koss Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 PRACOWAŁAM prawie całe wakację nad domkiem dla suni , Pani wiedziała o wszystkim-ze chora,ze moze przestać chodzić , po wakacjach ( wyjazdy) miała zabrać małą - i co NA WYJEŻDZIE MUSIAŁA PZRYGARNĄĆ W STANIE JUZ ....INNA PSIĄ BIDĘ - TERAZ LECZY, CHUCHA .. Wiwm,ze to dobrze ale mam zal do losu ,czemu nikt inny nie znalażł Dropsa...:cool1: Quote
brazowa1 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Szkoda :( tzn dobrze,ze uratowala pieska,ale szkoda,ze to nie Sunia. Quote
BasiaD Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Niunia też musi trafić na swojego LUDZIA... PO prostu jej się to należy.. Ona nie zasłużyłą na taki los. POdnoszę Sunieczkę, ludziu zgłoś się pliss, już czas najwyższy... Quote
akucha Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Sama dobroć i nikomu nie jest potrzebna. Quote
BasiaD Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Nie spadaj Niuniu.. Tobie też się przytrafi.. Brązowa dba o swoje psiaki.. Fruwaj na 1 do domku, ale już! Quote
malicja Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 dawno do suni nikt nie zagladal. nadal czeka w schronisku :-( ? Quote
brazowa1 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 tak,oczywiście.Przeciez nikt jej nie weźmie... Quote
hebanowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 I jak sie miewa piesia;).Może jakieś nowe foteczki by sie przydały? albo filmik jak się porusza?;);) Quote
brazowa1 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 dobrze,będzie filmik . Wieści-ano bez zmian. :-( jest bardzo czystym psem,nigdy nie załatwi się w boksie. Quote
szuwar Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Kiedyś, dawno temu obserwowałam jej wątek. Nie wiedziałam, że u niej taki dramat. Quote
hebanowa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 ;)Też chętnie się dowiem co u psineczki. Prosimy o nowe wieści;) Quote
lunarmermaid Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 No właśnie....czekamy na wieści. Quote
brazowa1 Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Dziekuję,ze o niej nie zapomniałyście. Ano suka jest.Teraz mieszka z Stivem,prawie niewidomym psem.Ma wyjscie na zewnatrz, ale spi w budynku.Plus jest taki,ze może wyjść na siuu,kiedy tylko chce,a nie czekac na wypuszczenie,jak to jest w boksach wewnetrznych. Minus taki,że jest chłodniej. I przez to,ze ma swobode wychodzenia,ma spacer tylko raz w tygodniu. Ciężko jest zabierac dwa psy naraz z tego powodu,ze Stive czasem wpada w ekscytację i wtedy chlapie zębiskami w powietrze,najchętniej podskakując do twarzy,smycz sie plącze,suka się denerwuje. 95 % czasu leży,ciężko jej stać. Ale nadal chodzi. Quote
lika1771 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Sunieczko taka kochana zmiataj szybko do domku Quote
BasiaD Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 O Boziu ja myślałam, że ta Niunia już dawno w domeczku...Trzeba ją koniecznie ratowac, szkoda tych łapeczek... Quote
BasiaD Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 A może warto by było poszukać dla Niuni DT albo hoteliku? Quote
BasiaD Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Dziewczyny z Ostródy zorganizowały płatne dt dla innego bidula- wątek "wyrzucone psie serduszko" , może dla Suni też by sie tak udało..Ta zima była wyjatkowo sroga, nie można jej zostawić na nastepna, trzeba koniecznie "wyekspediować" sunię do domku..Trzymam za nia bardzo mocno kciuki... Quote
BasiaD Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Nie spadaj Niuniu, wracaj na 1 może któraś z cioetczek na dogo się w Tobie zakocha..Pokazuj ten swój pycholek i do bólu smutne oczka... Quote
Recommended Posts