Jump to content
Dogomania

Strachliwa sunia z Olkusza - KLARA ! Szukamy DT lub DS !

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z wczorajszej wizyty w schronisku w Olkuszu, dowiedzielismy sie ze Klara byla wyadoptowana ale niestety wrocila do schroniska. Jej nowi wlasciciele stwierdzili krotko "glupi pies" :angryy::angryy::angryy: Mysle Klara powinna isc najpierw do DT, zeby zwiekszyc jej szanse na adopcje. DT dla Klaruni pilnie potrzebny.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Z wczorajszej wizyty w schronisku w Olkuszu, dowiedzielismy sie ze Klara byla wyadoptowana ale niestety wrocila do schroniska.

a paczek nadal w schronie?
macie jakies swieze fotki psow?
sa jakies szczeniaki?

Posted

missieek napisał(a):
a paczek nadal w schronie?
macie jakies swieze fotki psow?
sa jakies szczeniaki?

Tak, Pączek wciąż w tej samej klatce. Trufla też wciąż jest. Był szczeniak w klatce Lisiczki. Fotek nie mamy żadnych.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Paczek dzis opuscil schron :loveu::loveu::loveu:

A zna Pani jakieś szczegóły? Ciekawe kto go zabrał, mam nadzieję, że dobrzy ludzie.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Klarcia jest sunieczką na pewno mniejszą od Onki, sięga do połowy łydki - chociaż nie należy do psiaków bardzo małych gabarytów. Ja bym to ujeła w następuujący sposób - sunia wielkością jest pomiędzy Onką a Yorkiem.
Z tego co zauważyłam sunia szuka kontaktu z człowiekiem. Jak przykucnęłam to podeszła do siatki, wąchałą mnie, nie przejawiała żadnej agresji. Te jej smutne, śliczne oczy mówią same za siebie :-( Tyle mogę powiedzieć na obecna chwilę.

To jest jej ostatnia fotka z 17 lipca:

• 3 weeks later...