Frytela Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='Asiaczek']O, chyba jako jedna z pierwszych dostałaś potwierdzenie...:lol: Pzdr.[/quote] Ja tez juz mam :p:p Quote
Frytela Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 jest juz Spis wystawcow: [url]http://www.zkwp-chorzow.net/wyst_2009/49/swkatalog49siec.pdf[/url] plan sedziowania: [url]http://www.zkwp-chorzow.net/wyst_2009/49/plan%20sedzowania%2049%20siec.pdf[/url] Quote
Asiaczek Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='Frytela']Ja tez juz mam :p:p[/quote] O, szczęśliwe... [quote name='Zuza i Noddy']A spisu wystawców nie będzie?[/quote] Jest na stronie O/Chorzów. Pzdr. Quote
Frytela Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='Asiaczek']O, szczęśliwe... Pzdr.[/quote] Całkiem przypadkiem sie dowiedziałam ze Chilli jako konkurentke ma... swoja siostre :evil_lol::evil_lol: bedzie ciekawie :) I kurcze jakos duzo w sumie tych corgi zgłoszonych... Quote
Asiaczek Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='Frytela']Całkiem przypadkiem sie dowiedziałam ze Chilli jako konkurentke ma... swoja siostre :evil_lol::evil_lol: bedzie ciekawie :) I kurcze jakos duzo w sumie tych corgi zgłoszonych...[/quote] Zawsze uważałam, że konkurencje "rodzinne" sa baaaardzo ciekawe...;) Pzdr. Quote
Frytela Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='Asiaczek']Zawsze uważałam, że konkurencje "rodzinne" sa baaaardzo ciekawe...;) Pzdr.[/quote] tez tak mysle, ale ja zawsze mam obawy, taka moja natura. Nigdy tej suczki na żywo nie widziałam, tylko ze zdjec i to nigdy nie w pozie :lol: zobaczymy... szkoda tylko ze moja lysa (ale bardzo zdrowa :evil_lol:) [SIZE=1] [/SIZE][COLOR=LightBlue][SIZE=1]BTW co do moich obaw, co do włocławka sie sprawdziły [/SIZE]:evil_lol:[/COLOR] Quote
Siamensis Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 oj Yanni,boczysz się na mnie czy jak? :lol: pytałam gdzie swoja Damę wystawiał będziesz to cisza...Pan Kruczek będzie to fakt!!! Fajnie bo sędzia sympatyczny:multi:,ale chcieliśmy do kogoś innego teraz...:roll: Potwierdzenie dzisiaj dotarło:lol: Quote
Tecia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='Jagoodka']My tez juz mamy potwierdzenie :)[/quote] A u nas skrzynka pusta:( moze dlatego ze tylko jednego potwora zglosilam hihihi Quote
Drixon Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Witamy i prosimy opinię o sędziego Marcin Sudoł - bedzie oceniał min. Bernusie na ringu 1 z góry dzięki za opinie :roll: Quote
Frytela Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Pilnie potrzebuje transportu!!!! Niestety nam wlasnie teraz padł samochód, nie mam jak dojechać a bardzo mi zależy na tej wystawie, mieszkam 100 km pod warszawą, 70 km od lublina i radomia! Prosze o pomoc :placz::placz::placz::placz: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='Frytela']Pilnie potrzebuje transportu!!!! Niestety nam wlasnie teraz padł samochód, nie mam jak dojechać a bardzo mi zależy na tej wystawie, mieszkam 100 km pod warszawą, 70 km od lublina i radomia! Prosze o pomoc :placz::placz::placz::placz:[/quote] Masz PW. Pzdr. Quote
IzabelaB Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 czy ktoś jedzie na wystawę bez psiaków ? może ktoś by mi potowarzyszył :):) Quote
Zuza i Noddy Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [SIZE=4][COLOR=Red]Szukam miejsca dla 1 osoby bez psa (może być tylko powrót)[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=Red]Dokładam się do kosztów.[/COLOR][/SIZE] Quote
katik Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Powodzenia wszystkim życzę. Pogoda się poprawia, słońce powoli przebija się przez chmury. :) Nie powinno już padać. Quote
Irviers Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 My już wrócilismy :) Nasza Irvier's CLASSY- CHASSY - [B]Best In Show Puppy [/B]:sweetCyb: Quote
Błyskotka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='Irviers']My już wrócilismy :) Nasza Irvier's CLASSY- CHASSY - [B]Best In Show Puppy [/B]:sweetCyb:[/quote] Gratulacje ;) Zna ktoś wyniki Bis Juniorów i Bis V grupy :cool3: ? Quote
Dream Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 My również już w domu. [B]DREAMER[/B] BOG 2 Quote
MateUsz Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ja też już w domu :D Zw. Dnia JH :) jeśli miałby ktoś jakieś fotki z JH to proszę o mail :D [email][email protected][/email] :eviltong: Gratulacje dla wszystkich :P ;););) Quote
Jagoodka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 A Taresik [SIZE=4][COLOR=Red]BOG 3 BIS Uzytków 3[/COLOR][/SIZE]:multi::loveu: Quote
Flaire Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Wielkie gratulacje dla Barbulca, teriera walijskiego, za BISa!!! :multi::multi::multi: Quote
Shetanka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='Błyskotka']Zna ktoś wyniki Bis Juniorów i Bis V grupy :cool3: ?[/quote] [B]BiS Junior[/B] 1. Akita amerykańska :loveu: 2. Gończy polski 3. Buldożek francuski ma ktoś może zdjęcia [B]thai rigeback dog[/B]'ów? Zgłoszone były dwa, ja miałam okazję widzieć tylko jedną, młodą suczkę. Jeżeli chodzi o mnie.. na Junuior Handling lokata 3/18 z goldenem Trutusem :cool3: Quote
Elitesse Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='Irviers']My już wrócilismy :) Nasza Irvier's CLASSY- CHASSY - [B]Best In Show Puppy [/B]:sweetCyb:[/quote] gdzie ty sie ukrywalas ?? :diabloti::diabloti: ja wiem ze jestem slepa ale chyba sie schowalas pod ziemie :evil_lol: BTW moje burki wypadly niezle: [B]Tess - V1 CWC NSwR[/B] [B]Waciak - V1 CWC NPwR BOB[/B] [IMG]http://img523.imageshack.us/img523/9464/chorzow002m.jpg[/IMG] na finalach nie moglismy zostac :( :( :( Quote
Recommended Posts