kinga-kinia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Tan wątek zakładam na prośbę koleżanki która znalazła psinkę lecz nie może jej zatrzymać. 26 LUTEGO W PASAŻU HANDLOWYM NA CHEŁMIE W GDAŃSKU ZNALEZIONO KILKUMIESIĘCZNĄ SUCZKĘ PODOBNĄ DO JAMNIKA SZORSTKOWŁOSEGO.Sunia była zziębnięta,mokra i silnie wystraszona.Nikt nie zwracał na nią uwagi.Zawiozłam ją do schroniska,nie miała czipa a ja nie miałam sumienia jej zostawić.Wzięłam ją do domu,jednak nie może u mnie zostać na stałe,mimo,że jest grzeczna,posłuszna i nie sprawia żadnego kłopotu a nawet prosi jak chce wyjść na dwór.Niestety moje suki jej nie tolerują Proszę o dom dla niej Kontakt [email protected] lub pod numerem telefonu 601 97 33 44 Pomóżcie znaleźć dla niej domek Quote
Lionees Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Podniosę wątek,bo tylko tyle mogę zrobić:sad: Śliczna sunieczka... Quote
kinga-kinia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Renata5 napisał(a):Podniosę wątek,bo tylko tyle mogę zrobić:sad: Śliczna sunieczka... dziękuję :) Quote
kinga-kinia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='asiamm']bannerek śliczny dziękuję :) Quote
kinga-kinia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Agnieszka która znalazła sunię i zlitowała się nad nią napisała do mnie maila : Witaj Bardzo dziękuję za ogłoszenia Megi:) Sunia jest młoda podobna trochę do jamnika szorstkowłosego,ale mój mąż twierdzi,że do teriera i chyba ma rację.Jest nieduża.waży jakieś 9-10 kg.Spokojna,miła,grzeczna i posłuszna. Przesyłam jej zdjęcia. A to mój telefon: 601 97 33 44 Pozdrawiam Aga a oto nowe foteczki sunieczki MEGI Quote
kinga-kinia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 czyż ta sunia nie jest śliczna ???? ....komu takie śliczności malutkie ? Quote
kinga-kinia Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Dzisiaj w realu widziałam Megi jest to mały piesek wielkości chyba troszkę mniejszy od mojej Dosi tylko chudszy (szorstkowłosa);) Quote
Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Kinguś na dogo ciężko będzie jej znaleźć domek,no bo wiesz...to wszyscy zapsieni.. Koleżanka musi porobić jej milion ogłoszeń,wtedy jakaś szansa będzie;) Quote
kinga-kinia Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Renata5 napisał(a):Kinguś na dogo ciężko będzie jej znaleźć domek,no bo wiesz...to wszyscy zapsieni.. Koleżanka musi porobić jej milion ogłoszeń,wtedy jakaś szansa będzie;) Psinka ma porobione ogłoszenia i nawet jest już jedna chętna osoba ciekawe czy Megi wkrótce trafi do domku stałego ? Quote
Ziutka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 luka1 napisał(a):i co z tym chetnym? Też jestem ciekawa :roll: Quote
kinga-kinia Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 a spytam sie koleżanki bo sama jestem ciekawa co z chętnym na sunie . Quote
Ziutka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 kinga-kinia napisał(a):a spytam sie koleżanki bo sama jestem ciekawa co z chętnym na sunie . No to czekamy na wieści...i oby były dobre :cool3: Quote
luka1 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 w tytule napisane "pilne" - to dlaczego jeszcze nikt po nią się nie zgłosił? A co mówi koleżanka? Quote
Recommended Posts