Lilmo Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 To tutaj jeszcze jeden :) A maleństwo jest cudowne! w 100% podbiła moje serce :loveu: Oczywiście nie zapeszamy, nie zapeszamy, ale kciuki mocno trzymamy,żeby sie udało :) Quote
monika083 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 **Bianka-3,5 miesieczna sliczna sunia do adopcji** (558891571) - Aukcje internetowe Allegro zrobilam jej allegro-tak na szybko , jak sie domek znajdzie to wstawie na jej miejsce innego psiaka:) Quote
rotek_ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [url=http://adak97.fotosik.pl/zdjecia/1]Zdj monika bianka napewno zwróci uwagę ludzi z allegro..jesli nie ona to na pewno pojawią się szanse na liczne domki dla białych psiaków Quote
betka-sp Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 hihhihihihi...no prosze......jak ładnie pilnujecie.........:multi::multi::multi: Ile ta mała może mieć docelowo....wzrost-waga... słodka uciekinierka :diabloti::diabloti::diabloti: a raczej ciekawa świata............ Quote
rotek_ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 wielkość-do p0ołowy łydki waga-hmmm 5-6kg tak na oko;)może mniej ma długie smukłe łapki...bo gdyby nie to wyglądałaby jak cziłka bianka poprostu szuka człowieka....nas cały czas się pilnowała jak biegała luzem po schronisku ale wystarczyło ją zamnknąc w boksie zaczęła kombinować jak się wydostać Quote
betka-sp Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 eeeee tam od razu kombinować....po prostu świat zewnętrzny jest duzo ciekawszy iz ten w boksie,,,,,:multi::multi::multi: Quote
Asior Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 boszzzhhheee ale cudo :loveu: migiem znajdzie domeczek!!!!! AdaK usuń jedno zdjęcie z podpisu bo się doczepią ;) Quote
rotek_ Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 marti może uchyliłabyś troche tajmenicy..co się mają dogomaniacy niecierpliwić:evil_lol: Quote
xmartix Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 :diabloti: Bianka ma domek!! we Wrocławiu, sprawdzony, zgoda na umowę, a więc w tym zgoda na wszystko (wizyty - na jednej już byłam i sterylkę) czyli dom sprawdzony. Bianka mieszkać będzie z wielkim białym królikiem biegającym luzem po mieszkaniu :) Państwo z przyjemnością będą hasać z Bianką na dworze na spacerach!:cool3: Quote
adzia23 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 śliczna :0 ale za daleko dla mnie, mogę dojechać do 60km :( Quote
_ogonek_ Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 xmartix napisał(a)::diabloti: Bianka ma domek!! we Wrocławiu, sprawdzony, zgoda na umowę, a więc w tym zgoda na wszystko (wizyty - na jednej już byłam i sterylkę) czyli dom sprawdzony. Bianka mieszkać będzie z wielkim białym królikiem biegającym luzem po mieszkaniu :) Państwo z przyjemnością będą hasać z Bianką na dworze na spacerach!:cool3: Heh wiedziałam że szybko znajdzie domek :multi: Czyli jak, chyba teraz na stronie Uciechowa trzeba ją umieścić w dziale adoptowane :cool3: No ale nie zapeszajmy, kiedy rusza w drogę? Quote
Lilmo Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 xmartix napisał(a)::diabloti: Bianka ma domek!! we Wrocławiu, sprawdzony, zgoda na umowę, a więc w tym zgoda na wszystko (wizyty - na jednej już byłam i sterylkę) czyli dom sprawdzony. Bianka mieszkać będzie z wielkim białym królikiem biegającym luzem po mieszkaniu :) Państwo z przyjemnością będą hasać z Bianką na dworze na spacerach!:cool3: :multi::multi::multi: ale mnie ucieszyła ta wiadomość! :multi::multi::multi: Bianeczko ... powodzenia skarbie w nowym domku! :* Quote
_ogonek_ Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Oby się udało :Dog_run::sweetCyb: Quote
betka-sp Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 kiedy do nowego domku się panna wybiera???????? :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
_ogonek_ Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Podlaczam sie do pytana powyzej. :cool3: W takiej sytuacji wirtualni opiekuni nie będą konieczni ;) Quote
_ogonek_ Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 I jak coś owego wiadomo i przyszłym zakwaterowaniu Bianki?;) Quote
xmartix Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 po Bianeczkę byli dziś, jeszcze nie wiem jak tam Mała, zadzwonię do nich wieczorem to się dowiem i przejdę się do nich jutro i napiszę co i jak u Bianki Quote
_ogonek_ Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 super czyli zmieniam tytuł że Bianka już w domu!!! :multi::multi::multi: Quote
rotek_ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 no a ja myślałam ze wpadnę z radosną nowiną.... która to mnie wyprzedziła:diabloti: sunia wyjechała ze schroniska około 15.00 bianka jest hmmm.... taka charcikowata a pan bianki kupił jej obrożę jak dla onka:evil_lol: daliśmy schroniskową obróżkę bo w tamtej zabrakło dziurek zeby zapiąć małą dzisiaj bianka była wyjątkowo spokojna...ale jeszcze się rozszaleje w nowym domu...gwarancja na 1000km Quote
Lilmo Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Aaaaaaaa!!! :multi::multi::multi: Nareszcie jakieś radosne wieści ! :multi::multi::multi: W takim razie czekam na wieści ( i zdjęcia ! ) naszej snieżynki Bianki (:loveu:) z nowego domku :) Quote
betka-sp Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
xmartix Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 dzwoniłam, jechali aż 4 godziny bo zastój na drogach, ale dojechali, młoda zwymiotowała biedulka w aucie, ale teraz biega po domu jak szalona :evil_lol: królik uciekł do klatki, ale z pewnością się przyzwyczai, w końcu wychowywał się ze zwierzętami :cool3: wieczorem mam dostać jakieś zdjęcia na maila to wkleję Quote
rotek_ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 zwymiotowała pewnie żwaczami od weterynarza właściciel auta pewnie się ucieszył:eviltong: Quote
xmartix Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Zdjęcia takie zamazane, ale widać torpedę małą a może takie zamazane bo to właśnie torpeda jest ? :cool1::diabloti: w nast tygodniu będę na wizycie u nich :) Quote
Recommended Posts