Alicja Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Jeśli Rokuś jedzie ja nadal moją dyszkę wpłacam , więc jeśli pan Marek by się zgodził :razz::razz:...bazarek też bedzie , ile sie uzbiera tyle będzie ale zawsze jakiś grosz .... Quote
fioneczka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Alicja']Jeśli Rokuś jedzie ja nadal moją dyszkę wpłacam , więc jeśli pan Marek by się zgodził :razz::razz:...bazarek też bedzie , ile sie uzbiera tyle będzie ale zawsze jakiś grosz .... Ciebie też kocham :loveu: ... dziekuję Quote
fioneczka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 mam wiadomość od andzia69 ... ponieważ Zeusek już w domku, Roki już za "chwilkę" w domku to deklaracja 100,- przechodzi na Hektorka :multi::multi::multi: Quote
fioneczka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 agnieszka32 napisał(a):Ode mnie 50 zł miesięcznie dla Hektorka ... :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: Cioteczki jesteście kochane i pójdziecie kiedyś do psiego nieba :roll: razem ze mną oczywiście :eviltong: Quote
ab-agnieszka Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Czyli mamy tak deklaracje stale Andzia69-100zl Agnieszka32-50zl Alicja-10zl Anonimowa astciotka-50zl Jenny19-30zl Magda779-30zl aresik-50zl zuzlikowa-10zl anonimowa ciotka-20zl GoniaP-10zl wplaty jednorazowe donvito-100zl Quote
fioneczka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Czyli mamy tak Andzia69-100zl Agnieszka32-50zl Alicja-10zl Anonimowa astciotka-50zl :multi::multi::multi::multi: Agnieszka a moze resztę ciotek z deklaracji Zeuska i Rokiego popytamy o kasiorkę :oops: Quote
Magda779 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Oczywiście ja też dorzucę ... no i coś pozbieram. Jesteście boskie :loveu: Quote
agaga21 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 TAK JAK PISAŁAM WCZESNIEJ PANI Z NASZEJ KLASY TEŻ DORZUCI SIĘ FINANSOWO tylko nie wiem ile.musimy brać pod uwagę że leczenie może być kosztowne.ja bazarek też znowu zorganizuję....ab-agnieszka, oczywiście całą kasę znów dzielimy , tzn. całość zebrana pójdzie na kaśkę i hektora.mam ogromną nadzieję że się wszystko uda. ab-agnieszka, jeszcze raz dziękuję ci za telefon z nowinami:loveu: strasznie wam dziękuję za deklaracje!!!:loveu::loveu::loveu:ciotki, kochane jesteście! Quote
Jenny19 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Dopiszcie mnie- 30 zł miesięcznie a jeśli będę mogła to wpłacę więcej. Dzięki wielkie że chcecie go stamtąd wyciągnąć, te zdjęcia na których widać te rany które rozdrapał naprawdę mnie poruszyły. Biedak musi strasznie cierpieć. :-( Quote
fioneczka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Magda779']Oczywiście ja też dorzucę ... no i coś pozbieram. Jesteście boskie :loveu: Magda jezeli Twoja deklaracja to deklaracja stała, to jaka to kwota bo musimy wiedzieć czy damy radę utrzymać Hektorka w hotelu (400-450zł/mc) jeśli P.Marek zgodzi się go przyjać do siebie Jenny19 bardzo, bardzo dziękujemy :loveu: Quote
Jenny19 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Założyłam chłopakowi wątek na niebieskim forum: link Quote
Magda779 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Donvitow deklaruje jednorazowo 100 zł i ewentualna pomoc w transporcie:p Quote
ab-agnieszka Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Magda779 napisał(a):Donvitow deklaruje jednorazowo 100 zł i ewentualna pomoc w transporcie:p Super dziekujemy Ja poprosze moda o przeniesienie postu z deklaracjami na pierwsza strone bedzie porzadek i wszystko jasne. Quote
fioneczka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 no i nockę mam z głowy ... żeby tylko Marek sie zgodził przyjąć Hektorka wszystkim wielkie dzięki za deklaracje Quote
agaga21 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 cholera, nie zasnę dzisiaj! musi nam się udać! pan marek musi się zgodzić! Quote
Magda779 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 A właściwie skąd jest pan Marek? .... a zaszaleję... CUDOWNY PAN MAREK:p Quote
fioneczka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 słuchajcie jeszcze jedna sprawa jezeli P.Marek zgodzi się przyjąć Hektorka do siebie to pewnikiem transport Hektora odbędzie się przez Wrocław ja tak na wyrost .... ale przy przejeździe przez Wrocek na AR można by zajechać do dr.Popiela żeby zeskrobinę pobrał na miejscu sprawdzi świerzb i nużeńca i jezeli paskudy są leki zaaplikuje za jednym zamachem i powie co i jak dalej robić, a grzyby i bakterie zrobi labolatorium mam nr tel. do niego - mozna będzie zadzwonić i się umówić ja wczesniej naswietliłabym sprawę wiecie tu u nas to takie zad...e i z takimi prostymi badaniami problem jest bo veci odczynników do mikroskopów nie mają :shake: Quote
ab-agnieszka Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='Magda779']A właściwie skąd jest pan Marek? .... a zaszaleję... CUDOWNY PAN MAREK:p Z Bogatyni kolo Zgorzelca Szkoła i Hotel dla psów - Hodowla - Szkolenia - Tresura - Start Quote
aresik Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Jako, ze Szakal odszedl :-(:-(:-( wspomoge Hektorka od maja 50 zl miesiecznie, az do jego wyzdrowienia i adopcji. Quote
ab-agnieszka Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 aresik napisał(a):Jako, ze Szakal odszedl :-(:-(:-( wspomoge Hektorka od maja 50 zl miesiecznie, az do jego wyzdrowienia i adopcji. Dziekujemy Quote
fioneczka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Magda779']A właściwie skąd jest pan Marek? .... a zaszaleję... CUDOWNY PAN MAREK:p mieszkamy prawie obok siebie :evil_lol: ok 40 km a jest to dolny śląsk ojjjj bardzo dolny :eviltong: www.szkoladlapsow.com aresik bardzo dziekuję ... dla Szakala pomoc przyszła za późno :-( ... może Hektorowi się uda Quote
Recommended Posts