Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pies w typie Cane Corso ale może się nie znam. Błąka się w ok. Kobyłki i Zielonki.
Trochę nie ufny do ludzi. Z psami bawi się jak szczeniak.
Kontakt do mnie 513-077-1346

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Czy mozesz cos wiecej o nim powiedziec??

Nic więcej nie wiem. Dostałam tą informację na maila.
Psiak przychodzi w okolice placu zabaw dla dzieci, tam dostaje jedzenie.
Podobno boi się ludzi.
Mogę załatwić numer telefonu do osób które go dokarmiają.

Posted

furciaczek napisał(a):
Bede bardzo wdzieczna, moze uda sie go w hoteliku umiescic lub innym bezpiecznym miejscu.

Wysyłam pw z numerem telefonu do Pani która go dokarmia

• 2 weeks later...
Posted

niestety pies nie ma chipa, jest bardzo wychudzony...ma problemy z przednia lapa mial ja juz kiedys srubowana(co widac na rtg) niestety z lapa nie za bardzo da sie cos zdzialac aby psiak mogl swobodnie na niej chodzic

bardzo prosimy o pomoc w szukaniu wlasciciela i rozgladanie sie juz za nowym domem

Posted

Kostek napisał(a):
504-226-339 Sylwia tel do mnie jesli chodzi o jego zdrowko
501-258-303 Agnieszka jesli chodzi o adopcje

dziekujemy za pomoc w imieniu Pakerka;)

A mozna liczyc na zdiecia jakies??:diabloti:
Narazie zrobie ogloszenia z tymi ale raczej kiepsko to widze...
Mozecie cos o jego charakterku powiedziec? Czy nadaje sie do domu z innymi psami?? Jak jest do dzieci??
W jakim on wieku mniej wiecej??
Gdyby potrzebna byla jeszcze jakas pomoc dajcie znac, o to my dziekujemy ze go wzielisci do siebie...ja bylam bezsilna niestety:-(

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

więc tak. Z psami za bardzo się nie dogada. Za to toleruje szczeniaki. Jest straszliwie silny. Z tego względu bym go dała tylko do dorosłych.
Jest tez smutny :( samotnie siedzi w boksie... potrzebny mu dom i zainteresowanie.. ale ten wiek... :(

Posted

Nie trac nadzieji, wczoraj do nwego domu pojechal Gabcio,tez strarszy corsiak, wczesniej babulenka corsiaczka lat 9;)
Mowiac ze jest silny co masz na mysli? Chodzi o to ze skacze na ludzi i jest malo delikatny jak sie cieszy?
A wiadomo jak na suczki reaguje?

Posted

w ogole nie jest delikatny :) i np babka ktora sie nim zajmuje (ok 50tki) nie daje rady np zlapać go za obroze i odciągnąć.
niestety nie wiem jak reaguje na sunie (bo tam zadnej nie ma..) ale szczeniakom nic nie zrobi

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Pies poszedl do adopcji, niestety nie moze zostac w tamtym domu i dzisiaj musi go opuscic:placz:
Mamy propozycje DT ale ostateczna decyzja zapadnie jutro/po jutrze, niemamy co z psiakiem zrobic na chwile obecna. Sprawa jest Pilna!!!!