Klaudus__ Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 PILNIE potrzebny tymczas dla dwóch psiaków... POMOCY Quote
Jaaga Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Jeśli Poświata chce malucha na DT, to mój mąż będzie jechał w przyszłym tyg. w niedzielę do Warszawy, wiec może malca podrzucić. Tylko też musiałby być zaszczepiony i zdrowy, bo mąż jedzie z naszym szczeniaczkiem. Na początku wątku Pajunia pisała, że może zabrać wszystkie maluchy. Czy to nie jest wyjście? Możnaby przecież porobić bazarki na ich szczepienie i odrobaczenie. Quote
betka-sp Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 biedne maluszki...wiadomo cos o ich rodzicach..jakie duże będą?? chyba raczej długowłose ;)..... Quote
Jaaga Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Też chciałabym się coś dowiedzieć o wielkości, bo ja tylko małego psiaka mogę zabrać. Niestety, transport do Warszawy nie wypalli, bo pani która bierze mojego malucha, chce go dopiero za 3 tyg. i wtedy mąż będzie jechał. Quote
Klaudus__ Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Z tego co się dowiedziałam, pieski będą niewielkie. Widocznie rodzice mali - sama osobiście nie widziałam. Quote
Poświata Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Jaaga']Gdyby nic innego się nie znalazło dla maluchów, to jednego odrobaczonego i zaszczepionego mogę wziąć na DT. Jeśli maluchy są zdrowe (ze względu na niemałą gromadkę moich własnych futer) jestem cały czas chętna pomóc. Quote
peate Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 widzę, że kilka chętnych pomóc cioteczek jest, a więc jak tam :cool3: ile szczeniorków zostało jeszcze do rozdania? Quote
MartynaP Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 mam domek stały dla tego białego malucha czy wiadomo czy to suczka czy piesek Quote
betka-sp Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 no i co z tymi malcami??? sa już w Katowicach???????? Quote
Klaudus__ Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Dzieciaki dzisiaj prawdopodobnie będą w Katowicach. Do pierwszego postu dodaję numer tel. do Olivii, która wszystko dokładnie o dzieciorach wie i zajmuje się też tymczasami dla Nich - można jak najbardziej dzwonić :razz: Quote
peate Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 cisza tu straszna, ale mam nadzieję, że maluch już rozlokowane w domkach .. Quote
betka-sp Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 no wlasnie......co sie z maluchami dzieje????????????? Quote
Recommended Posts