Asior Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Oto Aria Piękna młodziutka sunieczka ... ja uważam, że to mix amstafa i ....shar pei-a :evil_lol::diabloti::evil_lol: Bo jest caaaała pomarszczona, jakby miała za dużo skóry :diabloti: Mała jest naprawde świetna... łasi się przez kraty do wszystkich... piskiem prosi o chwile uwagi....Bardzo, bardzo lgnie do człowieka...widać, ze strasznie cierpi, sama w klatce.. widać to na zdjęciach , które robiłam przez kraty.... taka skulona... zapatrzona w dal.... Oj ona raczej długo tak nie wytrzyma... jest raczej z tych słabszych psychicznie psów :( POMÓŻMY JEJ ZNALEŚĆ SWOJE MIEJSCE NA ZIEMI!!!! Pokażmy, ze też może być kochana!!!!!! Quote
Asior Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 tu się oblizywała, a wyszło jakby burczała groźnie :) tu widać jak wyje :( Quote
marysia55 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='Asior'] no cudna piesiorka , trzeba szybciutko znaleźć jej domek aby mogła tą swoją psią miłościa obdarzyć jakiegoś wartościowego człowieka :loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='Asior'] [FONT="Georgia"][SIZE="4"]no zobaczcie jaka jestem piekna :lol::lol::lol:[/FONT] Quote
agaga21 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 ło matko! kto pozbywa siętakiej śliczności?:placz: Quote
Jenny19 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Śliczna panna.Założyłam jej wątek na niebieskim: [Kraków]ARIA, MŁODA SUNIA amstafa bardzo źle znosi schron, • Szukam nowego domu/I'm looking for a new home • http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych. Ogłaszać ją? Jeśli tak to daj jakieś namiary.Wiadomo jak reaguje na inne psy? Quote
andzia69 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 czyli do Parysa, Very, Arabelki doszły jeszcze ta niunia i Borys:placz: do kitu to wszystko:-( Quote
Asior Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Jenny19 napisał(a): Ogłaszać ją? Jeśli tak to daj jakieś namiary.Wiadomo jak reaguje na inne psy? bardzo dziękuje za ogłoszenia małej!!! Ja jej allegro zrobię, ale inne ogłoszenia bardzo by się przydały :( Sunia raczej pieknie reaguje na inne psy. Przez kraty lizała Borysa, na zewnątrz nie próbowaliśmy ich poznawać, ale nie wykazywała wogóle agresji, a raczej chęć zabawy... Quote
marysia55 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='Asior'] niesamowicie urokliwa panienka, ale ile smutku i żalu w tych oczach:shake::shake: Quote
agaga21 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 czy panienka ma już allegro? jeśli nie to jej zrobię bo zostało mi po gerdzie kilka dni to psiaki podmienię hehe, już doczytałam że ty jej zrobisz. ja ją wstawiłam na miejsce gerdy : ŚLICZNA, MŁODA AMSTAFF ka DO ADOPCJI -Kraków (548441978) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. ale za 4 dni siuę skończy to już nie będę odnawiać tylko ty jej wtedy zrób, ok?:cool3: Quote
Asior Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 mam mnóstwo tel o Sunie... pewnie większość od łysych dresów,....:roll: Quote
agaga21 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 ja miałam jednego maila z allegro i odesłałam z pytaniami do ciebie na telefon :diabloti: Quote
Jenny19 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ogłoszenia dla ślicznotki: alegratka eoferty kupsprzedaj kupiepsa 4łapy animalia adopcje.org ogłoszenia24polska polskastrefa.eu przygarnijzwierzaka dwukropek.pl ojej.pl wegetarianie.pl gumtree bono-polska autogiełda.pl rozgłos.net interpress.net Quote
Asior Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Jenny, dzięki bardzo :loveu: agaga, non stop ktoś dzwoni, ale sami jacyś tacy.....:roll: Quote
Jenny19 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Miałam dzisiaj dość konkretnego meila od pana,odpisałam żeby się skontaktował z Tobą. Quote
marysia55 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 to kochana psinka , trzeba jej wybrać odpowiedzialnego pana :loveu: Quote
Asior Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 siedzicie/??? Sunia wraca do swojej "Pani" nie skomentuje, bo niewiem co myśleć.... Pani nawet nie wiedziała ile sunia dokładnie ma... ale to napewno ona bo podała znaki szczególne, których nie widać "na zewnątrz" Ponoć pies jej brata, który ją u nich zostawił , po nią pojechała matka ( do schronu), ale nie wydali bo nie miała kasy a musi zapłacić przynajmniej za pół miesiąca pobytu psa w schronisku... :razz: Quote
agaga21 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 cooo? a jak sunia znalazła się w schronie? Quote
Asior Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 zginęła im...... uciekła.... niewiem, ponoć szukali... Quote
agaga21 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Asior napisał(a):zginęła im...... uciekła.... niewiem, ponoć szukali... no dobrze...szukali, trafili do schroniska i ją znaleźli....dobrze-ja będę myśleć że ją kochają i będzie to dla nich nauczką by sunię lepiej pilnować.warto by ich było uświadomić żeby ją wysterylizowali. napisz mi jak już ją zabiorą to zmienię allegro na innego psiaka Quote
Asior Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 na allegro ją znaleźli..... napewno ją biorą, więc mozęsz zmienić allegro.. zresztą ja też jej zrobiłam allegro ;) Quote
marysia55 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 tyle stresu i rozpaczy tego psiaka, tyle waszego poświęconego czasu, tyle głów które zastanawiały się jak jej pomóc ........ a oni po prostu ją zgubili???? podobnie jak agaga21 wierzę że to dobrzy ludzie i kochają Arię a to był tylko 'wypadek przy pracy' :cool3::cool3: Quote
epe Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 To podobny przypadek do zjawiskowej! Może ją szukali,a w schronisku,przy nawale psów zapomnieli zadzwonić? Quote
Asior Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 raczej nie szukali jej w schronisku, nic mi nie mówiła babka że tam byli... Quote
Asior Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 no właśnie... chyba to płacenie jest jednak dobrym miernikiem "miłości" do psa.... Quote
Recommended Posts