missieek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 kto pooglasza Klare? moze allegro ktos skrobnie? Quote
malawaszka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Gdzie założycielka wątku - teraz pole do popisu jest w ogłaszaniu i szybkim domku szukaniu!!!!! Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Kto zalozyl watek w moim imeniu i sie nie przyznal, :mad: ja nie umiem zakladac watkow ale domyslam sie kto mi zrobil ten kawal i zaraz poprosze o oglaszenie Klary. Quote
malawaszka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 myslę, że ten wątek powstał w czasie jak skakały posty i Weronika założyła, a Twój przeskoczył :razz: ale o ogłoszenia jak najbardziej proś ;) Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 A to wszystko tlumaczy. :evil_lol: Quote
Weronikaa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Tak, właśnie tak było ;) Zrobię dziś małej ogłoszenia. Quote
Maitris Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Śliczna sunia na pierwszą :loveu: Ekhm... czasem ona nie sięga do kolan a nie do połowy łydki? ;) Quote
malawaszka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 no i gdzie te ogłoszenia? był płacz, że nie ma DT, że sunia w zagrożeniu itd.... jest już bezpieczna więc mozna o niej zapomnieć? :shake: to po co był zakładany ten wątek? Quote
IKA & SONIA Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 malawaszka napisał(a):no i gdzie te ogłoszenia? był płacz, że nie ma DT, że sunia w zagrożeniu itd.... jest już bezpieczna więc mozna o niej zapomnieć? :shake: to po co był zakładany ten wątek? No cóż ... Ja mogę tylko powiedzieć tyle, że to słomiany zapał Weroniki i nie tylko na tym wątku jest to widoczne :p Quote
bahlsa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Dopiero teraz zobaczyłam wątek...już się zabieram za ogłoszenia....tylko przeglądnę watek czy są jakieś informacje o dziewczynce... niewiele wiadomości o niej...tylko, że wielkości pomiędzy yorkiem a onkiem, że szuka kontaktu z człowiekiem. Z tego co widziałam - Klarcia jest u misieek, tak? malawaszko...skrobniesz jakiś tekst (króciutki) o niej czy sama mam coś wymyśleć? Quote
malawaszka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 bahlsa napisał(a):Dopiero teraz zobaczyłam wątek...już się zabieram za ogłoszenia....tylko przeglądnę watek czy są jakieś informacje o dziewczynce... niewiele wiadomości o niej...tylko, że wielkości pomiędzy yorkiem a onkiem, że szuka kontaktu z człowiekiem. Z tego co widziałam - Klarcia jest u misieek, tak? malawaszko...skrobniesz jakiś tekst (króciutki) o niej czy sama mam coś wymyśleć? już piszę - kilka minutek mi daj Quote
bahlsa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 szukam - najnowsze zdjęcia - Garnek.pl początek już jest...;) Quote
malawaszka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Klara - ok 2 letnia suczka, śliczna jak malowana - co się wydarzyło w jej życiu, że trafiła so jednego z gorszych schronisk w kraju? Tego nam nie powie, nie powie nam też ile czasu tam spędziła - na pewno nie mało, ale jej wierne psie oczy powiedzą nam, że Klara nadal kocha ludzi, że lubi się bawić, że lubi spacerować - tak! to nam powiedzą oczy Klary! Klara ładnie chodzi na smyczy, jest bardzo zadowolona jak poświęca się jej uwagę, zajmuje się nią, bawi, czy po prostu spędza czas w jej towarzystwie. Jest energiczna i wesoła - teraz, kiedy jest w domu tymczasowym, nadrabia stracone miesiące i rozkwita. Klara dogaduje się z innymi psami i suczkami - z tymi, które lubi, potrafi się świetnie bawić, ale nie da sobie "w kaszę dmuchać" jak coś się jej nie podoba to wyraźnie to pokazuje. Klara czeka na odpowiednich opiekunów, którzy pokochają tego kundelka o umaszczeniu bernardyna na dobre i na złe. Przed adopcją będzie wysterylizowana. kontakt Bukowno koło Olkusza [email protected] 504 588 874 Quote
Recommended Posts