Jump to content
Dogomania

[śląskie] Tara - piekna pitbullka mieszka w Rybniku ;-))))))

Recommended Posts

Posted

Zbieramy pieniadze na sterylizacje Tary !!! gdyby ktos jednak mogl nas wspomoc bardzo prosze o wplaty na konto Fundacji SOS

z dopiskiem "darowizna dla pitbullki Tary"

FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21
93 1560 0013 2367 0569 2079 0001

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ab-agnieszka']cIOTECZKI MAM DUZO ZAPYTAN O aJSI ALE ONA JUZ MA DOMEK CZY POTECJALNYCH CHETNYM ZAMIAST AJSI MOGE WYSLAC ZDJECIA TARY?
tara na razie musi poczekać na sterylkę ale moze polecisz stokrotkę błękitną?
ale niech sie tengusia wypowie jak się pojawi.

błekitna tak jak ajsi:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-blekitna-amstaff-ka-porzucona-czeka-na-dom-w-schronisku-130983/index5.html

Posted

Tengusiu dowiem sie i dam znac, poszukam najtaniej, no ale 200zł to minimum:roll:

a swoja drogą jak to co sie teraz u mnie dzieje wytrzymam, bede prosic o duzy, złoty medal dla mnie:p moj dom oszalał.
Tara grzeczna, chociaz spiewa troche ja psa zobaczy, baaaaardzo sie zaleca ale to normalne. Za to reszta:mad: suki poddenerwowane , psy powariowały, awantura za awanturą, Stokrota(tez krótko po sterylce) patrzec na Tare nie moze, nawet Oskarowi sie przypomniało ze miał jajka i kopuluje co sie da, no masakra:mad: Najgorzej ma Filipek, wie ze ktos ma cieczke ale nie wie kto:evil_lol: mysli ze to Mica rottweilerka(po sterylce 2 lata) cały czas sie zaleca i włazi na nia a ona go tłucze bo nie wie co sie dzieje:p

Posted

Tengusiu jakbym tylko mogła to bym wam pomogła :-(...

Niestety, Kamil pracę stracił, a mi też nikt nie chce przy Biance pomagać :roll:. Mieli mi pomóc zwrócić chociaż część kosztów za wyprawkę Bianki [100 zł], szczepienie [kolejne 100 zł, bo Bianka musiała mieć wizytę domową], hotel [200 zł] i co? I tyle, że jedna dziewczyna obiecała mi wysłać tabletki na odrobaczenie, bo mnie już nie było stać :placz:.

Ale obiecuję, że jeśli tylko Kamil pracę znajdzie, to coś wam pomogę ;)

Posted

Zuzolandia kochana jestes :loveu: tak jak pisze Mosii minimalnie za zabieg bedzie 200zl ale to jest minimum wiec trzeba liczyc wiecej, jesli cos kasy zostanie to zostanie na pokrycie kosztow hotelowania ;)

Posted

Dzisiaj nazbierałysmy 56 zł :multi:
Był mecz wiec klienteli duzooo i chetnie dawali .Nakleiłam na kufel zdjecie psiuni i chłopaki zachwyceni TAKIM :eviltong: okazem dawali napiwki hihih.
Jutro wezne aparat do pracy i zrobie foty :evil_lol::evil_lol:

dajcie mi jesio namiary gdzie w poniedzialek wplacic uzbierane pieniazki :loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']Dzisiaj nazbierałysmy 56 zł :multi:
Był mecz wiec klienteli duzooo i chetnie dawali .Nakleiłam na kufel zdjecie psiuni i chłopaki zachwyceni TAKIM :eviltong: okazem dawali napiwki hihih.
Jutro wezne aparat do pracy i zrobie foty :evil_lol::evil_lol:

dajcie mi jesio namiary gdzie w poniedzialek wplacic uzbierane pieniazki :loveu:

dziewczyno ja cie chyba ozłoce :loveu::loveu::loveu:

namiary na konto sa w pierwszym poscie, na konto fundacji SOS :multi:

Posted

[quote name='zuzolandia']Dzisiaj znowu dawali napiwki :multi:
Zebrałysmy juz 126 zł :multi::multi::multi:

a teraz ide spac bo padammmm na twarz :evil_lol:

super to bedzie juz razem 176zl :multi::multi::multi: Zuzolandia jestem ci bardzo wdzieczna za pomoc :Rose:

Posted

Blagam POMOCY !!!!! Schirka zginela :placz::placz::placz: Rozsylajcie prosze watek do wszystkich osob ktore moga pomoc w poszukiwaniu suni. Kto pomoze zrobic plakat dla suni. Z Ostrowa Wielkopolskiego ona mogla sie udac w kazda strone. Od dwoch godzin jest szukaja ja panstwo ale jak do tej pory bez efektu.

http://www.dogomania.pl/forum/f28/amstafka-lagodna-dobrze-ulozona-suczka-po-sterylce-szuka-domku-129108/index29.html#post11883617

Posted

Noo dzis tez nie było zle 42.5 złociszy .Łącznie zdarłysmy z klienteli 168.5 złotego :evil_lol::evil_lol:...i to by było na tyle ....po 3 dniach harowy mam 3 dni wolnego wiec zbiórki nie bedzie .Poza tym w tygodniu i bez meczy raczej marnie z frekwencją barową :eviltong:
W poniedziałek wplace pieniazki na konto

Posted

[quote name='zuzolandia']Noo dzis tez nie było zle 42.5 złociszy .Łącznie zdarłysmy z klienteli 168.5 złotego :evil_lol::evil_lol:...i to by było na tyle ....po 3 dniach harowy mam 3 dni wolnego wiec zbiórki nie bedzie .Poza tym w tygodniu i bez meczy raczej marnie z frekwencją barową :eviltong:
W poniedziałek wplace pieniazki na konto

dziekuje ci bardzo za pomoc i za zebrane pieniazki :loveu::loveu::loveu: Basia zaproponowala ze wplaci 50zl co razem daje nam 218.5 zl :multi::multi::multi: z tego co Mosii pisala to sterylka cos kolo tego by kosztowala, miala sie dowiedziec i mi dac znac ... wiec poki co pelen sukces :multi::multi::multi: