Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Bielawa, woj. dolnośląskie :razz:

Jakby ona nie miała takiego problemu z zostawaniem, to ja bym jej nigdy nie oddała :placz: Wpadłam jak śliwka w kompot ;) Co one w sobie maja takiego :razz:

Pixi jest słodka. Pamiętasz jak jej zdjęcia zrobic nie mogłam bo mi w dłonie pyszczek wciskała :D:loveu:

Posted

xmartix napisał(a):
dzisiaj zadzwonie do tej babki

Fajnie by było, gdybyś jak najszybciej dała mi znac na kiedy sie umówiłyście :p

Piksunia to sie tak cieszy jak mnie widzi, takie to kochane i grzeczne. Może poszukam domu mojej diablicy :evil_lol: a Pixę sobie zostawię :cool3:

Posted

Ja zaraz jadę po klatkę dla Pixi :cool3: Także nic nas nie goni, nawet lepiej, bo wolałabym ją wydawać wyciętą. Może zadzwoń wieczorkiem, albo ja zadzwonię.
Wiecie jak to dziadzie pcha się do domu :evil_lol: A tak się broniła, ze przez pierwsze 2 dni to 10 m od klatki musiałam ją na rękach nosić.

Nel_a - kaska dotarła.

Posted

Ja spróbuję jeszcze jutro... może ona wystraszyła się tej umowy, którą jej wysłałam.

Ciekawe czy ktos dzownił z tego nr w sprawie suniek ze schroniska?? To chyba do Ciebie byłby wówczas tel., bo Ty też je na allegro ogłaszałas??

Posted

których suniek ze schronu? jak ogłaszam przeważnie nie podaję sowjego tel tylko osoby która coś wie na temat psiaków
dzwoniłam wczoraj i nie odebrała
no tak bywa, często tak się dzieje, ale umowa przecież musi być no i na wizytę bym poszła, jak ta pani nie chce tego to nie damy jej psa w ciemno:mad: