Asior Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Mała Mi zabrana pół roku temu ze schronu.. wróciła spowrotem... w strasznym stanie... zaniedbana :( buu i znów benek w schronie :( Quote
Asior Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 No Mała Mi to sunia Bernardynka bardzo kochana, i łagodna.... Quote
ANETTTA Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 co to za mała Mi ???? i co za benek ?????kolejny Quote
zuzlikowa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ANETTTA napisał(a):co to za mała Mi ???? i co za benek ?????kolejny Ludzie, ani ja ,ani mój komp już nie nadąża:shake: A fotki macie?...wątek? Biedactwo:oops: Quote
ANETTTA Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Asior napisał(a):No Mała Mi to sunia Bernardynka bardzo kochana, i łagodna.... to czemu jej tu jeszcze nie ma ...fottttttttttty inf dlaczego ktos ja oddał ......???? Zuzlikowa ja juz tez głubie sie w tym benkach których ostatnio jest plaga .... Quote
zuzlikowa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Rzeczywiście plaga...:shake:...jak łatwo wziąć maleńką zabawną futrzastą kuleczkę, a potem...łatwo wyrzucić?????:-( To straszne! Czekam na wiadomości o sunieczce! Quote
Asior Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='ANETTTA']to czemu jej tu jeszcze nie ma ...fottttttttttty inf dlaczego ktos ja oddał ......???? bo dowiedziałam się o niej jak już wyszłam ze schronu... mam tylko małe... Mała Mi ma ok 6 lat.. Quote
ANETTTA Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ja chyba śnię kto oddał takie cudo ..przeciez to piekna suka a sterylka ????/jak u niej juz ja puszczam do marki Quote
Asior Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 nie uwierzycie.... włąśąnie alicja mi wysłała maila.. na kwarantannie z małą mi jest benek... kolejny... bardzo "wypasiony"... czyli długo się nie błąkał.... Mała Mi napewno wysterylizowana... nie wydają nie sterylizowanych zwierzaków u nas.. już o tym pisałam ;) Quote
zuzlikowa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ależ cuda!!! Kto nie ma oczu i sreducha??? :shake::shake::shake: Przecież to piękne benki! Porób więcej fotek psiakom i opisz trochę. Quote
ANETTTA Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 słuchaj a moze by benka rokleic moze komus uciekł ..moze ktps na niego czeka nie zawsze ludzie sa tacy ..zaradni aby latac szukac po schroniskach Quote
Paulina_mickey Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 zuzlikowa napisał(a):Ależ cuda!!! Kto nie ma oczu i sreducha??? :shake::shake::shake: Przecież to piękne benki! Porób więcej fotek psiakom i opisz trochę. Opisik najbardziej pożądany;) Quote
Asior Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 wiesz, ja będe dopiero w niedziele lub w sobotę w schronisku :( a dziewczyny tam nie mają aparatu... kierownik sesji mu nie będzie robił bo mają to jedno zdjęcie... im wystarczy :( Ja bede mogła cokolwiek się dowiedzieć o nim w weekend :( Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Asior napisał(a):wiesz, ja będe dopiero w niedziele lub w sobotę w schronisku :( a dziewczyny tam nie mają aparatu... kierownik sesji mu nie będzie robił bo mają to jedno zdjęcie... im wystarczy :( Ja bede mogła cokolwiek się dowiedzieć o nim w weekend :( No to na opis poczekamy a ja je już wstawię, tylko na kogo namiary podawać?? Quote
Asior Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 na mnie można, tylko podam jak będe miała teksty... Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Asior napisał(a):na mnie można, tylko podam jak będe miała teksty... No to czekam ;) Quote
Asior Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 dostałam maila od wilczycy ze zdjęciami... oto te zdjęcia, nie są za specjalne bo chcąc zrobić musiałam "uciekać" przed sunią bo tak szukała kontaktu ze mną, tak bardzo się chciała tulić, a już jak schowała swoją wielką łepetynkę pod moj łokieć to było "chwilo trwaj wiecznie". Quote
Frotka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Jaki w końcu jest ten numer identyfikacyjny Ropucha? Chcę sprawdzić gdzie poszedł. Quote
Asior Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Jutro poproszę Monię, zeby wklepała w komputer ;) Quote
Asior Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-bernardynka-mi-zwrocona-po-pol-roku-w-okropnym-stanie-133644/ to wątek tej suni od nas... Quote
Recommended Posts