rotek_ Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 no ładnie:razz: no i stało się rozbestwili ją:evil_lol: ale miło czyta się kiedy niechciany pies znajduje swoje miejsce na ziemi i jest tam szczęśliwy dzięki xmartix Quote
_ogonek_ Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='rotek_']no ładnie:razz: no i stało się rozbestwili ją:evil_lol: ale miło czyta się kiedy niechciany pies znajduje swoje miejsce na ziemi i jest tam szczęśliwy dzięki xmartix o taak :loveu::loveu::loveu: martix :calus::calus: Quote
_ogonek_ Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 xmartix jakieś wieści, zdjęcia? :cool3::cool3::cool3: Quote
_ogonek_ Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Lilmo napisał(a):a mi się dzisiaj Bianka śniła :crazyeye::lol: Przyłączam się do pytania :) A co Ci się tam śniło? :cool3: Quote
Lilmo Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 a mi się dzisiaj Bianka śniła :crazyeye::lol: Przyłączam się do pytania :) Quote
_ogonek_ Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Dziękujemy dziękujemy!! :loveu: Bianka Tobie też extra wielkanocy! Quote
_ogonek_ Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 jakie wieści u Bianeczki? :loveu::loveu::loveu: Quote
xmartix Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 nie pisałam do nich, odezwę się jak będę o sterylce przypominac, ok? Quote
_ogonek_ Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 xmartix napisał(a):nie pisałam do nich, odezwę się jak będę o sterylce przypominac, ok? ok, poczekamy :loveu::loveu::loveu: Quote
rotek_ Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 myślę ze tak będzie najlepiej ja poznałam ich z tej dobrej strony, marti też;) krzywda biance na pewno nie dzieje się będziemy czekać na sterylkę:multi: Quote
_ogonek_ Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 rotek_ napisał(a):myślę ze tak będzie najlepiej ja poznałam ich z tej dobrej strony, marti też;) krzywda biance na pewno nie dzieje się będziemy czekać na sterylkę:multi: Ja tam nietwierdzę, że ejst jej źle :loveu: W każdym razie serdecznie pozdrawiam i Bankę i jej właścicieli ;););) Quote
Recommended Posts