izabela.szczepaniak Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Jutro z pogodą ma być ok. bez opadów i upałów Quote
HuSkaCz Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Mam nadzieję, że nie będzie powtórki z Ustronia... szczególnie z MP :D Quote
panienkabubu Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Nie pada, chyba jest chłodno, ale ponuro :cool3: Do zobaczyska i powodzenia Quote
Daja_ Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Niestety,teraz zaczeło padać,ale ... może później... ;) Quote
katik Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 To ja sie pierwsza pochwalę :) MAGIA Terierkowo - I/2 doskonała, cwc. fotki będą dopiero jutro. Quote
Talagia Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Lilian Marisett - 1, CWC, NDPwR i BOB :loveu::loveu: Quote
Tecia Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Dream'][B]DREAMER[/B] BOB i BIS II użytków ;)[/quote] Woooow no to poszaleliście !!!! Gratki, gratki gratki :multi: a inne wyniki ? znaczy BOG VII, BIS junior czy cos z VII sie zalapalo ?? Quote
Dream Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Grupa VII: wyżeł niemiecki krótkowłosy wyżeł weimarski pointer W best Junior i Best Puppy nie pamiętam psów z grupy VII (ale to nie oznacza, że ich tam nie było :D ) Quote
Tecia Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Dream']Grupa VII: wyżeł niemiecki krótkowłosy wyżeł weimarski pointer W best Junior i Best Puppy nie pamiętam psów z grupy VII (ale to nie oznacza, że ich tam nie było :D )[/quote] UUUUU pudło bez swetra:( no coz w Nowym Sączu były 3 brytyjczyki na pudle to sobie kontynety powetowały w Będzinie hihihi:) Quote
Dream Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Tecia']UUUUU pudło bez swetra:( no coz w Nowym Sączu były 3 brytyjczyki na pudle to sobie kontynety powetowały w Będzinie hihihi:)[/quote] My też bolejemy nad tym zwłaszcza, że [B]Talagia[/B] ([U]serdeczne podziękowania za doping !!![/U]) i ja cały czas prowadziliśmy negocjacje w tej materii. Quote
Jagoodka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Dream'][B]DREAMER[/B] BOB i BIS II użytków ;)[/quote] No to stałyśmy obok siebie :) [B]Taresik [/B]BOB i BIS III Użytków :) Quote
Dream Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Jagoodka']No to stałyśmy obok siebie :) [B]Taresik [/B]BOB i BIS III Użytków :)[/quote] Obok Ciebie stała Ala, a ja trochę dalej ;) Quote
Jagoodka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Dream']Obok Ciebie stała Ala, a ja trochę dalej ;)[/quote] No tak :) Taki skrót myślowy hihi :P A tak a propos super jest Twój Dreamek. Drugi gordon, który zrobił na mnie takie wrażenie :) Quote
Shetanka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='McDzik']A jak wyglądało pudlo BIS ?[/quote] BiS - Beagle BiS II - pudel czarny miniaturowy BiS III - Westie Ja z amstaffką FEMI Pacyfic Vista na MP 4/5 pkt :p Quote
Sventata Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 czyżby FEMI siostrztczka Flexa Pacyfic Vista?? Wspaniałe psy :) Quote
Dream Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Jagoodka']No tak :) Taki skrót myślowy hihi :P A tak a propos super jest Twój Dreamek. Drugi gordon, który zrobił na mnie takie wrażenie :)[/quote] Dziękować, dziękować :D Quote
Shetanka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Dobra dam pełne wyniki finałów, w końcu po coś spisywałam :cool3: Młody Prezenter; Gr. Młodsza; 1. Paulina Lisiak z wyzłem niem. krótkowłosym 2. Sara Górka z cokcer spanielem ang. Gr. Starsza; 1. Tereza Subertova z wyżłem weimarskim + zw.dnia 2. Kinga Pietrucha ze springerem walijskim [I]TARES z Dębowej Równiny[/I] 3. Mateusz Legieta z seterem ang. 4. Alicja Nowak z wyżłem niem. krótkowłosym BiS Puppy - Akita Amerykańska :loveu: [I]LORIEN Buntaro FCI[/I] BiS Puppy II - Chow Chow [I]EASY ROLLING AT CHAMINGU TIN PAN ALLEY[/I] BiS Puppy III - Springer Spaniel Angielski [I]NOVEMBER RAIN Three Ponds Valley[/I] BiS Junior - Chihuahua długowłosa BiS Junior II - Beagle BiS Junior III - Bedlington Terrier [I]BLUE DIAMOND Mushanga[/I] BiS Weteran - Terier Pszeniczny [I]BARBARA BUSH Kni-York[/I] BiS Weteran II - Berneński Pies Pasterski [I]BADY Vislavske udolie[/I] BiS Weteran III - Snaucer Olbrzym Czarny [I]KOSMO z Tartaku[/I] BiS Ras Polskich - Polski Owczarek Nizinny BiS Ras Polskich II - Chart Polski BiS Ras Polskich III - Owczarek Podhalański BiS Ras Polskich IV - gończy polski, ogar polski BiS Oddziału Będzin - Chihuahua długowłosy BiS Oddziału Będzin II - Nowofundland BiS Oddziału Będzin III - Jamnik Szorstkowłosy standardowy BiS Użytków - Flat Coated Retriever [I]BŁYSZCZĄCA W SŁOŃCU Niesforne[/I] BiS Użytków II - Seter Szkocki Gordon [I]DREAMER Misialinka[/I] BiS Użytków III - Springer Spaniel Walijski [I]TARES z Dębowej Równiny[/I] BOG I - Owczarek francuski briard II BOG I - Owczarek niemiecki III BOG I - Owczarek Podhalański BOG II - Sznaucer Czarny Olbrzym II BOG II - Nowofundland III BOG II - Sznaucer Średni Pieprz i Sół [I]TOLERANT TESSIE ze Zahrabske[/I] BOG III - West highland white terrier II BOG III - staffordshire bull terrier [I]LEONARDO DA VINCI HUMAN DOGS[/I] III BOG III - Yorkshire terrier BOG IV - jamnik stand. szorstkowłosy II BOG IV - jamink stand. krótkowłosy III BOG IV - jamnik stand. długowłosy BOG V - cirneco dell'etna :loveu::loveu::loveu: [I]AL CAPONE OF BRESAR'S[/I] II BOG V - alaskan malamute III BOG V - Akita [COLOR=Black][I]MEISHI Kazoku Kanshin[/I][/COLOR] BOG VI - Beagle II BOG VI - Rhodesian Rigeback III BOG VI - Bloodhound BOG VII - Wyżeł Niemiecki Krótkowłosy II BOG VII - Wyżeł Weimarski Krótk. III BOG VII - Pointer BOG VIII - labrador retriever [I]TOBLERONE Optimus Canis[/I] II BOG VIII - Cocker spaniel angielski [I]EYRE-FERA z Nafty[/I] III BOG VIII - Cocker spaniel amerykański [I]CASSANDRA Dziecko Leśnej Wygi[/I] BOG IX - Pudel Miniatrurowy czarny II BOG IX - Chiński grzywacz III BOG IX - Chihhuahua krótkowłosy BOG X - Chart Polski II BOG X - Chart Perski Saluki III BOG X - Chart Afgański [I]ORISSA Krist-Wil[/I] [B][SIZE=3][COLOR=Black] BiS - Beagle BiS II - pudel czarny miniaturowy BiS III - Westie [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=Black][SIZE=2]jeżeli znacie przydomki tych psów - to piszcie, ja pouzupełniam zaraz to co wiem.[/SIZE] [/COLOR][/SIZE] Quote
chalimala Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Sventata']czyżby FEMI siostrztczka Flexa Pacyfic Vista?? Wspaniałe psy :)[/quote] tak z tą Femi :) ala ślicznie pokazala Femolka i liczymy na nią w chorzowie :) gratulujemy wszystkim bardzo serdecznie !!!! Quote
Talagia Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Tecia, setery były na BIS puppy,junior,weteranów,oddziału,grupy i tylko Dreamer nasz honor uratował :D Na finałach juniorów też przeszły dalej tylko 2 wyżły (weimar i niemiec), szkoda, szkoda... Coś z tym maluchem nie mamy szczęścia do grup ;), za to załapaliśmy się na profesjonalne przygotowanie przed finałami na jednym stoisku z kosmetykami :D Dziekujemy za super atmosfere!!! Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Shetanka'] BOG V - cirneco dell'etna :loveu::loveu::loveu: [I]AL CAPONE OF BRESAR'S[/I] II BOG V - alaskan malamute III BOG V - Akita - [COLOR=darkorchid]MEISHI Kazoku Kanshin[/COLOR] [SIZE=3][COLOR=black][SIZE=2]jeżeli znacie przydomki tych psów - to piszcie, ja pouzupełniam zaraz to co wiem.[/SIZE][/COLOR] [/SIZE][/quote] Dopisałam naszą sunię i dodatkowo dorzucam foty z BOG V :lol: [IMG]http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/WystawawBdzinie-26O72OO9079.jpg[/IMG] [IMG]http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/WystawawBdzinie-26O72OO9080.jpg[/IMG] Quote
Judit Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Talagia']Lilian Marisett - 1, CWC, NDPwR i BOB :loveu::loveu:[/QUOTE] (trochę spóźnione ale zawsze.. ;p) [SIZE="4"][COLOR="DarkGreen"][B]Gratulacje!!!![/B][/COLOR][/SIZE] :multi::multi::multi: nono Lilianek jak zwykle szaleje! Wielkie brawa! :loveu: Quote
Recommended Posts