ab-agnieszka Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Donvitow potwierdzil mi ze napewno we wtorek psy zawiezie do hotelu. Jesli okarze sie ze w niedziele nie bedzie mial przedluzonej pracy to zawiezie psiaki w poniedzialek. Umowilismy sie ze jedzie we wtorek bo niechcialam go obciazac presja . W pierwszej rozmowie termin byl ustalony na poniedzialek ale musimy podporzadkowac sie do Donvitow bo to on wiedzie psiaki a on niestety nie ma pracy okreslonej czasowo. Zaproponowalam aby sie niestresowal poniedzialkiem bo kazdy z nas musi odpoczac po paru dniach ciezkiej pracy i juz bez roznicy czy to bedzie poniedzialek czy wtorek.Wazne ze psiaki maja transport bez przesiadek:eviltong:. W kazdym badz razie Hektor z Kaska we wtorek najpozniej trafia do hotelu.:lol: Quote
ab-agnieszka Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Mozemy poowoli odliczac dni dla Hektora. Juz nie dlugo i bedzie bezpieczny. Quote
ab-agnieszka Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 doszly do mnie wplaty anna najdek -50zl pietrzak justyna 30zl mariamc-100zl magdalena kowal-30zl czesc na rokiego czesc na hektora. rano wyjezdzam do niemiec wiec rozliczenie zrobie z samego rana w poniedzialek. Quote
fioneczka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Hektorku piesku "zbieraj" się ... jeszcze chwilka i zacznie się twoje nowe życie ... już nigdy nie będziesz sam Quote
Alicja Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 pewnie Hektorek:loveu: już pomalutku pakuje skromny dobytek ;) Quote
LILUtosi Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Biedna psinka. Już nie długo zacznie nowe życie. Daje 30zł co miesiąc. Upominać się tylko jak zapomnę!! Quote
Magda779 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Właśnie byłam u Hektora i włożyłam mu do kojca transporter, z którym ma się oswajać przed drogą. Oswajanie nie zajęło mu dużo czasu, "obsiurał" nowy nabytek i wlazł na chwilę do środka :lol: Quote
fioneczka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 mały dziubelek chyba już wie że coś się święci ... jeszcze chwilka a tak swoją drogą ciekawa jestem czy będzie mozliwość żeby po drodze wskoczyć na AR we Wrocku żeby wziąć zeskrobinę czy może ktoś rozmawiał z Donvitow na ten temat Quote
ab-agnieszka Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Ja rozmawialam ale to bedzie nie wykonalne. Jestem na dogo z doskoku. Jutro od rana bede to skontaktuje sie z Donvitow i wszystko Wam przekaze. Quote
Magda779 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Dzięki wszystkim za wpłaty na Hektora :loveu: Jak będziecie mieli chwilę, proszę... zajrzyjcie jeszcze tu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/dwuletnia-bulkowata-ajra-136036/#post12161292 Przyszłość Ajry w tym schronisku naprawdę jest niewesoła... Quote
ab-agnieszka Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Rozmawialam z Donvitow Hektorek z Kaska wyjezdzaja jutro rano. Fioneczka nie beda jechali przez Wroclaw tylko go omijaja i oszczedzaja ok 40km i duzo czasu poniewaz Donvitow niechce pakowac sie w korki popoludniowe we Wroclawiu. Ja wracam jutro z Niemiec. Quote
fioneczka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Rozmawialam z Donvitow Hektorek z Kaska wyjezdzaja jutro rano. Fioneczka nie beda jechali przez Wroclaw tylko go omijaja i oszczedzaja ok 40km i duzo czasu poniewaz Donvitow niechce pakowac sie w korki popoludniowe we Wroclawiu. Ja wracam jutro z Niemiec. no cóż szkoda ... myslałam że da sie to załatwić za jednym zamachem tak jak już pisałam u nas veci odczynników nawet nie mają żeby sprawdzić zeskrobinę pod kątem nużeńca czy swierzbowca a testy na bakterie i grzyby w "ludzkim labolatorium" to koszt 150 zł trzeba będzie jakimś cudem dostarczyć zeskrobinę bądź Hektora do Wrocka ... tam i lekarz kumający i wszystkie badania w granicy 100 zł .... zobaczymy Quote
fioneczka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Magda779 napisał(a):Mam nadzieję, że wszystko sprawnie pójdzie,... bardzo się cieszę, że w końcu opuszcza to schronisko :multi: Magda będzie dobrze ... już tylko dobrze taką mam cichą nadzieję :oops: Quote
Magda779 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Mam nadzieję, że wszystko sprawnie pójdzie,... bardzo się cieszę, że w końcu opuszcza to schronisko :multi: Quote
agaga21 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 no rzeczywiście szkoda że z tym wrocławiem się nie uda ale najważniejsze że już jutro psiaki jadą po lepsze życie. Quote
zuzlikowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='agaga21']no rzeczywiście szkoda że z tym wrocławiem się nie uda ale najważniejsze że już jutro psiaki jadą po lepsze życie. ...będzie potrzebna im kasa... pamiętajcie o bazarku Hektorka...zaraz się kończy http://www.dogomania.pl/forum/f99/korale-kolczyki-wisiorek-ratujemy-hektora-do-22-ego-135318/ Trzymam kciuki!:loveu: Quote
Recommended Posts