Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To tutaj jeszcze jeden :)

A maleństwo jest cudowne! w 100% podbiła moje serce :loveu: Oczywiście nie zapeszamy, nie zapeszamy, ale kciuki mocno trzymamy,żeby sie udało :)

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url=http://adak97.fotosik.pl/zdjecia/1]Zdj

monika bianka napewno zwróci uwagę ludzi z allegro..jesli nie ona to na pewno pojawią się szanse na liczne domki dla białych psiaków

Posted

hihhihihihi...no prosze......jak ładnie pilnujecie.........:multi::multi::multi:

Ile ta mała może mieć docelowo....wzrost-waga... słodka uciekinierka :diabloti::diabloti::diabloti: a raczej ciekawa świata............

Posted

wielkość-do p0ołowy łydki
waga-hmmm 5-6kg tak na oko;)może mniej

ma długie smukłe łapki...bo gdyby nie to wyglądałaby jak cziłka

bianka poprostu szuka człowieka....nas cały czas się pilnowała jak biegała luzem po schronisku ale wystarczyło ją zamnknąc w boksie zaczęła kombinować jak się wydostać

Posted

:diabloti:

Bianka ma domek!! we Wrocławiu, sprawdzony, zgoda na umowę, a więc w tym zgoda na wszystko (wizyty - na jednej już byłam i sterylkę) czyli dom sprawdzony.
Bianka mieszkać będzie z wielkim białym królikiem biegającym luzem po mieszkaniu :)
Państwo z przyjemnością będą hasać z Bianką na dworze na spacerach!:cool3:

Posted

xmartix napisał(a):

Bianka ma domek!! we Wrocławiu, sprawdzony, zgoda na umowę, a więc w tym zgoda na wszystko (wizyty - na jednej już byłam i sterylkę) czyli dom sprawdzony.
Bianka mieszkać będzie z wielkim białym królikiem biegającym luzem po mieszkaniu :)

Heh wiedziałam że szybko znajdzie domek :multi:

Czyli jak, chyba teraz na stronie Uciechowa trzeba ją umieścić w dziale adoptowane :cool3:
No ale nie zapeszajmy, kiedy rusza w drogę?

Posted

xmartix napisał(a):

:multi::multi::multi: ale mnie ucieszyła ta wiadomość! :multi::multi::multi: Bianeczko ... powodzenia skarbie w nowym domku! :*

Posted

no a ja myślałam ze wpadnę z radosną nowiną....
która to mnie wyprzedziła:diabloti:

sunia wyjechała ze schroniska około 15.00
bianka jest hmmm.... taka charcikowata a pan bianki kupił jej obrożę jak dla onka:evil_lol:
daliśmy schroniskową obróżkę bo w tamtej zabrakło dziurek zeby zapiąć małą

dzisiaj bianka była wyjątkowo spokojna...ale jeszcze się rozszaleje w nowym domu...gwarancja na 1000km

Posted

Aaaaaaaa!!! :multi::multi::multi: Nareszcie jakieś radosne wieści ! :multi::multi::multi: W takim razie czekam na wieści ( i zdjęcia ! ) naszej snieżynki Bianki (:loveu:) z nowego domku :)

Posted

dzwoniłam, jechali aż 4 godziny bo zastój na drogach, ale dojechali, młoda zwymiotowała biedulka w aucie, ale teraz biega po domu jak szalona :evil_lol: królik uciekł do klatki, ale z pewnością się przyzwyczai, w końcu wychowywał się ze zwierzętami :cool3:
wieczorem mam dostać jakieś zdjęcia na maila to wkleję