Tengusia Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Zbieramy pieniadze na sterylizacje Tary !!! gdyby ktos jednak mogl nas wspomoc bardzo prosze o wplaty na konto Fundacji SOS z dopiskiem "darowizna dla pitbullki Tary" FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT 41-303 Dąbrowa Górnicza ul. Kasprzaka 62 m21 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001 Quote
Tengusia Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 raz jeszcze prosze o wsparcie finansowe na sterylizacje TARY :help1: Quote
ab-agnieszka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 cIOTECZKI MAM DUZO ZAPYTAN O aJSI ALE ONA JUZ MA DOMEK CZY POTECJALNYCH CHETNYM ZAMIAST AJSI MOGE WYSLAC ZDJECIA TARY? Quote
ab-agnieszka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Ajakis link do tej stokrotki dostane? Quote
agaga21 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='ab-agnieszka']cIOTECZKI MAM DUZO ZAPYTAN O aJSI ALE ONA JUZ MA DOMEK CZY POTECJALNYCH CHETNYM ZAMIAST AJSI MOGE WYSLAC ZDJECIA TARY? tara na razie musi poczekać na sterylkę ale moze polecisz stokrotkę błękitną? ale niech sie tengusia wypowie jak się pojawi. błekitna tak jak ajsi: http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-blekitna-amstaff-ka-porzucona-czeka-na-dom-w-schronisku-130983/index5.html Quote
Tengusia Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 link juz podala Agaga21, nasza stalowa Stokrotka jak najbardziej czeka na adopcje ;) Quote
ab-agnieszka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Zdjecia mi sie nie wyswietlaja wyslalam zainteresowanym link na allegro. Quote
agaga21 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Zdjecia mi sie nie wyswietlaja wyslalam zainteresowanym link na allegro. aga sa fotki chyba na 4 czy 6 stronie. Quote
Tengusia Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 nadal zbieramy pieniazki na sterylizacje Tary - na chwile obecna mamy sliczne 0 zl .... ech w weekend wystawie allegro cegielkowe moze ktos sie zlituje i nam pomoze ... Quote
mosii Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Tengusiu dowiem sie i dam znac, poszukam najtaniej, no ale 200zł to minimum:roll: a swoja drogą jak to co sie teraz u mnie dzieje wytrzymam, bede prosic o duzy, złoty medal dla mnie:p moj dom oszalał. Tara grzeczna, chociaz spiewa troche ja psa zobaczy, baaaaardzo sie zaleca ale to normalne. Za to reszta:mad: suki poddenerwowane , psy powariowały, awantura za awanturą, Stokrota(tez krótko po sterylce) patrzec na Tare nie moze, nawet Oskarowi sie przypomniało ze miał jajka i kopuluje co sie da, no masakra:mad: Najgorzej ma Filipek, wie ze ktos ma cieczke ale nie wie kto:evil_lol: mysli ze to Mica rottweilerka(po sterylce 2 lata) cały czas sie zaleca i włazi na nia a ona go tłucze bo nie wie co sie dzieje:p Quote
bonsai_88 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Tengusiu jakbym tylko mogła to bym wam pomogła :-(... Niestety, Kamil pracę stracił, a mi też nikt nie chce przy Biance pomagać :roll:. Mieli mi pomóc zwrócić chociaż część kosztów za wyprawkę Bianki [100 zł], szczepienie [kolejne 100 zł, bo Bianka musiała mieć wizytę domową], hotel [200 zł] i co? I tyle, że jedna dziewczyna obiecała mi wysłać tabletki na odrobaczenie, bo mnie już nie było stać :placz:. Ale obiecuję, że jeśli tylko Kamil pracę znajdzie, to coś wam pomogę ;) Quote
zuzolandia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ile jest potrzebne na sterylke????? Oglosze ja u siebie w pracy dziewczyny pewnie cosik dają a i ja wspomoge tylko musze wiedziec kwote :loveu::loveu: Do poniedzialku pewnie nazbieramy co nieco ! Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Zuzolku :calus:Rudo ty mojo ....wiesz że ci fest pszaja :loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Zuzolandia kochana jestes :loveu: tak jak pisze Mosii minimalnie za zabieg bedzie 200zl ale to jest minimum wiec trzeba liczyc wiecej, jesli cos kasy zostanie to zostanie na pokrycie kosztow hotelowania ;) Quote
zuzolandia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dzisiaj nazbierałysmy 56 zł :multi: Był mecz wiec klienteli duzooo i chetnie dawali .Nakleiłam na kufel zdjecie psiuni i chłopaki zachwyceni TAKIM :eviltong: okazem dawali napiwki hihih. Jutro wezne aparat do pracy i zrobie foty :evil_lol::evil_lol: dajcie mi jesio namiary gdzie w poniedzialek wplacic uzbierane pieniazki :loveu: Quote
Tengusia Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='zuzolandia']Dzisiaj nazbierałysmy 56 zł :multi: Był mecz wiec klienteli duzooo i chetnie dawali .Nakleiłam na kufel zdjecie psiuni i chłopaki zachwyceni TAKIM :eviltong: okazem dawali napiwki hihih. Jutro wezne aparat do pracy i zrobie foty :evil_lol::evil_lol: dajcie mi jesio namiary gdzie w poniedzialek wplacic uzbierane pieniazki :loveu: dziewczyno ja cie chyba ozłoce :loveu::loveu::loveu: namiary na konto sa w pierwszym poscie, na konto fundacji SOS :multi: Quote
Tengusia Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 dostalam dzis deklaracje 50zl od Basi, to bedzie juz ponad 100zl ... dziekuje dziewczynki :loveu: Quote
zuzolandia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dzisiaj znowu dawali napiwki :multi: Zebrałysmy juz 126 zł :multi::multi::multi: a teraz ide spac bo padammmm na twarz :evil_lol: Quote
Tengusia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='zuzolandia']Dzisiaj znowu dawali napiwki :multi: Zebrałysmy juz 126 zł :multi::multi::multi: a teraz ide spac bo padammmm na twarz :evil_lol: super to bedzie juz razem 176zl :multi::multi::multi: Zuzolandia jestem ci bardzo wdzieczna za pomoc :Rose: Quote
agaga21 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Blagam POMOCY !!!!! Schirka zginela :placz::placz::placz: Rozsylajcie prosze watek do wszystkich osob ktore moga pomoc w poszukiwaniu suni. Kto pomoze zrobic plakat dla suni. Z Ostrowa Wielkopolskiego ona mogla sie udac w kazda strone. Od dwoch godzin jest szukaja ja panstwo ale jak do tej pory bez efektu. http://www.dogomania.pl/forum/f28/amstafka-lagodna-dobrze-ulozona-suczka-po-sterylce-szuka-domku-129108/index29.html#post11883617 Quote
zuzolandia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Noo dzis tez nie było zle 42.5 złociszy .Łącznie zdarłysmy z klienteli 168.5 złotego :evil_lol::evil_lol:...i to by było na tyle ....po 3 dniach harowy mam 3 dni wolnego wiec zbiórki nie bedzie .Poza tym w tygodniu i bez meczy raczej marnie z frekwencją barową :eviltong: W poniedziałek wplace pieniazki na konto Quote
Tengusia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='zuzolandia']Noo dzis tez nie było zle 42.5 złociszy .Łącznie zdarłysmy z klienteli 168.5 złotego :evil_lol::evil_lol:...i to by było na tyle ....po 3 dniach harowy mam 3 dni wolnego wiec zbiórki nie bedzie .Poza tym w tygodniu i bez meczy raczej marnie z frekwencją barową :eviltong: W poniedziałek wplace pieniazki na konto dziekuje ci bardzo za pomoc i za zebrane pieniazki :loveu::loveu::loveu: Basia zaproponowala ze wplaci 50zl co razem daje nam 218.5 zl :multi::multi::multi: z tego co Mosii pisala to sterylka cos kolo tego by kosztowala, miala sie dowiedziec i mi dac znac ... wiec poki co pelen sukces :multi::multi::multi: Quote
agaga21 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 zuzolandia, pozdrów klientów -tych od napiwków!;):evil_lol: dla ciebie wyrazy uznania!super, dzięki! Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Rudo z Rudy wiesz że ci pszaja :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts