Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aga kom']Wiecie może czy numery będą przysyłać,czy trzeba odbierać samemu na miejscu???[/quote]

co tam numery, całą teczkę trzeba wybrać z sekretariatu i dostarczyć na ring. Wydawanie dokumentów chyba od 8.00.

Posted

:shake:Dzięki...rewelacja.Właśnie dostałam potwierdzenie,nie jestem pewna o której ustawiać się w kolejke,ale chyba o 8,bo o 10 wchodzimy.Zawsze przysyłali mi wszystko w kopercie,to teraz się motam.Pozdr.Aga

Posted

[quote name='gwiezdny-wyslannik']A mam jeszcze jedno pytanie do osób z Radomia - na jakiej stacji kolejowej mam wysiąść? Radom / R.Potkanów, R.Południowy ?[/quote]

O ile dobrze wiem to na głównym ;)

Posted

Nie no to bosko,jak dobrze ze przed nami sa wszystkie teriery oprocz yorkow i jeszcze jakis jednych to bede miec czasu,a czasu by odebrac ta teczke.Pierwszy raz z czyms takim sie spotykam,zawsze numerek wysylali do mnie poczta...

Posted

[quote name='agnethka']numerek numerkiem, ale teczki z kartami ocen to już by mogli sami na ring zanieść :roll:[/quote]

Nie narzekajcie, za granicą już pare ładnych razy musiałam sama lecieć z teczkami

Posted

W tamtym roku w Radomiu też trzeba było odebrać teczkę i nie było żadnych problemów ani kolejek. Można było sobie sprawdzić czy karta oceny jest dobrze wypisana :p

Posted

[quote name='AnkaW']W tamtym roku w Radomiu też trzeba było odebrać teczkę i nie było żadnych problemów ani kolejek. Można było sobie sprawdzić czy karta oceny jest dobrze wypisana :p[/quote]

i poprawić błędy ;) :lol: :lol:

przyznam szczerze, że w Radomiu będę po raz pierwszy na wystawie ;) mam nadzieję, że będzie fajnie :razz:
do mnie też dziś poczta dotarła :lol:

Posted

Parking to jest taka łączka przy samej wystawie, za którą zawsze każą płacić i nigdy tak naprawde nie wiadomo ile i dlaczego tyle...przy wjeździe pan pyta ile osób i ile psów , po czym i tak zawsze kilkanaście złotych trzeba wybulić:razz: tyle na plus, ze łączki( i samochodów) pilnują ochroniarze- są do końca wystawy;

byłam juz na radomskich wystawach kilkakrotnie i musze powiedzieć, że widac tendencje rozwojowe na plus- ciekawe jak bedzie w tym roku;
czy ktos z tubylców orientuje sie czy dotarła w to miejsce plaga meszki ? teraz sezon na to paskudztwo, u mnie (szczególnie po południu) jest okropnie...
do nas potwierdzenie doszło dzisiaj:p

Posted

Co bardziej zuchwali to nawet wjeżdżają samochodami - po wielkich awanturach - tym wejściem drugim gdzie się psy wprowadza na wystawę (nie bardzo rozumiem sens tego wejścia...)
Plus dla Radomia wielki - ze podają stawki przed wystawą - można podziwiać konkurencję już wcześniej! Szkoda że inne związki tego nie robią... (a moze robią?????)
Do zobaczyska w Radomiu!

Posted

Mnie się jeszcze nigdy nie udało stanąć autem bliżej płyty boiska, ale od samego początku - tylko po skończonym wystawianiu dopiero i to tylko raz:evil_lol:

panbazyl - z tego co się orientuję (gdzieś tu na dogo było pisane), że umieszczanie listy zgłoszonych psów to tylko i wyłącznie dobra wola oddziału, bo tak naprawdę to nie wolno tego robić (chodzi ponoć głównie o sędziego, jeśli ma listę to może sobie wybrać swojego faworyta do wygranej już przed wystawą itp.) ;) Przy mało licznych rasach można się pobawić w zgadywanie kto jest konkurencją - ale nie wyobrażam sobie tego np. w labradorach, dlatego też lubię jak podają stawki na różnych wystawach (czasem są to tylko imiona i nazwiska wystawców).

Posted

Ja w zeszłym roku chcąc uniknąć kolejki wjazdowej zaparkowałam z 60 metrów dalej gdzieś i bez problemu (i mandatu) się obyło. Nie musiałam też nic płacić a byłam od 9 do 16 gdzieś.

Posted

Widzę, że nas będzie sporo... :) Jakby ktoś okazję ufocić czy filmować występ mojego Guinnessa, to byłoby nam bardzo miło. Oczywiście wchodzimy o 10, ale chodzi mi głównie o grupę, na którą mam nadzieję się załapać, bo w naszej rasie konkurencja niewielka.

Posted

[quote name='Guciek'] Spoko, a mamy prawdopodobnie brać udział w mini-pokazach agility i frisbee (jeśli się odbędą) [/quote]
Zupełnie przypadkowo będę na tej wystawie :diabloti:, ale gdyby miały się odbyć agilitowe pokazy, to mogę jakieś futro w tym celu przywieźć :lol:.
Co o tym wiesz, Guciek? :lol:

[B]Flaire[/B], weźmiemy jakieś aparacicho ;)

Posted

Mokka, w tym problem, ze kombinują - raz mają być, a raz ma ich nie być, prawdopodobnie stanie na tym, że nie będzie, bo nikt jeszcze się nie kontaktował ze mną żeby omówić transport moich marnych kilku hopek i tunelu:evil_lol: