Yorkies Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Ja także dołączam się do wszystkich życzeń i toastów dla Oskarka :D Quote
Alka Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 i my dołączamy się do życzeń dla Oskarka Pozdrawiamy i buziak dla solenizanta :calus: Alka i Tuffi Quote
dagmarcia Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Wszystkiego naj, naj, naj, naj, najlepszego dla kochaniutkiego Oskareczka!!!!! :BIG: :BIG: :BIG: Dagusiu przekaż ode mnie i od Floreczki mnóstwo buziaków w słodkiego Oskarkowego pycholka :buzi: Quote
Magdalena1 Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Ja też,ja też chcę złożyć najserdeczniejsze życzonka dla Oscarita ode mnie,Jawy,Toyi i Soni. Niech nam żyje stooooooo lat : hapi bursdej tu juuuuuu :wink: :BIG: hehe Quote
Wind Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Daga, Wszystkiego najlepszego dla Oskarka :) :new-bday: :BIG: :new-bday: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 jesteście wspaniali :):) a Oskarek jak sie cieszy, jeszcze troche i ogonek z radosci mu odpadnie hehe. Wycalowałam go od wszystkich-- nawet mu sie to podobalo hihihi. To nie mozliwe jak ten czas szybko leci, pamietam jak obchodzil roczek, a tu juz sie dolozylo az 6 miechów. Niech Wasze pieseczki tez sie zdrowo chowaja :):) Panula no kumpel dla Oskarka w sam raz na pewno by mu sie taki przydał, ale moze juz w marcu bedzie mial takiego :):) Quote
tygrysek-kr Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 No cóż pozostaje mi sie tylko dołaczyć do życzeń bo powiedzieliście już wszystko :P OGROMNE BUZIAKI DLA OSKARKA Quote
Gosiek Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 My też dołączamy do życzeń dla "póltorakowego" jubilata - buziaczki dla Oskarka :P Quote
Marca_Besi Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Daga! Wszystkiego Najlepszego dla Oskarka!!! :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Buziaki dla Oskarka!! Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Tygrysku, Gosiu, Marcelko Dziękujemy :smilecol: Quote
Ola&Kika Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Wszystkiego najpsiejszego dla Oskarka :wink: :BIG: :BIG: I wielki całusek od Kikuni :buzi: Przy okazji tych życzeń, zastanawiałm się o ile miesięcy Kika jest starsza od Oskarka :wink: I okazuje się, że od 4 stycznia Kika ma równiutko 20 miesięcy :D Daguś faktycznie, czas płynie nieubłaganie :roll: :) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Oluś, dziękujemy Wam bardzo za zyczonka. To Kikunia jest starsza od Oskarka tylko o 2 miesiące, ale 2x mniejsza jest hahaha. Całujemy Was mocno Quote
Panula Posted January 11, 2005 Author Posted January 11, 2005 Pyzunia, z okazji Twoich urodzin Sto lat Sto lat!! Spełnienia marzeń i cudownych momentow kazdego dnia!! Jeszcze tutaj wstawiam zyczenia ..bo na offiku to teraz nic nie wiadomo, niby nie udalo sie :cry: ...ale pewnie wszedzie na dogo tak jest buuu... Quote
Księżycowa_Pyza Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Jeszcze raz Panulko kochana bardzo, bardzo serdecznie Ci dziękuję. jesteś kochana :D :BIG: Quote
Panula Posted January 13, 2005 Author Posted January 13, 2005 Weroniczko jak juz hurtem to hurtem ;): Z okazji imienin, tym razem, mam dla Ciebie pieska ;) z kwiatkami, ktory zyczy Ci spelnienia marzen i najszczesliwszych chwil w zyciu!!! Quote
Amanda Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Aaaa,to jeśli Księżycowa Pyzka ma dzisiaj imieninki to ja i Zuleczka też życzymy jej wszystkiego naj.... :multi: :laola: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 To i my Pyzuni z okazji imieninek zyczymy wszytskiego naj ... :):):) Quote
Księżycowa_Pyza Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Oj bardzo dziękuję za super zyczonka to bardzo miło z waszej strony, jesteście cudowni :D Panulko moje marzenie już się spełniło :Dog_run: Quote
Gosiek Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 [quote name='Księżycowa_Pyza'] Panulko moje marzenie już się spełniło :Dog_run: to znaczy że masz juz piesia? wybranego? Z okazji imienin życzę Ci: - marzeń (żeby się spełniały) - przyjaciół (żeby pamiętali) - życia (żeby było kolorowe) - miłości (żeby przyszła) - szczęścia (żeby nie opuszczało) - okularów (żeby były różowe) - wakacji (by mogły trwać wiecznie) Quote
Księżycowa_Pyza Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Nie jeszcze nie dopiero sobie rośnie maluszek. :D Na ferie (końcówkę) :wink: Quote
Marca_Besi Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Księżycowa Pyzo to wspaniale, gratuluję!!! Quote
Magdalena1 Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 czyli jeszcze raz,tym razem we właściwym topicu :wink: Bazylio wycału swojego Pufika od całej mojej gromadki. wszystkiego naj,naj,naj dla pieseczka,który kończy dziś roczek :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :laola: :laola: :new-bday: :new-bday: :laola: :laola: :laola: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Gosiek Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 faktycznie Pufik sie. w Dzień Babci urodził :lol: A więc wszystkiego naj, naj, naj dla Pufcia w dniu pierwszych urodzin :BIG: Quote
Recommended Posts