Jump to content
Dogomania

Kaja potrzebuje pomocy.....leki na stawy na cito.kto pomoze?

Recommended Posts

Posted

...Patryk,fotki suuuper:loveu:
i wiesz co mi sie rzuciło w oczy...odwrócona kolczatka
zawsze pierwsze co robie to wywracam lub zdejmuje kolcztke:roll:
Wiem,ze z Kajem nie mozna inaczej chodzic jak tylko z kolczatka bo ciągnie mało zębów nie straciłam a obcasy rolowały asfalt:evil_lol::eviltong:
ale TY WIESZ CO CHCE POWIEDZIEC ....tak kolczatka to koniecznosc
ale kiedy mozna utrzymac[facet]bez, to sie ja wywija-dziekuje
Dziekuje za wszystko.....
ze moglam popłakac,ze Kaj ma rodzine
i ze Kajka ma brata,mimo ze nie przypadli sobie do gustu:shake:;)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaj chodzi przy nodze i nawet brat go spuszczal ze smyczy nad odrą i nie odstapil go na krok , jest uosobieniem spokoju i cierpliwości , jutro filip kupi mu obróżkę bo dzisiaj niedziela.... proszę odczytać p/w paolka napisala do Ciebie

Posted

PATRYK napisał(a):
Kaj chodzi przy nodze i nawet brat go spuszczal ze smyczy nad odrą i nie odstapil go na krok , jest uosobieniem spokoju i cierpliwości , jutro filip kupi mu obróżkę bo dzisiaj niedziela.... proszę odczytać p/w paolka napisala do Ciebie

nie mam jeszcze nic:shake:
a Paolke pozdrów I RESZTE TOWARZYSTWA:eviltong:

Posted

PATRYK napisał(a):
a mozesz wlaczyc tel albo gg bo chyba jutro bede po 2 psiaki

PATRYK MÓJ TELEFON MA 5 CZĘSCI-UPADŁ
ALE ZARAZ PRZEŁOZE KARTE DO TELEFONU Tz..I GADAJ CO I JAK:eviltong:

Posted

Właśnie miałam tel w sprawie Bianki Patryk jutro po nia jedzie bedzie mieszkała w tej samej kamienicy co my Maleństwo bedzie mialo domek!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam wszystkich Paolka

Posted

Ponizej godziny w jakich jutro i pojutrze (wtorek, sroda) beda nadawane komunikaty w sprawie Kseny.
przed 11:00
przed 13:00
przed 15:00
przed 17:00
przed 19:00
Radio Wrocław i komunikaty z prosba o adopcje kSENKI:loveu:

Posted

Witam Bianeczka ma już nowy domek sąsiad jest nią oczarowany Pozdrawiam wszystkich i bardzo sie ciesze ze mogłam w jakis sposob pomoc . mam nzdzieje ze znajdzie sie domek dla Kany i Rambusia Paolka

Posted

PATRYK napisał(a):
Witam Bianeczka ma już nowy domek sąsiad jest nią oczarowany Pozdrawiam wszystkich i bardzo sie ciesze ze mogłam w jakis sposob pomoc . mam nzdzieje ze znajdzie sie domek dla Kany i Rambusia Paolka

Super wiesci!!!
Blagamy o zdjecia naszych podopiecznych! :multi::multi::multi:
Moze takie spotkanko w wiekszym gronie :lol: Bo to juz chyba trojka z azyla?

Posted

...tylko smalec robie z tego co zostanie po sterylce hihihi
mniam mniam pychotka
Kana ,jestes niesamowita:loveu::eviltong:

Oj ,Patryku dobrze ze juz jest tylko Kana i Rambo bo Misza zostanie dozywotnio
mimo kastaracji dalej agresor:mad:

dziekuje,Kana dzisiaj sterylka
i fotki wstawi Edytka tych z kwarantanny to zobaczysz...cuda nooo cuda

Posted

Witam Chciało by sie pomoc wszystkim w znalezieniu domku bede robiła wszystko co w mojej mocy zeby znależć domki dla tych kochanych psinek .Dzisiaj rano dostał Patryk smsa ze Bianka spała pierwsza noc juz pod kołderką Pozdrawiam Paolka

Posted

[quote name='PATRYK']Witam Chciało by sie pomoc wszystkim w znalezieniu domku bede robiła wszystko co w mojej mocy zeby znależć domki dla tych kochanych psinek .Dzisiaj rano dostał Patryk smsa ze Bianka spała pierwsza noc juz pod kołderką Pozdrawiam Paolka

Paolka i tak robicie bardzo duzo.
szukacie domków
mówiecie ze po sterylce, tylko do sprawdzonych domków,organizujecie transport
nie biorąc grosza:eviltong::loveu:
dziekujemy:loveu:

Paolka i link dla Patryka
http://www.dogomania.pl/forum/f28/google-page-rankingeguski-pozostawione-w-dolnoslaskim-schronie-145527/#post12894122

Posted

[quote name='giselle4']...tylko smalec robie z tego co zostanie po sterylce hihihi
mniam mniam pychotka
Kana ,jestes niesamowita:loveu::eviltong:

Oj ,Patryku dobrze ze juz jest tylko Kana i Rambo bo Misza zostanie dozywotnio
mimo kastaracji dalej agresor:mad:

dziekuje,Kana dzisiaj sterylka
i fotki wstawi Edytka tych z kwarantanny to zobaczysz...cuda nooo cuda

jak to?? Nie ma chlopak szansy na domek ,przez to ,ze agresor? To moze trzeba poradzic sie jakiegos szkoleniowca??
Kiedy byl kastrowany?? Na rezultaty kastracji trzeba zawsze z 2-3 msc poczekac..

Posted

monika083 napisał(a):
jak to?? Nie ma chlopak szansy na domek ,przez to ,ze agresor? To moze trzeba poradzic sie jakiegos szkoleniowca??
Kiedy byl kastrowany?? Na rezultaty kastracji trzeba zawsze z 2-3 msc poczekac..

szesc miesiecy;)
Moniczko,oglaszamy ale mowimy prawde
tylko kojec z wybiegiem a moze z czasem ....mieszkanie
nie mozemy kłamac.....bo nieszczęscie gotowe:shake:

Posted

giselle4 napisał(a):
szesc miesiecy;)
Moniczko,oglaszamy ale mowimy prawde
tylko kojec z wybiegiem a moze z czasem ....mieszkanie
nie mozemy kłamac.....bo nieszczęscie gotowe:shake:

jasne Grazynko ,jesli juz ma go ktos zaadoptowac,to musi znac prawde .Ja nie mowilam przeciez ,zeby klamac . Moze moglby pomoc tutaj jakis szkoleniowiec.
Kojec tez nie bylby zlym rozwiazaniem ..wazne ,zeby swojego ludzia mial bidulek..

Posted

:lol: sąsiadeczki na spacerku... maleństwo ma się świetnie , chodzi często na spacerki i jest szalona właściciele są zachwyceni...:loveu:

niedługo wyślemy zdjęcia wszystkich trzech:loveu::loveu::loveu:

Pozdróweczki dla wszystkich dogomaniaków , cały czas czekam na telefon od dwóch ludzików w sprawie rambo i kany , mam nadzieję że szybko się odezwą i przyjadę po psiaczki...;)