Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 773
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donvitow potwierdzil mi ze napewno we wtorek psy zawiezie do hotelu. Jesli okarze sie ze w niedziele nie bedzie mial przedluzonej pracy to zawiezie psiaki w poniedzialek. Umowilismy sie ze jedzie we wtorek bo niechcialam go obciazac presja . W pierwszej rozmowie termin byl ustalony na poniedzialek ale musimy podporzadkowac sie do Donvitow bo to on wiedzie psiaki a on niestety nie ma pracy okreslonej czasowo. Zaproponowalam aby sie niestresowal poniedzialkiem bo kazdy z nas musi odpoczac po paru dniach ciezkiej pracy i juz bez roznicy czy to bedzie poniedzialek czy wtorek.Wazne ze psiaki maja transport bez przesiadek:eviltong:.
W kazdym badz razie Hektor z Kaska we wtorek najpozniej trafia do hotelu.:lol:

Posted

doszly do mnie wplaty
anna najdek -50zl
pietrzak justyna 30zl
mariamc-100zl
magdalena kowal-30zl
czesc na rokiego czesc na hektora.
rano wyjezdzam do niemiec wiec rozliczenie zrobie z samego rana w poniedzialek.

Posted

Właśnie byłam u Hektora i włożyłam mu do kojca transporter, z którym ma się oswajać przed drogą. Oswajanie nie zajęło mu dużo czasu, "obsiurał" nowy nabytek i wlazł na chwilę do środka :lol:

Posted

mały dziubelek chyba już wie że coś się święci ... jeszcze chwilka

a tak swoją drogą ciekawa jestem czy będzie mozliwość żeby po drodze wskoczyć na AR we Wrocku żeby wziąć zeskrobinę
czy może ktoś rozmawiał z Donvitow na ten temat

Posted

Rozmawialam z Donvitow Hektorek z Kaska wyjezdzaja jutro rano.
Fioneczka nie beda jechali przez Wroclaw tylko go omijaja i oszczedzaja ok 40km i duzo czasu poniewaz Donvitow niechce pakowac sie w korki popoludniowe we Wroclawiu. Ja wracam jutro z Niemiec.

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Rozmawialam z Donvitow Hektorek z Kaska wyjezdzaja jutro rano.
Fioneczka nie beda jechali przez Wroclaw tylko go omijaja i oszczedzaja ok 40km i duzo czasu poniewaz Donvitow niechce pakowac sie w korki popoludniowe we Wroclawiu. Ja wracam jutro z Niemiec.

no cóż szkoda ... myslałam że da sie to załatwić za jednym zamachem
tak jak już pisałam u nas veci odczynników nawet nie mają żeby sprawdzić zeskrobinę pod kątem nużeńca czy swierzbowca
a testy na bakterie i grzyby w "ludzkim labolatorium" to koszt 150 zł

trzeba będzie jakimś cudem dostarczyć zeskrobinę bądź Hektora do Wrocka ... tam i lekarz kumający i wszystkie badania w granicy 100 zł

.... zobaczymy

Posted

Magda779 napisał(a):
Mam nadzieję, że wszystko sprawnie pójdzie,... bardzo się cieszę, że w końcu opuszcza to schronisko :multi:

Magda będzie dobrze ... już tylko dobrze
taką mam cichą nadzieję :oops: