Asior Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Zakładam wątek na prośbę Frotki. Psiaki znajdują się w hotelu, który opłaca KTOZ, trzeba im szybko znaleść domki.... Zdjęcia zrobione przez zawodową fotografkę Joannę Schonborn [SIZE="2"](JoannaSchonborn.com) AMSTAFF Justus - 2-letni, mieszkał w małym kojcu, pełnym odchodów, przyjazny do ludzi ale bojaźliwy. Kontakty z psami - takie sobie, raz dobrze a raz fatalnie. Odebrany z interwencji razem z 2-letnią, piaskową amastaffką Kamą, która wykazuje objawy agresji lękowej i może chwycić z lęku. To zdjęcie jak zobaczyłam.... pomyślałam sobie jedno.. zwłoki :crazyeye: ale zaraz się wszystko wyjaśniło :diabloti: Quote
Ank@ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Asior'] To zdjęcie jak zobaczyłam.... pomyślałam sobie jedno.. zwłoki :crazyeye: http://www.picturebang.com/image,00016/0711434189.jpg ale zaraz się wszystko wyjaśniło :diabloti: http://www.picturebang.com/image,00016/6245584617.jpg :evil_lol::evil_lol: też w pierwszej chwili myślałam, że to zwłoki :p ależ morduje tego 'patyczka' Quote
Frotka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Asior - ja też w pierwszym momencie myślałam że to zwłoki. :evil_lol: Bardzo Ci dziękuję za ten wątek. Nie wiem czyje namiary podawać do ogłoszeń. Jeśli się zgodzisz to może Twoje :oops:. Często mam wyłączony telefon a nie wiem o tym psie nic więcej poza tym co juz napisałaś i poza tym, że: Justus czeka na dom od listopada. Jest zaszczepiony przeciw chorobom zakaźnym i wściekliznie. Jest trochę lękliwy ale ten lęk nie powoduje u niego zachowań agresywnych. Wątpię czy ugryzłby czowieka (niezależnie od tego co by z nim nie robić), choć w przypadku psów z interwencji "nigdy nie mów nigdy". Mieszkał w małym, zakupkanym kojcu, z którego zabrałam go z ayla1. Quote
Asior Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 szkoda, zę tej pinczerki nie było dziś w programie, bo było pare chętnych osób na małego psiaka... takie psiaki mają "wzięcie" Ja jednak czekam na zdjęcia tego "mojego" szkrabka czarnego :loveu: Czy on będzie w niedziele w KTOZ-ie?? aa i spoko, mozesz podawać do mnie namiary... trochę znam się na astach bo w schronie się nimi zajmuje, więc trochę będe mogła wypytać ;) Quote
Asior Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 pewnie, ze go pokaże :loveu: Pan Andrzej to kierowca z TOZ-u??? nie mam namiarów na niego... Quote
Frotka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Jeśli będziesz z nim stać to pewnie będzie. Zadzwoń do Pana Andrzeja to napewo zgodzi się go przywieźć. Quote
Asior Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Nie, bo ponoć na dzień dzisiejszy jest nieadopcyjna..... potrafi kłapnąć..... Quote
dczn Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 YouTube - URATUJ PSA - POLSKIE SCHRONISKA pzdr Quote
agaga21 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 co u justusa? dlaczego taka tu cisza zapadła?ktoś go ogłasza? Quote
agaga21 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 co u justusa???????????????????????????? a kama? co z nią? Quote
Asior Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 agaga.. mam info o nich tu... (podwójny wątek :( ) http://www.dogomania.pl/threads/138926-AMSTAFF-Justus-KrakA-w Quote
Asior Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Justus ma domek Po tylu miesiącach.... superaśnie.. Teraz tylko jeszcze Kamę wyadoptować by trzeba było Quote
Recommended Posts