Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Moją 18mc śliczną erdelkę prowadzę niebawem na stół koleżanki, która ma duże doświadczenie w sterylizowaniu wszelkich zwierząt. W mig i za nieduże pieniądze zrobi z mojej Miśki hermafrodyte :D

:o to kolezanka zamiast wyciac co trzeba wszczepi suczce penisa???? :lol:

Flaire a co z tym wetem niedaleko Żyrardowa??? Moge liczyc na namiary?? :)

Posted

Cinnamon213 napisał

Wojtek napisał:

Moją 18mc śliczną erdelkę prowadzę niebawem na stół koleżanki, która ma duże doświadczenie w sterylizowaniu wszelkich zwierząt. W mig i za nieduże pieniądze zrobi z mojej Miśki hermafrodyte

to kolezanka zamiast wyciac co trzeba wszczepi suczce penisa????

Matko, mam nadzieję, że nie bo obciach będzie :D

Posted

Aha, to dzieki za wyprowadzenie z bledu:) Czyli ze chormonki za to odpowiadają? Bo znam psy normalnie wygladajace po tym zabiegu i takie, co wygladaja jak balony...:/

Posted
Aha, to dzieki za wyprowadzenie z bledu:) Czyli ze chormonki za to odpowiadają? Bo znam psy normalnie wygladajace po tym zabiegu i takie, co wygladaja jak balony...:/

Widziałaś Leona i Monię? Oba są ciachnięte. Leonowi wycięli jajka, a Moni macicę. Żołądki zostały na miejscu. :wink: Odpowiednie żywienie i aktywność - oto cała tajemnica.

Posted
Nie denerwuj się, trzymamy :kciuki:

Dziekuje bardzo :D Juz jest lepiej. Sunia spi, kiedy sie przebudza wynosze ja do ogrodka na male siku i wnosze znowu na poslanie. Nic nie chce pic, nie wiem tez kiedy podac jej srodek przeciwbolowy.

Psa natomiast energia rozpiera i juz zaczyna nam dzialac na nerwy. Normalnie to by sie odganial od suki i prosil o chwile spokoju, a kiedy mala spi, on nie wie co ze soba zrobic.

Posted

A to żulik niemiły :evil:

A co do środka przeciwbólowego, podaj go, jak bedzie potrzeba. Jeśli mała śpi i nie marudzi, to chyba znaczy, że go na razie nie potrzebuje. Kiedy Leon po kastracji miał bóle, to wierz mi, wiedziałam, że cierpi, to było po nim widać. Poza tym przychodził do mnie, aby się poskarżyć i przytulić. Na razie czekałabym obserwując suczkę i jeśli zaczną się jakieś objawy, to daj jej lekarstwo. Nadal trzymamy :kciuki: za szybki powrót do zdrowia.

Posted

Juz sie zaczynam martwic.

Mala caly czas spi od 24 godzin. Wczoraj nie zauwazylam, ze chciala sie zalatwic i zrobila pod siebie. Nie miala nawet sily sama wyjsc. Dopiero dzisiaj z rana napila sie troche wody ale z reki, z miseczki nie chciala. Zjadla odrobine ryzu z marchewka, tez z reki. Doslownie tyle co chomik, a przeciez to jest najbardziej lakomy sukol swiata.

Nie rozumiem tez co sie z psem dzieje. Nie chce do niej podchodzic, biega, szaleje, ale kiedy sie zapedzi i podleci do niej na kilka metrow natychmiast mu opadaja uszy i ogon i ucieka.

Wczoraj nie chcial do mnie podejsc kiedy 'zalatwialam' mala w ogrodku.

Posted

Zadzwoń albo podjedź do weta. Być może jest to normalna reakcja po narkozie (choć faktycznie, trochę długo ją trzyma), ale jeśli coś jest nie tak, to lepiej, aby wet szybko ją zobaczył. Łap za telefon i pytaj, czy taki przypadek mieści się w normie czy nie. Czekamy na relację. :drink_2: