malawaszka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 no własnie własnie - Ada-jeje musiałaby zmienic tytuł wątku Klara deczko rozrabia - wystartowała z zębami na pana :mad: pokochała panią i chciałaby mieć ją tylko dla siebie - Państwo jeszcze się nie poddają i mam nadzieję, ze tak zostanie :kciuki: Quote
Ada-jeje Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Powiadomimy Weronike zeby zmienila Tytul, bo to ona zalozyla watek a post przeskoczyl. Quote
zerduszko Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 malawaszka napisał(a): Klara deczko rozrabia - wystartowała z zębami na pana :mad: pokochała panią i chciałaby mieć ją tylko dla siebie - Państwo jeszcze się nie poddają i mam nadzieję, ze tak zostanie :kciuki: No diable łaciate :mad: A Pan się stara żeby i jego pokochała :eviltong: Quote
malawaszka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 pan dostał od missieek wytyczne i się stara :kciuki: Quote
zerduszko Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 No to Pan ma szczęście, bo jak nie to.......... :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Gosiapk napisał(a):Klariunia się przypomina zerduszko napisał(a):Już nie musi :razz: Gosiapk napisał(a):Klarcia szuka domu Gosia z uporem maniaka nie czyta postów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiapk Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 malawaszka napisał(a):Gosia z uporem maniaka nie czyta postów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :oops: tytuł mnie zmylił :) :eviltong: Quote
Recommended Posts