Kasia77 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='szuwar']Kasiu, przelałam dla Zorki 40 zł.[/QUOTE] Dziekujemy:) Quote
Kasia77 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Udało się... :) [url]http://www.youtube.com/watch?v=roPE6XVzqOI[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=KCVfRA6tGjA[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=TlkcEEcZfLc[/url] Quote
lika1771 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Brazowa Ty to widzisz ,a jak Ona smiga:lol: Niesamowite :multi: Quote
brazowa1 Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 O żesz..... itd! tak przed chwila wykrzyknełam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Matko jedyna,to niemożliwe,przeciez ona ledwo na nogi wstawała! Ogladam w kółko,wysłalam do wszystkich znajomych,którzy znali Zorkę,bo tylko oni docenią,a inni nie uwierzą!!!! Sama nie wierze :) :) :) Kasiu,brak słów na to,co zrobiłaś z tym psem i dla tego psa. Ona nie tylko chodzi,ona biega,koniec świata... Quote
Kasia77 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='brazowa1']O żesz..... itd! tak przed chwila wykrzyknełam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Matko jedyna,to niemożliwe,przeciez ona ledwo na nogi wstawała! Ogladam w kółko,wysłalam do wszystkich znajomych,którzy znali Zorkę,bo tylko oni docenią,a inni nie uwierzą!!!! Sama nie wierze :) :) :) Kasiu,brak słów na to,co zrobiłaś z tym psem i dla tego psa. Ona nie tylko chodzi,ona biega,koniec świata...[/QUOTE] Biega:) tak samo za każdym razem kiedy wychodzimy na dwór. To był taki "martwy" pies, zupełnie nieobecny i zobojętniały Cieszę się,że teraz przynosi tyle radości ,rzeczywiście prawdziwą różnice zobaczą Ci,którzy widzieli Zorę taką jaką ja ją widziałam po przyjeździe. Dom sprawił,że zaczęła merdać , biegać i okazywać radość, myśle sobie że gdyby mieszkała w budzie, to pewnie nie bylibyśmy nawet w połowie drogi do zmian jakie zaszły :) Staruszki są cudowne! tylko.....tyle "Zorek" siedzi w schroniskach...:-( Quote
toyota Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Wygląda wspaniale, wcale nie jest chuda. I jaka wesoła :). Quote
Boni-Bobo Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Obejrzałam filmiki z Zorą i kolejny raz przekonałam się, że Kasia 77 dokonała rzeczy prawie niemożliwej. Pies, którego opuściła nawet nadzieja, biega i szczeka, cieszy się życiem. Może to dobry moment, aby dopełnił się dobry los i poszukać stałego domku dla suni.Dobry i kochający dom, w którym mogłaby być tym wybranym psem z własnym Panem u boku.... Quote
brazowa1 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 W weekend porobię jej ogłoszenia. Quote
Kasia77 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Boni-Bobo']Może to dobry moment, aby dopełnił się dobry los i poszukać stałego domku dla suni.Dobry i kochający dom, w którym mogłaby być tym wybranym psem z własnym Panem u boku....[/QUOTE] Myślę, że można próbować szukać Zorce domku. Zora jest w dobrej formie, psychicznie jak i fizycznie. Jest wesoła, już od dłuższego czasu nie zdarzają się gorsze dni,nie miewa powrotów do przeszłości. Jak dla każdego psa, chciałabym dla niej domu w którym nie będzie jednym z ośmiu, kogoś kto skupi na niej więcej uwagi i poświeci więcej czasu, domu, w którym będzie mogła poruszać się bez ograniczeń- u mnie ze względu na małe mieszkanie i ilość psów nie jest to do końca możliwe, no i co najważniejsze- domu bez schodów,żeby mogła wychodzić i wchodzić swobodnie , na własnych łapach. Więc, szukamy domu bez schodów, z wielkim sercem , ponad wszystko kochającego staruszki, liczącego się ze stałym co miesięcznym wydatkiem na leki. Quote
coronaaj Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Kasia77']Myślę, że można próbować szukać Zorce domku. Zora jest w dobrej formie, psychicznie jak i fizycznie. Jest wesoła, już od dłuższego czasu nie zdarzają się gorsze dni,nie miewa powrotów do przeszłości. Jak dla każdego psa, chciałabym dla niej domu w którym nie będzie jednym z ośmiu, kogoś kto skupi na niej więcej uwagi i poświeci więcej czasu, domu, w którym będzie mogła poruszać się bez ograniczeń- u mnie ze względu na małe mieszkanie i ilość psów nie jest to do końca możliwe, no i co najważniejsze- domu bez schodów,żeby mogła wychodzić i wchodzić swobodnie , na własnych łapach. Więc, szukamy domu bez schodów, z wielkim sercem , ponad wszystko kochającego staruszki, liczącego się ze stałym co miesięcznym wydatkiem na leki.[/QUOTE] Dobra wiadomosc....szukamy domku...co z ogloszeniami? Quote
Kasia77 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='brazowa1']W weekend porobię jej ogłoszenia.[/QUOTE] Dziękuje :) Czekamy Quote
avii Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='avii'] [IMG]http://img830.imageshack.us/img830/9650/xxds.jpg[/IMG] .[/QUOTE] Piękna jesteś Zorka :) Quote
Kasia77 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Dziś Zora poszła z Miśką i Pineską na spacerek, spotkały kogoś, kto na początku zawsze woził Zorke do weterynarza, jako, że "ktoś" zna z widzenia wszystkie moje psy, a Zory nie poznał, zapytał co to za pies?, był zaskoczony,że to ta sama Zora :loveu: - to chyba jest dowód na to,że niunia solidnie wydobrzała Quote
toyota Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Na zdjęciach widać ogromną zmianę, a co dopiero w realu. Quote
coronaaj Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='lika1771']Piekna sunieczka..............[/QUOTE] Wystawowa sunia, ta nasza Zorka... Pudle sie przypominaja...chyba wszystkie 3 musza miec operacje na oczka... Dudzia napewno... Pepe emeryt pewnie tez no i Joki... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STAROŚĆ-nie-Radość*-Młodość-nie-Wieczność***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***#post16370655[/URL] Quote
Kasia77 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Czy mogę prosić o jakiś ładny tekst do ogłoszeń dla Zorki?, napisze ktoś? :) :) Quote
Kasia77 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Podrzucamy Zorkę wysoko:) a przy okazji zapraszamy do małej Bezy z wielkim szczęściem... [url]http://www.dogomania.pl/threads/203124-Czy-kto%C5%9B-pomo%C5%BCe-Bezie-(-(-([/url] Quote
Boni-Bobo Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Tekst do ogłoszeń: Zora ma około 11 lat. Jest piękną rudaską średniej wielkości. Wiele przeżyła - porzucona przez właścicieli poznała tułaczkę, strach, głód i smutek schroniskowego życia. Dzień po dniu. Chora, niechciana, niczyja... Po dwóch latach takiego życia dobry los dał jej nadzieję. Znalazł się dom tymczasowy, który zobaczył jej ból, rozpacz i rezygnację. Dobre ludzkie dłonie ogrzały, przytulały, leczyły, więc wróciła radość i chęć do życia. Jeszcze zdrowie szwankuje i sunia musi nadal łykać tabletki. Sunia potrzebuje własnego domu i człowieka, który nie zawiedzie, nie skrzywdzi, nie porzuci. Może dobry los da domek z ogrodem dla skrzywdzonego psa? Quote
danka1234 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='brazowa1']W weekend porobię jej ogłoszenia.[/QUOTE] na jakich stronach sa zamieszczone te ogłoszenia? dorobiła bym jeszcze ogłoszen ale chciałabym wiedizec gdzie juz ma by nie powielac. Quote
Kasia77 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='Boni-Bobo']Tekst do ogłoszeń: Zora ma około 11 lat. Jest piękną rudaską średniej wielkości. Wiele przeżyła - porzucona przez właścicieli poznała tułaczkę, strach, głód i smutek schroniskowego życia. Dzień po dniu. Chora, niechciana, niczyja... Po dwóch latach takiego życia dobry los dał jej nadzieję. Znalazł się dom tymczasowy, który zobaczył jej ból, rozpacz i rezygnację. Dobre ludzkie dłonie ogrzały, przytulały, leczyły, więc wróciła radość i chęć do życia. Jeszcze zdrowie szwankuje i sunia musi nadal łykać tabletki. Sunia potrzebuje własnego domu i człowieka, który nie zawiedzie, nie skrzywdzi, nie porzuci. Może dobry los da domek z ogrodem dla skrzywdzonego psa?[/QUOTE] Dziękuje Boni-Bobo :):) Quote
Kasia77 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='danka1234']na jakich stronach sa zamieszczone te ogłoszenia? dorobiła bym jeszcze ogłoszen ale chciałabym wiedizec gdzie juz ma by nie powielac.[/QUOTE] Dzięki Danusiu,ogromne dzięki:) Quote
Kasia77 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Byliśmy dziś wieczorem u weterynarza na kontroli i po tabletki . Zora waży 20,5 kg , spodobała jej sie waga- jak czekała aż wet. skończy badać Pineskę,to wchodziła jeszcze kilka razy żeby sie ważyć:) .Weterynarz widzi w stanie ogólnym znaczną poprawę, stawy "chrupią" przy zginaniu łap, ale zdecydowanie mniej niż przy pierwszych wizytach. Na ten m-c dostała zamiast Calprodylu ,Rimadyl + na wątrobe to co zwykle. Quote
szuwar Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Dzięki Kasiu za to co dla niej zrobiłaś. Naprawdę, straszne dzięki, że zdążyłaś jej pomóc. Postaram się puścić jakiś przelew w tym tygodniu. Quote
Boni-Bobo Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Brązowa gdzieś zgubiła się na Dogomani <więc może zrobić małej trochę ogłoszeń niech już nie czeka? Kiedyś mój Luisek miał allegro wyróżnione zrobione przez Dankę1234 i właśnie ono przyniosło jamniczkowi DS. Danusiu mogłabyś zrobić takie dla Zory? Chętnie opłacę sunieczce wyróżnienie, niech szybko znajdzie DOMEK. Quote
Recommended Posts