Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto Aria
Piękna młodziutka sunieczka ...
ja uważam, że to mix amstafa i ....shar pei-a :evil_lol::diabloti::evil_lol:
Bo jest caaaała pomarszczona, jakby miała za dużo skóry :diabloti:
Mała jest naprawde świetna... łasi się przez kraty do wszystkich... piskiem prosi o chwile uwagi....Bardzo, bardzo lgnie do człowieka...widać, ze strasznie cierpi, sama w klatce.. widać to na zdjęciach , które robiłam przez kraty.... taka skulona... zapatrzona w dal....
Oj ona raczej długo tak nie wytrzyma... jest raczej z tych słabszych psychicznie psów :(
POMÓŻMY JEJ ZNALEŚĆ SWOJE MIEJSCE NA ZIEMI!!!!
Pokażmy, ze też może być kochana!!!!!!

Posted

Jenny19 napisał(a):

Ogłaszać ją? Jeśli tak to daj jakieś namiary.Wiadomo jak reaguje na inne psy?

bardzo dziękuje za ogłoszenia małej!!!
Ja jej allegro zrobię, ale inne ogłoszenia bardzo by się przydały :(
Sunia raczej pieknie reaguje na inne psy. Przez kraty lizała Borysa, na zewnątrz nie próbowaliśmy ich poznawać, ale nie wykazywała wogóle agresji, a raczej chęć zabawy...

Posted

siedzicie/???
Sunia wraca do swojej "Pani"
nie skomentuje, bo niewiem co myśleć....
Pani nawet nie wiedziała ile sunia dokładnie ma... ale to napewno ona bo podała znaki szczególne, których nie widać "na zewnątrz"
Ponoć pies jej brata, który ją u nich zostawił , po nią pojechała matka ( do schronu), ale nie wydali bo nie miała kasy a musi zapłacić przynajmniej za pół miesiąca pobytu psa w schronisku... :razz:

Posted

Asior napisał(a):
zginęła im...... uciekła.... niewiem, ponoć szukali...

no dobrze...szukali, trafili do schroniska i ją znaleźli....dobrze-ja będę myśleć że ją kochają i będzie to dla nich nauczką by sunię lepiej pilnować.warto by ich było uświadomić żeby ją wysterylizowali.
napisz mi jak już ją zabiorą to zmienię allegro na innego psiaka

Posted

tyle stresu i rozpaczy tego psiaka, tyle waszego poświęconego czasu, tyle głów które zastanawiały się jak jej pomóc ........ a oni po prostu ją zgubili????
podobnie jak agaga21 wierzę że to dobrzy ludzie i kochają Arię a to był tylko 'wypadek przy pracy' :cool3::cool3: