenia złożyć Ci chcę, mnóstwo radości, słodkiej miłości, pełnego szczęścia i wiecznej młodości.[/color][/b] [img]http://www.euroflorist.pl/photo/577.jpg[/img] [color=green][size=6] Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok[/size][/color] Quote
Daga_i_Oskar Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [size=7][color=red][b]Agatko[/b][/color][/size] [color=blue][size=6]Jest w roku taki dzień, W którym smutki idą w cień, Więc z okazji tego dnia Posłuchaj co Ci życzę ja: Dużo zdrowia i radości, Szczęścia w życiu i miłości, Moc najpiękniejszych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń.[/size][/color] [img]http://img.interia.pl/kartki/nimg/ka11796.jpg[/img][img]http://img.interia.pl/kartki/nimg/ka11806.jpg[/img] Quote
isabelle Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Ojej, ja jako pierwsza z Agatek serdecznie Wam dziekuje za pamiec i tak piekne zyczenia. :buzi: Quote
Marca_Besi Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Agatko i ja, Tobie i wszystkim Agatkom! Życzę zdrowia, szczęścia, aby spełniły się Wasze najskrytsze marzenia! :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
onia Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Ja także dołączam się do życzeń - wszystkiego naj, naj. :multi: :new-bday: :new-bday: Także Ava radośnie macha ogonkiem!! Quote
tygrysek-kr Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 [b][color=red][size=6]MIKE[/color][/size] WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MALUSZKU :new-bday: Niech ten roczek będzie dla ciebie niezapomniany :buzi:[/b] Quote
Marca_Besi Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 [b]Ewunia[/b] Wszystkiego Najlepszego dla Mike! Ucałuj go od Nas. :new-bday: :BIG: Quote
Alka Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 [size=6][color=red]Wszystkiego najlepszego dla Mikiego ![/color][/size] :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 [color=red]Syskiego najlepsego, zdrófecka, zycia kololowego, mnostwo psich psysmackow i kolejnego udanego i niezapomnianego locku. Tego syskiego i jesce wiecej Mikusiowi zycy Dagusia i Oskarcio[/color] :new-bday: :BIG: :bday: :new-bday: :BIG: :bday: Quote
Deborah Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Z okazji 1 urodzinek :new-bday: :new-bday: [size=6][b][color=olive]Mikiego[/color][/b][/size] dużo psiego uśmiechu, pysznych kostek i uścisków od pańci życzy Agnieszka Quote
Magdalena1 Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 [b][color=darkred][size=6]ja też,ja też się przyłączam do życzeń urodzinowych Mike`a wszystkiego najlepszego w dniu jego pierwszych urodzinek...niech nam żyje stoooo laaaaat :D [/size][/color][/b] Quote
Alka Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 [size=6][color=red][b]Dzisiaj Snoopcio kończy roczek[/b][/color][/size] [color=blue][b]z tej okazji wszystkiego najlepszego ,radości,zdróweczka ,dużo psich przysmaczków [/b][/color] :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
Gosiek Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Kochany [color=red][b]Snoopciu[/b][/color][img]http://www.gify.org.pl/gify/rozne/walentynki/83.gif[/img] Wszystkiego najpsiejszego....super spacerków....szczęśliwych miłości :wink: , najpyszniejszych smakołyków i wszystkiego czego tylko piesek może chcieć... no i urodzinowy torcik by się przydał [img]http://www.stare-miasto.com/stykowscy/tort_czekoladowy200.jpg[/img] Quote
Recommended Posts