Bonsai Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Może ktoś z Was z Warszawy chciałby zamówić żwacze i inne naturalne gryzaki ze strony [url]www.gryzaki.pl[/url] ? Łączne zamówienie będzie oznaczało tańszą przesyłkę. :) Quote
amensalizm Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 A jaka jest cena przesyłki? Może ktoś z Wrocławia chciałby pozamawiać? Chętnie bym się z kimś złożyła ;) Quote
Bonsai Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Koszty dostawy są tutaj: [url]http://gryzaki.pl/tab.php?tab_id=7[/url] - jak widać drogo, więc korzystnie jest zrobić łączne zamówienie. Quote
Bonsai Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Koszty dostawy są tutaj: [url]http://gryzaki.pl/tab.php?tab_id=7[/url] - jak widać drogo, więc korzystnie jest zrobić łączne zamówienie. Quote
Fantowa Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 a do zwaczy cietych to czy ktos z Was je kupil? Myslicie, ze nadadza sie jako nagroda?? Ile zajmuje zjedzenie jednego kawalka? ;D Quote
Bonsai Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Ja zwykle kupuje żwacze zwykłe, nie cięte i kroję na mniejsze kawałeczki. U mnie sprawdza się doskonale na nagrody. Na nagrody dobre są też płucka - są miękkie, łatwo je pokroić na mniejsze. Quote
ssylwia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 mój niestety płuca zawsze zwraca :/ i nie mam pojęcia dlaczego. Żwacze, przełyki, uszy.... wszystko super- zjad ai żadnych rewolucji a po płucach zawsze wymiotuje :( Quote
ssylwia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 końskie już jadł i problemu nie ma :) płucka wołowe to jedyny problemowy gryzak na który tak reaguje :/ Quote
Marchewkowy Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 teraz zajrzałam do tego sklepu, super asortyment i dobre ceny. W najbliższym czasie zamówię na pewno kilka kg śmierdziuchów - będę mieć zapas :D Quote
Metheora Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 zamówiłam dzisiaj, parę różności mam nadzieję że moje sunie będą miały zajęcie na deszczowe dni :lol: Quote
Lilyeth Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Czy ktoś z Warszawy ma ochotę na gryzaki z gryzaki.pl i jest chętny do złożenia wspólnego większego zamówienia ? :) Quote
Ewa&Duffel Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='Lilyeth']Czy ktoś z Warszawy ma ochotę na gryzaki z gryzaki.pl i jest chętny do złożenia wspólnego większego zamówienia ? :)[/QUOTE] Ja co jakiś czas składam tam spore zamówienia, możemy kiedy to połączyć ;) Quote
iskra_wroc Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 A może Wrocław się znowu złoży w większe zamówienie? Quote
Recommended Posts