Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli Rokuś jedzie ja nadal moją dyszkę wpłacam , więc jeśli pan Marek by się zgodził :razz::razz:...bazarek też bedzie , ile sie uzbiera tyle będzie ale zawsze jakiś grosz ....

• Replies 773
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']Jeśli Rokuś jedzie ja nadal moją dyszkę wpłacam , więc jeśli pan Marek by się zgodził :razz::razz:...bazarek też bedzie , ile sie uzbiera tyle będzie ale zawsze jakiś grosz ....

Ciebie też kocham :loveu: ... dziekuję

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Ode mnie 50 zł miesięcznie dla Hektorka ...

:multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu:

Cioteczki jesteście kochane i pójdziecie kiedyś do psiego nieba :roll: razem ze mną oczywiście :eviltong:

Posted

Czyli mamy tak

deklaracje stale
Andzia69-100zl
Agnieszka32-50zl
Alicja-10zl
Anonimowa astciotka-50zl
Jenny19-30zl
Magda779-30zl
aresik-50zl
zuzlikowa-10zl
anonimowa ciotka-20zl
GoniaP-10zl

wplaty jednorazowe
donvito-100zl

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Czyli mamy tak
Andzia69-100zl
Agnieszka32-50zl
Alicja-10zl
Anonimowa astciotka-50zl

:multi::multi::multi::multi:
Agnieszka a moze resztę ciotek z deklaracji Zeuska i Rokiego popytamy o kasiorkę :oops:

Posted

TAK JAK PISAŁAM WCZESNIEJ PANI Z NASZEJ KLASY TEŻ DORZUCI SIĘ FINANSOWO tylko nie wiem ile.musimy brać pod uwagę że leczenie może być kosztowne.ja bazarek też znowu zorganizuję....ab-agnieszka, oczywiście całą kasę znów dzielimy , tzn. całość zebrana pójdzie na kaśkę i hektora.mam ogromną nadzieję że się wszystko uda.

ab-agnieszka, jeszcze raz dziękuję ci za telefon z nowinami:loveu:

strasznie wam dziękuję za deklaracje!!!:loveu::loveu::loveu:ciotki, kochane jesteście!

Posted

Dopiszcie mnie- 30 zł miesięcznie a jeśli będę mogła to wpłacę więcej. Dzięki wielkie że chcecie go stamtąd wyciągnąć, te zdjęcia na których widać te rany które rozdrapał naprawdę mnie poruszyły. Biedak musi strasznie cierpieć. :-(

Posted

[quote name='Magda779']Oczywiście ja też dorzucę ... no i coś pozbieram. Jesteście boskie :loveu:

Magda jezeli Twoja deklaracja to deklaracja stała, to jaka to kwota bo musimy wiedzieć czy damy radę utrzymać Hektorka w hotelu (400-450zł/mc) jeśli P.Marek zgodzi się go przyjać do siebie

Jenny19 bardzo, bardzo dziękujemy :loveu:

Posted

Magda779 napisał(a):
Donvitow deklaruje jednorazowo 100 zł i ewentualna pomoc w transporcie:p

Super dziekujemy

Ja poprosze moda o przeniesienie postu z deklaracjami na pierwsza strone bedzie porzadek i wszystko jasne.

Posted

słuchajcie jeszcze jedna sprawa
jezeli P.Marek zgodzi się przyjąć Hektorka do siebie to pewnikiem transport Hektora odbędzie się przez Wrocław
ja tak na wyrost .... ale przy przejeździe przez Wrocek na AR można by zajechać do dr.Popiela żeby zeskrobinę pobrał
na miejscu sprawdzi świerzb i nużeńca i jezeli paskudy są leki zaaplikuje za jednym zamachem i powie co i jak dalej robić, a grzyby i bakterie zrobi labolatorium
mam nr tel. do niego - mozna będzie zadzwonić i się umówić
ja wczesniej naswietliłabym sprawę
wiecie tu u nas to takie zad...e i z takimi prostymi badaniami problem jest bo veci odczynników do mikroskopów nie mają :shake:

Posted

[quote name='Magda779']A właściwie skąd jest pan Marek? .... a zaszaleję... CUDOWNY PAN MAREK:p

mieszkamy prawie obok siebie :evil_lol: ok 40 km
a jest to dolny śląsk ojjjj bardzo dolny :eviltong:

www.szkoladlapsow.com

aresik bardzo dziekuję ... dla Szakala pomoc przyszła za późno :-( ... może Hektorowi się uda