giselle4 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 ...Patryk,fotki suuuper:loveu: i wiesz co mi sie rzuciło w oczy...odwrócona kolczatka zawsze pierwsze co robie to wywracam lub zdejmuje kolcztke:roll: Wiem,ze z Kajem nie mozna inaczej chodzic jak tylko z kolczatka bo ciągnie mało zębów nie straciłam a obcasy rolowały asfalt:evil_lol::eviltong: ale TY WIESZ CO CHCE POWIEDZIEC ....tak kolczatka to koniecznosc ale kiedy mozna utrzymac[facet]bez, to sie ja wywija-dziekuje Dziekuje za wszystko..... ze moglam popłakac,ze Kaj ma rodzine i ze Kajka ma brata,mimo ze nie przypadli sobie do gustu:shake:;) Quote
PATRYK Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Kaj chodzi przy nodze i nawet brat go spuszczal ze smyczy nad odrą i nie odstapil go na krok , jest uosobieniem spokoju i cierpliwości , jutro filip kupi mu obróżkę bo dzisiaj niedziela.... proszę odczytać p/w paolka napisala do Ciebie Quote
giselle4 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 PATRYK napisał(a):Kaj chodzi przy nodze i nawet brat go spuszczal ze smyczy nad odrą i nie odstapil go na krok , jest uosobieniem spokoju i cierpliwości , jutro filip kupi mu obróżkę bo dzisiaj niedziela.... proszę odczytać p/w paolka napisala do Ciebie nie mam jeszcze nic:shake: a Paolke pozdrów I RESZTE TOWARZYSTWA:eviltong: Quote
PATRYK Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 a mozesz wlaczyc tel albo gg bo chyba jutro bede po 2 psiaki Quote
giselle4 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 PATRYK napisał(a):a mozesz wlaczyc tel albo gg bo chyba jutro bede po 2 psiaki PATRYK MÓJ TELEFON MA 5 CZĘSCI-UPADŁ ALE ZARAZ PRZEŁOZE KARTE DO TELEFONU Tz..I GADAJ CO I JAK:eviltong: Quote
giselle4 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 ..Bianka sie pakuje pomalutku do domku:loveu: Quote
giselle4 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 ..zostanie nam Kaba,Gabi i Rambo:eviltong: Quote
PATRYK Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Właśnie miałam tel w sprawie Bianki Patryk jutro po nia jedzie bedzie mieszkała w tej samej kamienicy co my Maleństwo bedzie mialo domek!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam wszystkich Paolka Quote
giselle4 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 ...To suuuper wiadomosc i jutro przygotuje mała,wysterylizujemy tez Kane i za pare dni szukamy jej domku:loveu: To do jutra Patryku:loveu: Paolka dzieki Quote
michelle04 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 podniose i za super wiesci dziekuje:loveu: Quote
Kana Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Chcecie mnie wysterylizować ? ? :-oBez mojej wiedzy ? :lol: Quote
giselle4 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Kana napisał(a):Chcecie mnie wysterylizować ? ? :-oBez mojej wiedzy ? :lol: Kana,zaraz Ciebie hihihi nasza slicznotke:lol::loveu: Quote
giselle4 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Cioteczki kochane ...została Kana i Rambo i chyba juz konczą sie nam prawdziwi miłosnicy amstaffów:placz: Quote
giselle4 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Ponizej godziny w jakich jutro i pojutrze (wtorek, sroda) beda nadawane komunikaty w sprawie Kseny. przed 11:00 przed 13:00 przed 15:00 przed 17:00 przed 19:00 Radio Wrocław i komunikaty z prosba o adopcje kSENKI:loveu: Quote
PATRYK Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Witam Bianeczka ma już nowy domek sąsiad jest nią oczarowany Pozdrawiam wszystkich i bardzo sie ciesze ze mogłam w jakis sposob pomoc . mam nzdzieje ze znajdzie sie domek dla Kany i Rambusia Paolka Quote
fiorsteinbock Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 PATRYK napisał(a):Witam Bianeczka ma już nowy domek sąsiad jest nią oczarowany Pozdrawiam wszystkich i bardzo sie ciesze ze mogłam w jakis sposob pomoc . mam nzdzieje ze znajdzie sie domek dla Kany i Rambusia Paolka Super wiesci!!! Blagamy o zdjecia naszych podopiecznych! :multi::multi::multi: Moze takie spotkanko w wiekszym gronie :lol: Bo to juz chyba trojka z azyla? Quote
Kana Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Przyznaj się... Psy przerabiasz na smalec :razz::diabloti: Quote
giselle4 Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 ...tylko smalec robie z tego co zostanie po sterylce hihihi mniam mniam pychotka Kana ,jestes niesamowita:loveu::eviltong: Oj ,Patryku dobrze ze juz jest tylko Kana i Rambo bo Misza zostanie dozywotnio mimo kastaracji dalej agresor:mad: dziekuje,Kana dzisiaj sterylka i fotki wstawi Edytka tych z kwarantanny to zobaczysz...cuda nooo cuda Quote
PATRYK Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Witam Chciało by sie pomoc wszystkim w znalezieniu domku bede robiła wszystko co w mojej mocy zeby znależć domki dla tych kochanych psinek .Dzisiaj rano dostał Patryk smsa ze Bianka spała pierwsza noc juz pod kołderką Pozdrawiam Paolka Quote
giselle4 Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='PATRYK']Witam Chciało by sie pomoc wszystkim w znalezieniu domku bede robiła wszystko co w mojej mocy zeby znależć domki dla tych kochanych psinek .Dzisiaj rano dostał Patryk smsa ze Bianka spała pierwsza noc juz pod kołderką Pozdrawiam Paolka Paolka i tak robicie bardzo duzo. szukacie domków mówiecie ze po sterylce, tylko do sprawdzonych domków,organizujecie transport nie biorąc grosza:eviltong::loveu: dziekujemy:loveu: Paolka i link dla Patryka http://www.dogomania.pl/forum/f28/google-page-rankingeguski-pozostawione-w-dolnoslaskim-schronie-145527/#post12894122 Quote
monika083 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='giselle4']...tylko smalec robie z tego co zostanie po sterylce hihihi mniam mniam pychotka Kana ,jestes niesamowita:loveu::eviltong: Oj ,Patryku dobrze ze juz jest tylko Kana i Rambo bo Misza zostanie dozywotnio mimo kastaracji dalej agresor:mad: dziekuje,Kana dzisiaj sterylka i fotki wstawi Edytka tych z kwarantanny to zobaczysz...cuda nooo cuda jak to?? Nie ma chlopak szansy na domek ,przez to ,ze agresor? To moze trzeba poradzic sie jakiegos szkoleniowca?? Kiedy byl kastrowany?? Na rezultaty kastracji trzeba zawsze z 2-3 msc poczekac.. Quote
giselle4 Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 monika083 napisał(a):jak to?? Nie ma chlopak szansy na domek ,przez to ,ze agresor? To moze trzeba poradzic sie jakiegos szkoleniowca?? Kiedy byl kastrowany?? Na rezultaty kastracji trzeba zawsze z 2-3 msc poczekac.. szesc miesiecy;) Moniczko,oglaszamy ale mowimy prawde tylko kojec z wybiegiem a moze z czasem ....mieszkanie nie mozemy kłamac.....bo nieszczęscie gotowe:shake: Quote
monika083 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 giselle4 napisał(a):szesc miesiecy;) Moniczko,oglaszamy ale mowimy prawde tylko kojec z wybiegiem a moze z czasem ....mieszkanie nie mozemy kłamac.....bo nieszczęscie gotowe:shake: jasne Grazynko ,jesli juz ma go ktos zaadoptowac,to musi znac prawde .Ja nie mowilam przeciez ,zeby klamac . Moze moglby pomoc tutaj jakis szkoleniowiec. Kojec tez nie bylby zlym rozwiazaniem ..wazne ,zeby swojego ludzia mial bidulek.. Quote
PATRYK Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 :lol: sąsiadeczki na spacerku... maleństwo ma się świetnie , chodzi często na spacerki i jest szalona właściciele są zachwyceni...:loveu: niedługo wyślemy zdjęcia wszystkich trzech:loveu::loveu::loveu: Pozdróweczki dla wszystkich dogomaniaków , cały czas czekam na telefon od dwóch ludzików w sprawie rambo i kany , mam nadzieję że szybko się odezwą i przyjadę po psiaczki...;) Quote
Kana Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 O jak slodko wygladaja :loveu: Masz jeszcze duzo takich znajomych ? :eviltong: Quote
Recommended Posts