Frytela Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Asiaczek napisał(a):O, chyba jako jedna z pierwszych dostałaś potwierdzenie...:lol: Pzdr. Ja tez juz mam :p:p Quote
Frytela Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 jest juz Spis wystawcow: http://www.zkwp-chorzow.net/wyst_2009/49/swkatalog49siec.pdf plan sedziowania: http://www.zkwp-chorzow.net/wyst_2009/49/plan%20sedzowania%2049%20siec.pdf Quote
Asiaczek Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Frytela napisał(a):Ja tez juz mam :p:p O, szczęśliwe... Zuza i Noddy napisał(a):A spisu wystawców nie będzie? Jest na stronie O/Chorzów. Pzdr. Quote
Frytela Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Asiaczek napisał(a):O, szczęśliwe... Pzdr. Całkiem przypadkiem sie dowiedziałam ze Chilli jako konkurentke ma... swoja siostre :evil_lol::evil_lol: bedzie ciekawie :) I kurcze jakos duzo w sumie tych corgi zgłoszonych... Quote
Asiaczek Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Frytela napisał(a):Całkiem przypadkiem sie dowiedziałam ze Chilli jako konkurentke ma... swoja siostre :evil_lol::evil_lol: bedzie ciekawie :) I kurcze jakos duzo w sumie tych corgi zgłoszonych... Zawsze uważałam, że konkurencje "rodzinne" sa baaaardzo ciekawe...;) Pzdr. Quote
Frytela Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Zawsze uważałam, że konkurencje "rodzinne" sa baaaardzo ciekawe...;) Pzdr. tez tak mysle, ale ja zawsze mam obawy, taka moja natura. Nigdy tej suczki na żywo nie widziałam, tylko ze zdjec i to nigdy nie w pozie :lol: zobaczymy... szkoda tylko ze moja lysa (ale bardzo zdrowa :evil_lol:) BTW co do moich obaw, co do włocławka sie sprawdziły :evil_lol: Quote
Siamensis Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 oj Yanni,boczysz się na mnie czy jak? :lol: pytałam gdzie swoja Damę wystawiał będziesz to cisza...Pan Kruczek będzie to fakt!!! Fajnie bo sędzia sympatyczny:multi:,ale chcieliśmy do kogoś innego teraz...:roll: Potwierdzenie dzisiaj dotarło:lol: Quote
Tecia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Jagoodka napisał(a):My tez juz mamy potwierdzenie :) A u nas skrzynka pusta:( moze dlatego ze tylko jednego potwora zglosilam hihihi Quote
Drixon Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Witamy i prosimy opinię o sędziego Marcin Sudoł - bedzie oceniał min. Bernusie na ringu 1 z góry dzięki za opinie :roll: Quote
Frytela Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Pilnie potrzebuje transportu!!!! Niestety nam wlasnie teraz padł samochód, nie mam jak dojechać a bardzo mi zależy na tej wystawie, mieszkam 100 km pod warszawą, 70 km od lublina i radomia! Prosze o pomoc :placz::placz::placz::placz: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Frytela napisał(a):Pilnie potrzebuje transportu!!!! Niestety nam wlasnie teraz padł samochód, nie mam jak dojechać a bardzo mi zależy na tej wystawie, mieszkam 100 km pod warszawą, 70 km od lublina i radomia! Prosze o pomoc :placz::placz::placz::placz: Masz PW. Pzdr. Quote
IzabelaB Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 czy ktoś jedzie na wystawę bez psiaków ? może ktoś by mi potowarzyszył :):) Quote
Zuza i Noddy Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Szukam miejsca dla 1 osoby bez psa (może być tylko powrót) Dokładam się do kosztów. Quote
katik Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Powodzenia wszystkim życzę. Pogoda się poprawia, słońce powoli przebija się przez chmury. :) Nie powinno już padać. Quote
Irviers Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 My już wrócilismy :) Nasza Irvier's CLASSY- CHASSY - Best In Show Puppy :sweetCyb: Quote
Błyskotka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Irviers napisał(a):My już wrócilismy :) Nasza Irvier's CLASSY- CHASSY - Best In Show Puppy :sweetCyb: Gratulacje ;) Zna ktoś wyniki Bis Juniorów i Bis V grupy :cool3: ? Quote
MateUsz Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ja też już w domu :D Zw. Dnia JH :) jeśli miałby ktoś jakieś fotki z JH to proszę o mail :D [email protected] :eviltong: Gratulacje dla wszystkich :P ;););) Quote
Jagoodka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 A Taresik BOG 3 BIS Uzytków 3:multi::loveu: Quote
Flaire Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Wielkie gratulacje dla Barbulca, teriera walijskiego, za BISa!!! :multi::multi::multi: Quote
Shetanka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Błyskotka napisał(a):Zna ktoś wyniki Bis Juniorów i Bis V grupy :cool3: ? BiS Junior 1. Akita amerykańska :loveu: 2. Gończy polski 3. Buldożek francuski ma ktoś może zdjęcia thai rigeback dog'ów? Zgłoszone były dwa, ja miałam okazję widzieć tylko jedną, młodą suczkę. Jeżeli chodzi o mnie.. na Junuior Handling lokata 3/18 z goldenem Trutusem :cool3: Quote
Elitesse Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Irviers napisał(a):My już wrócilismy :) Nasza Irvier's CLASSY- CHASSY - Best In Show Puppy :sweetCyb: gdzie ty sie ukrywalas ?? :diabloti::diabloti: ja wiem ze jestem slepa ale chyba sie schowalas pod ziemie :evil_lol: BTW moje burki wypadly niezle: Tess - V1 CWC NSwR Waciak - V1 CWC NPwR BOB na finalach nie moglismy zostac :( :( :( Quote
Recommended Posts