Jump to content
Dogomania

Kaja potrzebuje pomocy.....leki na stawy na cito.kto pomoze?

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

;) SPOKO SPOKO KAJOWI NIC NIE BĘDZIE , MAM DLA NIEGO NOWY DOMEK DZISIAJ GO PORYWAM I BEDZIE MIAL DOBRZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi:

Posted

Kana napisał(a):
Super!!
Patryk bierzesz go do siebie?
bedzie wykajstroffany :razz:

Wykastrowany bedzie
ale Patryk nie bierze jego dla siebie
On ma nasza Kajke
znalazl jemu domek u swojego brata;)

Posted

monika083 napisał(a):
Grazynko,to zalezy ,tutaj na dogo ludzie maja i po 3,4 psy i mysle ,ze wszystkie tak samo ,mocno kochaja..
trzebaby bylo najpierw domek dobrze przeswietlic ,ale niektore psy wlasnie swietnie czuja sie w towarzystwie innego psa

Moniczko,dzisiaj Pan znowu telefonował i chciał ju nie tylko Gabi ale i Bianke wziac do Wroclawia:evil_lol:
ale cos mi smierdziało
mimo ze domek jednorodzinny i super zycie i che pomoc i ma dobre serce...
Powiedziałam ...wszystkie nasze suczki są po sterylce.....i szlag Pana trafił:mad:
Pan ma tez amstaffa z rodowodem i chce miec szczeniaki bo nie po to wynajmował wille a by teraz brac suki po sterylce
i koniec negocjacji:shake:

Posted

giselle4 napisał(a):
Moniczko,dzisiaj Pan znowu telefonował i chciał ju nie tylko Gabi ale i Bianke wziac do Wroclawia:evil_lol:
ale cos mi smierdziało
mimo ze domek jednorodzinny i super zycie i che pomoc i ma dobre serce...
Powiedziałam ...wszystkie nasze suczki są po sterylce.....i szlag Pana trafił:mad:
Pan ma tez amstaffa z rodowodem i chce miec szczeniaki bo nie po to wynajmował wille a by teraz brac suki po sterylce
i koniec negocjacji:shake:

masakra!!!:angryy::mad:
Na czarne kwiatki go Grazynko zglos!

A Kaj mam nadzieje ,ze juz w drodze do nowego domku ...no i Kaja bedzie miec kuzyna ..zawsze to lepiej jak dzieci sie razem wychowuja:evil_lol:

Posted

;):multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:KAJ ZACHOWYWAŁ SIĘ JAK BY GO TYLKO CHWILĘ TAM NIE BYŁO , ZUPEŁNIE JAK STAMTĄD WYJĘTY... WSZYSCY BYLI NIM OCZAROWANI WŁĄCZNIE Z DZIECIAKAMI , JA Z PAOLKĄ STALIŚMY Z BOCZKU I OBSERWOWALIŚMY JAK BADAJĄ SIĘ NA WZAJEM ALE PIES WYDAWAŁ SIĘ PRZEJĘTY TYLKO TYM ŻE NIE MOŻE SIĘGNĄĆ TALERZA Z KOTLETAMI W KUCHNI , ZROBILIŚMY MAŁĄ PRÓBĘ Z DZIECIAKAMI , WYTARMOSIŁY GO A ON NAWET NIE ZAREAGOWAŁ ;) WIĘC WSZYSTKO WSKAZUJE NA TO ŻE
KAJ MA NOWY DOMEK :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [SIZE=2]POZDRAWIAM WAS KOCHANI I KONCZĘ BO JEST PRAWIE 0:30 I JESTEŚMY PADNIĘCI......

Posted

:multi::multi::multi:
Okazalo sie, ze dzisiejsza sesja w schronisku byla naszym ostatnim wspolnym spotkaniem PIESKU :loveu::loveu::loveu:

Ciesze sie przeogromnie! Szczescia i milosci Przystojniaku!
I podziekowania dla Twych Nowych Przyjaciol :p

Posted

...oj ,Patryk
jestes facetem ktory zawsze doprowadzi mnie do łez:-(
czy tak sie godzi?
ale ja prosze.... rób to czesciej:evil_lol:
DZIEKUJE PAOLKO I PATRYKU
juz moge spokojnie spac
nie zejdzie nam z tego swiata taki facet:mad:

http://www.dogomania.pl/forum/f1155/kaj-nas-powoli-opuszcza-juz-nie-walczy-juz-nie-wychodzi-z-budy-145233/index3.html#post12874158
pokaz Paolce ten watek...Patryk i jeszcze ze raz dzieki

Posted

:multi: nigdy nie wierzyłem w happy and-y , do momentu kiedy odwiedziłem wasze schronisko , okazało się że to jeszcze możliwe ! dzisiaj dostałem sms-a o 6 rano od brata że udało mi się ożywić jego dom i wprowadzić w nim pozytywne zamieszanie , za co mi bardzo dziękuje i napisał jeszcze że jest w kaju zakochany :razz: nie wiem czy to normalne ale niech mu bedzie;) , postaram się jeszcze gabi porwać od was ale dla niej potrzebuje troszkę czasu.... mam nadzieje ze bedzie topsze i jak zwykle wszystko sie dobrze skonczy:loveu:

Posted

giselle4 napisał(a):
...oj ,Patryk
jestes facetem ktory zawsze doprowadzi mnie do łez:-(
czy tak sie godzi?
ale ja prosze.... rób to czesciej:evil_lol:
DZIEKUJE PAOLKO I PATRYKU
juz moge spokojnie spac
nie zejdzie nam z tego swiata taki facet:mad:

http://www.dogomania.pl/forum/f1155/kaj-nas-powoli-opuszcza-juz-nie-walczy-juz-nie-wychodzi-z-budy-145233/index3.html#post12874158
pokaz Paolce ten watek...Patryk i jeszcze ze raz dzieki

Pani Gisselko ja też czasami płaczę , jak widzę te bidulki za kratami które krzyczą ile sił żeby je zabrać , Pani płacze ze szczęścia a to świadczy tylko o tym że jest w nas trochę człowieczeństwa , bo większość ludzi wyzbyła się tego , nie wiem tylko czy w drodze ewolucji czy z głupoty ale to ich problem a my cieszmy się tym co mamy bo to jest najcenniejsze !

Posted

monika083 napisał(a):
patryk ,super ,ze kaj u twojego brata :loveu:

Ps.masz za duzy podpis i strasznie poszerza ekran ,najlepiej napis wklej pod zdjecie.jak mod cie wypatrzy to ci podpis usunie;)

o ktory podpis chodzi ?

Posted

PATRYK napisał(a):
o ktory podpis chodzi ?

ten w Twoim podpisie ,czerwony ,ale teraz widze ,ze jest ok ,tylko chyba fotki za duze byly..albo nie za duze tylko powklejane jedna przy drugiej i to tak poszerzalo .

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Częściej czytam niż piszę,ale radość ogarnia,że psiaki znajdują domy...takie domy!Dziękuję!:loveu:

Giselko...Ty wiesz...:loveu::loveu::loveu:

wiem zuzliczku kochany...wiem, i ciesze sie jak cho...ra:evil_lol:

Posted

monika083 napisał(a):
mialam zapytanie w sprawie Kaja (z tych moich ogloszen),odpisalam pani ,ze Kaj ma juz super domek i zaproponowalam minn. Kane.no czekam narazie na odp.

Moniczko,Ona identyczna :evil_lol:
nawet oczka tez trzeba przemywac jak i Kajusiowi
w poniedziałek Gabula ma sterylke i juz bedzie bezpieszna:evil_lol: