Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pawel_wrl']Dobrze kombinujesz :) Tylko to już jakaś dogomaniaczka musi być!! Teraz pora na "adopcję" drugiej połówki :diabloti:[/quote]

Pawel, załóż sobie wątek, wstaw ładne fotki, może jakaś cioteczka się skusi :diabloti::evil_lol:!

• Replies 773
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania z poznania'][URL]http://images43.fotosik.pl/173/0953f2ace9dca411med.jpg[/URL]

Na tą foteczkę nie mogę się napatrzeć :Cool!:!!!!![/quote]

Mnie też się najbardziej podoba. Wprost nie do uwierzenia, jak szybko psiaki się tak pokochały :loveu:.
Ciekawe co Paweł zastanie dzisiaj w domu po powrocie z pracy :cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='NaamahsChild']Założymy podforum na dogo "Dogozwiązki" albo "Szukam dogomaniaka":diabloti:[/quote]

:diabloti:[FONT=Arial]kurde nie można było kilka lat wcześniej pomyśleć o takim watku :razz::razz:[/FONT]

Posted

Po powrocie z pracy zostałem przywitany w przedpokoju. Ale spryciarze pod moją nieobecność na łóżko pakują się, a jak to delikatnie muszą robić.. Kołdra nie pomiętolona, a w dwóch miejscach cieplutka :diabloti: Zobaczymy jak będzie w ciągu tygodnia :roll:

p.s. Tylko mi tu ciotki portalu randkowego nie robić !

Posted

[quote name='pawel_wrl']
p.s. Tylko mi tu ciotki portalu randkowego nie robić ![/quote]
Za późno! Pomysł zasiany:cool3:
p.s. a my na ten spacer musimy się wreszcie zgadać:eviltong: O ile Lea & Hektor nie zjedzą malizny:eviltong:

Posted

[quote name='NaamahsChild']Za późno! Pomysł zasiany:cool3:
p.s. a my na ten spacer musimy się wreszcie zgadać:eviltong: O ile Lea & Hektor nie zjedzą malizny:eviltong:[/quote]

hehe widzę że nam się tu cioteczka bez castingu wciska :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='fioneczka']hehe widzę że nam się tu cioteczka bez castingu wciska :evil_lol::eviltong:[/quote]:razz:[FONT=Arial]:razz:zoba jak sie wycwaniła :evil_lol:[/FONT]