Weronikaa Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Klara, hopaj w górę, może ktoś cię wypatrzy ! Quote
Ada-jeje Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Z wczorajszej wizyty w schronisku w Olkuszu, dowiedzielismy sie ze Klara byla wyadoptowana ale niestety wrocila do schroniska. Jej nowi wlasciciele stwierdzili krotko "glupi pies" :angryy::angryy::angryy: Mysle Klara powinna isc najpierw do DT, zeby zwiekszyc jej szanse na adopcje. DT dla Klaruni pilnie potrzebny. Quote
missieek Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ada-jeje napisał(a):Z wczorajszej wizyty w schronisku w Olkuszu, dowiedzielismy sie ze Klara byla wyadoptowana ale niestety wrocila do schroniska. a paczek nadal w schronie? macie jakies swieze fotki psow? sa jakies szczeniaki? Quote
hanek Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 missieek napisał(a):a paczek nadal w schronie? macie jakies swieze fotki psow? sa jakies szczeniaki? Tak, Pączek wciąż w tej samej klatce. Trufla też wciąż jest. Był szczeniak w klatce Lisiczki. Fotek nie mamy żadnych. Quote
Ada-jeje Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Paczek dzis opuscil schron :loveu::loveu::loveu: Quote
hanek Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ada-jeje napisał(a):Paczek dzis opuscil schron :loveu::loveu::loveu: A zna Pani jakieś szczegóły? Ciekawe kto go zabrał, mam nadzieję, że dobrzy ludzie. Quote
Ada-jeje Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Pamietamy o Klarci ale niestety brak DT :-( Quote
Weronikaa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Z tego co wiem, to Klara nadal w schronie... :-( Gdyby tylko trafił się tymczas... Quote
Maitris Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Jak duża jest ta sunieczka? Po zdjęciach nie mogę poznać :shake: Wielkość ON-ka? Quote
Ada-jeje Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Kiara jest duzo mniejsza jak Onek, siega zaledwie do polowy lydki. Quote
IKA & SONIA Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Klarcia jest sunieczką na pewno mniejszą od Onki, sięga do połowy łydki - chociaż nie należy do psiaków bardzo małych gabarytów. Ja bym to ujeła w następuujący sposób - sunia wielkością jest pomiędzy Onką a Yorkiem. Z tego co zauważyłam sunia szuka kontaktu z człowiekiem. Jak przykucnęłam to podeszła do siatki, wąchałą mnie, nie przejawiała żadnej agresji. Te jej smutne, śliczne oczy mówią same za siebie :-( Tyle mogę powiedzieć na obecna chwilę. To jest jej ostatnia fotka z 17 lipca: Quote
Recommended Posts