Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam, widziałam, zostawiłam. Oficjalnie informuję wszystkich, że Jagódka również ma swój wspaniały dom we Wrocławiu:lol::multi: Wszystko cudownie, tylko dwa koty rezydenci byli w ogromnym szoku jak zobaczyli stwora poruszającego się z prędkością światła i szczekającego na nie. Zapoznanie było co prawda oziębłe ale nie agresywne więc pewnie wszystko z czasem się unormuje. Pani juz się zalogowała na dogo ale jeszcze czeka na potwierdzenie a to jak wiemy może potrwać. Mają być zdjęcia i obszerne relacje. A więc pozostaje nam chwilkę poczekać.

Posted

Mam wieści z nowego domku Jagódki vel Jessy:loveu: Wszystko układa się wspaniale. Tylko koty nadal obrażone ale Państwo mają nadzieję, że wkrótce pogodzą się z obecnością nowego domownika. Jessy szaleje, juz się tak nie boi gdy jest wyprowadzana na dwór. Podobno strasznie dużo je ale ja myślę, że ona się boi, że przyjdzie taki czas gdy jedzenia nie będzie i trzeba się najeść na zapas, poza tym myślę, że rywalizuje o jedzenie z kotami, przynajmniej jej się tak wydaje. :lol: Ale to na pewno musi minąc trzeba tylko czasu. Państwo u których mieszka malutka to rozumieję i myślę, że wkrótce sytruacja się unormuje. Niestety mam tylko jedno zdjęcie, ale za to jakie:lol:

P.S. Ma ktos znajomości u moderatorów. Pani u której jest Jessy chciała się zalogować na dogo ale od tygodnia nie otrzymała potwierdzenia, może pisać pw, czytać ale na wątkach nie może się wypowiadać ktoś wie jak to załatwić???