Jump to content
Dogomania

KRAKÓW -2 letni amstaff Justus odebrany z interwencji KTOZ-u PILNIE DOMEK!!!

Recommended Posts

Posted

Zakładam wątek na prośbę Frotki.
Psiaki znajdują się w hotelu, który opłaca KTOZ, trzeba im szybko znaleść domki....
Zdjęcia zrobione przez zawodową fotografkę Joannę Schonborn [SIZE="2"](JoannaSchonborn.com)
AMSTAFF Justus - 2-letni, mieszkał w małym kojcu, pełnym odchodów, przyjazny do ludzi ale bojaźliwy. Kontakty z psami - takie sobie, raz dobrze a raz fatalnie. Odebrany z interwencji razem z 2-letnią, piaskową amastaffką Kamą, która wykazuje objawy agresji lękowej i może chwycić z lęku.

To zdjęcie jak zobaczyłam.... pomyślałam sobie jedno.. zwłoki :crazyeye:

ale zaraz się wszystko wyjaśniło :diabloti:

Posted

Asior - ja też w pierwszym momencie myślałam że to zwłoki. :evil_lol:

Bardzo Ci dziękuję za ten wątek. Nie wiem czyje namiary podawać do ogłoszeń. Jeśli się zgodzisz to może Twoje :oops:. Często mam wyłączony telefon a nie wiem o tym psie nic więcej poza tym co juz napisałaś i poza tym, że:

Justus czeka na dom od listopada. Jest zaszczepiony przeciw chorobom zakaźnym i wściekliznie. Jest trochę lękliwy ale ten lęk nie powoduje u niego zachowań agresywnych. Wątpię czy ugryzłby czowieka (niezależnie od tego co by z nim nie robić), choć w przypadku psów z interwencji "nigdy nie mów nigdy". Mieszkał w małym, zakupkanym kojcu, z którego zabrałam go z ayla1.

Posted

szkoda, zę tej pinczerki nie było dziś w programie, bo było pare chętnych osób na małego psiaka... takie psiaki mają "wzięcie"
Ja jednak czekam na zdjęcia tego "mojego" szkrabka czarnego :loveu:
Czy on będzie w niedziele w KTOZ-ie??

aa i spoko, mozesz podawać do mnie namiary... trochę znam się na astach bo w schronie się nimi zajmuje, więc trochę będe mogła wypytać ;)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 7 months later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...