Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no a tu nic nie wykombinujemy? z jakims platnym DT? ;> albo hotelikiem? macie jakies pomysly? Szkoda dziewcznki, ktora miala dom- same traumy- no a teraz schron ;(
Myslmy. Co zrobic.
Akcja z deklaracjami?
Moze sie uda.
Ona jest piekna.
Musi chwycic kogos za serce !

Posted

co znaczy, ze jest w biurze? juz nie na dworze? nie w klatce? kto bedzie sie nia opiekowal po sterylce? koffana ................. cycata mamuska

Posted

Nie na dworze, teraz w rezydencji schroniskowej :evil_lol:
Jest b. grzeczna, więc nie musi siedzieć w klatce. Po sterylce też będzie odpoczywała w biurze ;)

Posted

To sie cholerrrnie ciesze :)

Bede dzis spac spokojnie- bo w ostatnim czasie psiaki z moich subskrybowanych watkow- maja juz cieple katy :))))

Butla znjadzie domek- jestem o tym swiecie przekonana
Ona ma taki przyjazny pyszczek ;****

No tak- narazie sterylka ;)

Posted

wydaje mi się że sporo...to jak na moje oko normalna amstaffka.amstaffy to stosunkowo młoda rasa i są bardzo różne typy kiedyś miałam kartkę pocztową z amstaffami -było tam chyba z 8-10 astków i każdy inny, ale nie tylko pod względem umaszczenia ale i budowy ciała, głowy, kufy, uszu...bardzo się różniły od siebie.

Posted

Ja sie podpisuję wszystkimi konczynami pod stwierdzeniem agagi, bo wśród amstaffów "odmian" jest wiele, nie ma jednego stałego obowiązujacego wzorca, jak już agaga pisała, różnice są w budowie, kształcie kufy, umaszczeniu itp. Kiedyś miałam ubaw, bo dwa dresy się pobiły czyj amstaff jest bardziej amstaffowy :eviltong: Jeden psiur pręgowany, z białą klatą i brzuchem, drugi taki w kolorze Butli:loveu: No ubaw po pachy gdyby nie to, że potem trzeba było policje wzywać, bo się drechy prawie pozabijały:p....jak dla mnie szkoda czasu i paliwa - ja bym dresom nie przeszkadzała :razz:

Posted

....... :D
Kiedyś przyszło takich 2 w kapturach do schroniska i pytali o "psa, tylko takiego ostrego, bo koledzy takie mają i my byśmy też chcieli" :roll::roll:

Posted

Neczka napisał(a):
....... :D
Kiedyś przyszło takich 2 w kapturach do schroniska i pytali o "psa, tylko takiego ostrego, bo koledzy takie mają i my byśmy też chcieli" :roll::roll:

...można było Czesława przedstawić:evil_lol: dwóch dziabniętych ma już na koncie :eviltong::grins:...inna rzecz, że się cudzych psów (zwłaszcza takich małych Czesiów ) nie zaczepia :roll:

Posted

Cudności...
A ja mam też kartkę, co prawda nie z astem, ale strasznie mi się podoba ;)
Mieliśmy w schronie niedawno takiego samego psiaka jak ten na mojej kartce - Baflo... :roll:

Posted

moze byc ze to mieszanka pita i asta taka jak ta na zdjeciu
pwne jest jedno bullowata jest i zachowuje sie jak bullek, jezeli ma domieszke czegos innego to raczej niewielka a prawdopodobienstwo tego ze jest z pseudo jest duze a wiadomo ze tam jakos szczegolnie eksterier rasy sie nie liczy tylko zeby pies podobny był. Ludzie czesto mysla ze asty musza miec ciete uszy i moze dlatego ta osoba pytała sie ile jest ata w ascie, ogolnie to podejzane bo wiekszosc osob nie interesuje czy pies jest idealny jak lubia konkretna rase, moze to pseudo pachnie, tylko czy ktos by sie interesował jakby wiedział ze suka bedzie sterylizowana, o walkach psow boje sie nawet pisac